ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Κυριακο Μαριδακη

Τιμητική βράβευση από το Δήμο Σαλαμίνας στον Κυριακο Μαριδακη – Σαλαμίνια 2021

26 Sep, 2021

Ο Δημος Σαλαμινας τιμα τον κυριο Κυριακο Μαριδακη για την πολυετη προσφορα του στον εορτασμο για την Ναυμαχια της Σαλαμινας παγκοσμιως συμβαλλοντας παραλληλα στην προωθηση της Ελληνικης πολιτιστικης διπλωματιας 

“Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας: Η αυτοθυσία των Ελλήνων για τη δημοκρατία, την ειρήνη, την ανεξαρτησία, την ελευθερία. Μια νίκη ορόσημο για την χώρα μας και τον δυτικό πολιτισμό.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της ιστορικής ναυμαχίας, έγινε και η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τιμήθηκε η  Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας και Δημοκρατίας.

«Με τη θυσία τους προστάτευσαν τις οικογένειες τους, τη χώρα τους, τα ιδανικά τους, αλλά ταυτόχρονα και τον πολιτισμό τους. Τον πολιτισμό αυτό που αποτέλεσε τη βάση του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού», σημείωσε ο Γιώργος Παναγόπουλος  Δήμαρχος Σαλαμίνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν καταθέτοντας στεφάνι, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η  κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους “Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020”, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Χρήστος Μαριδάκης.

 «Η επέτειος της ναυμαχίας της Σαλαμίνας υπενθυμίζει ότι οι μεγάλες νίκες της ιστορίας είναι νίκες ιδεών, νίκες αξιών και ότι με τις ιδέες αυτές και τις αξίες πρέπει να αγωνιζόμαστε σε όλη μας τη ζωή για την πατρίδα μας», ανέφερε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO .

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, των ενόπλων δυνάμεων καθώς και πρέσβεις ξένων χωρών. “

 

Source:Star.gr

Κυριακο Μαριδακη

Κυριακο Μαριδακη

Κυριακο Μαριδακη

Κυριακο Μαριδακη

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This