EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ποιοί Είμαστε

Η ιδέα δημιουργίας της εφημερίδας ξεκίνησε από την ιδρύτρια του ομίλου «Businessrise, Inc» και τώρα εκδότη της, Ιωάννα Λάζαρου, εδώ και 15 χρόνια. Παρατηρούσε την απουσία μιας εφημερίδας για τον πολιτισμό, με αμερόληπτες  ειδησεογραφικές αξίες, η οποία να παρέχει διαρκή ενημέρωση στον Έλληνα ομογενή στη Φλόριντα. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που αυτός ο σπόρος θα καλλιεργηθεί και θα ανθήσει. Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε μια ομάδα που αγαπάει την Ελλάδα και την ελευθερία του λόγου. Αγαπάει κάθε τι που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Αγαπάει την αλήθεια χωρίς φίμωτρο, δεν ανήκει πουθενά. Το μόνο κόμμα είναι η πατρίδα μας και αυτήν υπηρετούμε.

Ο σκοπός της εφημερίδας δεν είναι μόνο η παρουσίαση ειδήσεων, αλλά να αναδειχθεί και η άλλη Ελλάδα. Όχι μόνο τα προβλήματα και η κρίση, αλλά η Ελλάδα του πολιτισμού, από την αρχαιότητα έως σήμερα. Θα επικεντρωθούμε επίσης στη μοναδικότητα του Ελληνικού Πνεύματος και των Ελληνικών Γραμμάτων και Τεχνών.  Η εφημερίδα μας πλαισιώνεται από ξεχωριστούς συνεργάτες, λόγιους, συγγραφείς, δημοσιογράφους, καθηγητές, φιλολόγους, νομικούς, υπέρμαχοι της αντικειμενικής πληροφόρησης. Όλοι βρίσκονται κοντά μας με ένα κοινό γνώμονα, να διδάξουμε και να παρουσιάσουμε και τη διαφορετική πλευρά, αυτή που πολλές φορές δεν ακούγεται.

Μερικά από τα πλούσια θέματα που θα βρείτε στην εφημερίδα «Greek News and Radio Florida», αφορούν την Ελλάδα, τη Φλόριντα, γενικότερα την Αμερική και τον Κόσμο, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ιστορικά, συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις. Θα βρείτε μαθήματα Ελληνικών και άλλα πολλά, τα οποία θα χαρούμε να διαβάσετε.

Έχοντας ως βάση την ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου, θα προβούμε στην ανάδειξη των ζητημάτων, που απασχολούν τους πολίτες. Δίνουμε  μεγάλη έμφαση στην αμερόληπτη παρουσίαση της αλήθειας.

Να είστε σίγουροι πως θα παρουσιάζουμε και τα «καλώς» και τα «κακώς» κείμενα. Θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε, με την αμφίδρομη σχέση που θα έχουμε με τους αναγνώστες μας και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Έλληνα χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Δεσμευόμαστε να σεβαστούμε τους πάντες, διότι κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να  κρύψει την αλήθεια από τους συμπολίτες μας.

Μαζί, θα διαδίδουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.  Για μια Ελλάδα που μπορεί να την πολεμούν και να την σκοτώνουν κάθε μέρα, αλλά πάντα αναγεννάται  μέσα  από της στάχτες της.  Εμπιστευόμαστε και έχουμε σεβασμό στον πολίτη. Αυτή λοιπόν η εφημερίδα ανήκει στον Έλληνα πολίτη που δεν έχει φωνή σε κανένα άλλο μέσο. Η ελληνική έκδοση της βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές της ιδρύτριας, για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων, ο οποίος δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ως υπέρμαχοι της «ελευθερίας του λόγου» θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας με την προϋπόθεση να είναι κόσμια και να έχουν Ευγένεια και Ήθος, όπως αρμόζει σ’ εμάς τους Έλληνες.

Businessrise W
Businessrise punblishing
greek news and Radio FL logo2
greek-news-and-Radio-FL-logo

Μάθετε Πρώτοι τα Νέα

Γραφτείτε στην εφημερίδα μας και μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι, Αξιόπιστα και με Διαφάνεια, χωρίς Φίμωτρο!

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This