ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Credit Agricole

Credit Agricole: Η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα εκτοξευθεί το 2021-2022

12 Nov, 2021

Credit Agricole: Η γαλλική τράπεζα εκτιμά την εγχώρια ανάπτυξη σε 8,8% φέτος και 5,5% το 2022, αρκετά πάνω από το consensus των οικονομολόγων και κοντά στο πάνω εύρος των προβλέψεων

Πολύ αισιόδοξη εμφανίζεται η γαλλική Credit Agricole για την ανάκαμψη της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το σενάριό της για το 2022 χαρακτηρίζεται από ζωηρή αύξηση τόσο της επιχειρηματικής δραστηριότητας όσο και του πληθωρισμού.

Ειδικά για τη χώρα μας, μετά την πτώση του ΑΕΠ κατά 7,8% το 2020, οι οικονομολόγοι της γαλλικής τράπεζα εκτιμούν την εγχώρια ανάπτυξη σε 8,8% φέτος και 5,5% το 2022, αρκετά πάνω από το consensus των οικονομολόγων και κοντά στο πάνω εύρος των προβλέψεων

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα