EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

ιαβάστε πολλές ευχές για τις γιορτές

Είμαι ο Δημήτρης Βαρβαρήγος συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός στο greek news and radio Florida. Εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου στην αγαπητή και πάντα δοτική Ιωάννα Λαζάρου διευθύντρια του σταθμού, όπως και σε όλους τους φίλους συνεργάτες, στους αναγνώστες της εφημερίδας και τους ακροατές της ελληνικής φωνής στη Φλόριντα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, ευαισθησία και σεβασμό για όσα μας χαρίζονται. Θα κλείσω το χαιρετισμό μου με έναν στίχο του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη:
Κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον είμαστε κιόλας νεκροί
Γι αυτό να μην ξεχνάμε πως:
Η όμορφη ζωή δημιουργείται με καλοσύνες.
Οι καλοσύνες δημιουργούν αγάπες.
Η αγάπη έναν πλούσιο εαυτό συναισθημάτων.
Χρόνια πολλά με ευγνωμοσύνη για όσα μας προσφέρει η ζωή!
Δημήτρης Βαρβαρήγος
Συγγραφέας και Κριτικός Βιβλίων
Αθήνα

————————————————————————————————

Ονομάζομαι Ιωάννης Αμπατζόγλου, είμαι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού.
Ως μέλος της Συνόδου Πολιτισμού της ελληνικής εφημερίδας της Φλόριντας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, το 2023 να μας βρει υγιείς και εμάς τους Έλληνες ακόμα πιο ενωμένους! Τις καλύτερες ευχές ιδιαίτερα στην ομογένεια των ΗΠΑ, η οποία πρωτοστατεί στους αγώνες για την Ελλάδα και τον ελληνισμό!
Ιωάννης Αμπατζόγλου
Θράκη

————————————————————————————————

Γεια σας, φίλοι, του Greek News & Radio FL!
Είμαι η Ειρήνη Φραγκάκη, συγγραφέας και αρθρογράφος της εφημερίδας.
Εύχομαι η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, να μας αγγίξει όλους, και να μας δώσει ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.
Να έχουμε κοντά μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους, και να βλέπουμε μόνο το καλό γύρω μας.
Σαν το λαμπερό άστρο στον ουρανό, ας λάμψει η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο, κι εμείς ας βρούμε το δικό μας, που θα μας οδηγήσει στον δρόμο της αγάπης, της ευτυχίας και της γαλήνης.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος, κι ας κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα, σκορπίζοντας μόνο χαρά!
Ειρήνη Φραγκάκη
Συγγραφέας και Αρθρογράφος
Αθήνα

————————————————————————————————

Γεια σας, είμαι η συγγραφέας ΕΛΕΝΗ ΛΥΤΡΑ ΧΑΡΑΡΑ μέλος της συνόδου πολιτισμού της εφημερίδας Greek news and radio of Florida και στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους εσάς τους Έλληνες της διασποράς που έχετε απλώσει τόσο πολύ τα σύνορα της πατρίδας μας . Μας έχετε όλοι σας ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ συγκινήσει με τον νόστο και την αγάπη σας για την Ελλάδα… κι εμένα ακόμα περισσότερο γιατί η συναναστροφή μου κατά διαστήματα με Έλληνες της Αμερικής και της Αυστραλίας με έφερε συναισθηματικά κοντά σας πράγμα που στάθηκε πρώτο ερέθισμα για τη γραφή μου. Εύχομαι πάντα να είστε καλά και να μεγαλουργείτε στην ξένη χώρα τιμώντας έτσι την πατρίδα,. Έχετε την αγάπη μου και τη σκέψη μου.
ΕΛΕΝΗ ΛΥΤΡΑ ΧΑΡΑΡΑ
Συγγραφέας
Αθήνα

————————————————————————————————

Πολλές πρωτοχρονιές πέρασαν που ευχόμασταν αλλαγές για την ζωή μας, αφθονία, κ.λπ. Ό,τι και να ερχόταν δεν μας ικανοποιούσε αρκετά. Θέλαμε κάτι ακόμα. Κάτι λείπει πάντα. Φέτος εύχομαι να βρούμε αυτό που έλειπε. Ακόμη κι αν εκπλαγούμε, (γιατί συνήθως ήταν πάντα εκεί), ακόμη κι έτσι, εύχομαι να μας γεμίσει τόσο, που τα “κενά” μας, να μας κάνουν να γελάσουμε.
Καλές γιορτές, καλή χρονιά!
Κωνσταντίνα Ρόδη
Συγγραφέας, και Ραδιοφωνική παραγωγός (“Kalimera Miami”!) στο Greek Radio FL
Αθήνα

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να είστε ευτυχισμένοι υγιής, να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα και ο σάκος του Άγιου Βασίλη να σας φέρει αυτό που χρειάζεστε πραγματικά. Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με χαρούμενες και ξεχωριστές αναμνήσεις.
Βάζου Χριστίνα
Ραδιοφωνική παραγωγός στο Greek Radio FL
Πάτρα

————————————————————————————————

Για τις άγιες ημέρες που έρχονται το Ίδρυμα Δημητρίου και Μαρίας Δελιβάνη στέλνει θέρμες ευχές αγάπης και ελπίδας σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου υπάρχουν Ελληνες.Να βοηθήσει ο Θεάνθρωπός την Ελλάδα να βγει από τα σκοτάδια στο φως και να διεκδικήσει ξανά την εξέχουσα θέση που της ανήκει στον πολιτισμό του προηγμένου κόσμου που η ίδια θεμελίωσε.
Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
τ. Πρύτανης, εκλεγμένη τρεις φορές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Αθήνα

————————————————————————————————

Γειά σας, είμαι ο Θανάσης Κορώνης συγγραφέας, Είμαι μέλος της συνόδου πολιτισμού της Greek News & Radio FL. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους απανταχού Έλληνες και τους ευχαριστώ που μας διαβάζουν
Θανάσης Κορώνης
Συγγραφέας
Λάρισσα

————————————————————————————————

Η ομογένεια ήταν και είναι πάντοτε μέσα στην καρδιά μου. Η σκέψη μου είναι διπλά σ όλους τους Έλληνες και εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη,ειρηνη και ευτυχισμένο το νέο έτος με ευλογία Κυρίου σ όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα μας. Με αγάπη,
Τάσος Γιωτακος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Αθήνα

————————————————————————————————

Στέλνω από καρδιάς σε όλο τον Απόδημο Ελληνισμό φιλιά με γεύση Ελλάδας και τις πιο θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα και μία ειρηνική, εποικοδομητική γεμάτη υγεία χρονιά. Επίσης, εύχομαι στον Greek News Radio FL /Το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Φλόριντα /και την εφημερίδα αυτού, όπως στην Ιωάννα Λαζάρου και τους συνεργάτες της, καλή συνέχεια, επίτευξη όλων των στόχων τους με την ίδια επιτυχία που είχαν ως τώρα.
Περήφανη Ελληνίδα εγώ που μία καταξιωμένη στον χώρο της Λογοτεχνίας – και όχι μόνο-πατριώτισσα μου διαπρέπει και Υψώνει τη χώρα της απανταχού, έχω να πω το εξής : “Όταν υπάρχουν Άνθρωποι με την φλόγα της αγάπης και της δημιουργίας, οι λαοί με έναν μαγικό τρόπο, θα είναι παντα ενωμένοι”. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΥΡΊΑ ΙΩΆΝΝΑ ΛΆΖΑΡΟΥ.
ΛΈΝΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ
Αθήνα

————————————————————————————————

Αγαπημένοι μου Φίλοι της ελληνικής Ομογένειας Αμερικής και Καναδά , είμαι η Βενετία Πιτσιλαδή Chuard συγγραφέας και ανταποκρίτρια της εφημερίδας Florida Greek News FL
Σας εύχομαι καλές γιορτές και το
2023 να είναι μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά Χίλιες ευχές στην δυναμική Ιωάννα Λαζάρου για το σημαντικό έργο που προσφέρει στον Ελληνισμό της Διασποράς
Με αγάπη
Venetia Pitsiladi Chuard
Écrivain – switzerland
Membre de la Société Nationale
des Ecrivains Grecs

————————————————————————————————

Είμαι ο Νίκος Ντακάκης, συγγραφέας, αλλά πιο πολύ φίλος και συνεργάτης της εφημερίδας Greek News FL στην σύνοδο πολιτισμού και θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλους εσάς, τους ομογενής, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.
Νίκος Ντακάκης
Συγγραφέας
Ρέθυμνο

————————————————————————————————

Είμαι η Αναστασία Μήλιου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ at Legalaction.gr βρίσκομαι και εγώ στην σύνοδο πολιτισμού του Greek News FL
Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία. Μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει όμορφα πράγματα σε όλον τον κόσμο, να υπάρχει ειρήνη, ομόνοια και σύμπνοια στον κόσμο. Χρόνια Πολλά!!!!
Αναστασία Μήλιου
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Αθήνα

————————————————————————————————

Είμαι η Ρούλα Σκουρογιάννη Δημοσιογράφος και Πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών του Ελληνικού Αποδήμου Τύπου – www.eaete.gr και είμαι και εγώ στην σύνοδο πολιτισμού της Ελληνικής εφημερίδας Greek News fl Εύχομαι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές! Για τη νέα χρονιά ας ευχηθούμε όλοι Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, Ευτυχία
Ρούλα Σκουρογιάννη
Δημοσιογράφος και Πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών του Ελληνικού Αποδήμου Τύπου – www.eaete.gr – Αθήνα

————————————————————————————————

Ευχές για Greek News & Radio FL
Χρόνια σας πολλά φίλοι μου, Άνθρωποι, Έλληνες, Συνέλληνες, της Αμερικής και όλου του κόσμου!
Είμαι η Μαρία Νίκη Ρηγινιώτη, Ψυχοθεραπεύτρια και Ψυχοσωματική θεραπεύτρια από την σύνοδο πολιτισμού του Greek Radio FL, μαζί θα είμαστε στο “Ψυχής Ταξίδι”.
Σας χαιρετίζω από την όμορφη Αθήνα κι εύχομαι φέτος το άστρο των Χριστουγέννων να λάμψει μέσα στις καρδιές όλων μας και να τις γεμίσει ζεστασιά φως κι αγάπη!
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά χωρίς πόλεμο πόνο αρρώστια…Γεμάτη Υγεία, Ειρήνη Αγάπη κι Αφθονία για όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και όλους όσους χρειάζονται στήριξη και φροντίδα!
Να είναι μια χρονιά που θα μας φέρει όλους πιο κοντά!
Καλές γιορτές!
Μαρία Νίκη Ρηγινιώτη
Ψυχοθεραπεύτρια
Αθήνα

————————————————————————————————

Είμαι η Ευαγγελία Αρετογλιδου Φωληά, συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και ποιημάτων.
Σας στέλνω τις θερμότερες και εγκάρδιες ευχές από την Ελλάδα.!
Εύχομαι σε όλους τους αγαπητούς συνεργάτες του Greek Radio και προσωπικά στην ακούραστη υπεύθυνη του ραδιοφώνου και της εφημερίδας την Κυρία Ιωάννα Λαζάρου, που με τόση θέρμη προάγει τον Ελληνικό πολιτισμό στην μακρινή Φλώριδα της Αμερικής και του Καναδά, οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να σας βρουν με υγεία!
Να σας φέρουν ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή!
Επίσης σε όλους τους ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού!
Εύχομαι, ελπίδα, χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και η γέννηση του Χριστού να φέρει την αληθινή αγάπη σε όλες τις καρδιές!
Ευαγγελία Αρετογλιδου Φωληά
Συγγραφέας
Σέρρες

————————————————————————————————

Εύχομαι στον απανταχού Ελληνισμό που μας τιμάνε σαν Έλληνες, Στην κ Ιωάννα Λαζάρου και στους συνεργάτες της Καλά Χριστούγεννα με υγεία η Γέννηση του Θεανθρώπου να σημάνει έναν καλύτερο κόσμο, Και τον Καινούργιο Χρόνο κάθε καλό σε αυτούς και τις οικογένειες τους.
Αχιλλέας Παπαδιονυσίου
Δημοσιογράφος
Πάτρα

————————————————————————————————

Λέγομαι Νικολέττα Λιακοσταύρου, εργάζομαι στην ΕΡΤ ως εκφωνήτρια, μεταφράστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στη Φωνή της Ελλάδας (ΕΡΑ 5) και η φωνή μου βρίσκετε και στο Ελληνικό ραδιόφωνο Greek Radio FL και θέλω να στείλω της ευχές μου σε όλο τον απόδημο ελληνισμό κα εάν δημόσιο Ευχαριστώ στη Γιαγιά μου Ελένη, τους γονείς μου, τα σκυλιά μου και κάθε καλό άνθρωπο που έτυχε να συναντήσω.
Νικολέττα Λιακοσταύρου
Ραδιοφωνική παραγωγός στη Φωνή της Ελλάδας (ΕΡΑ 5)
Αθήνα

————————————————————————————————

Είμαι η Σύλβια Ράλλη, μέλος της Συνόδου Πολιτισμού της Ελληνικής εφημερίδας Greek Radio FL – Greek News FL και θέλω να στείλω τις πιο χαμογελαστές ευχές μου σε όλους τους απανταχού Έλληνες στην Αμερική και στον Καναδά, να τους ευχαριστήσω που μας ακολουθούν και μας συνοδεύουν στο αυθεντικό, ανθρωπιστικό και φιλελληνικό έργο όλων των συνεργατών και συμβαλλομένων του Greek Radio FL-Greek News FL. Θα συγχαρώ ιδιαίτερα το άτομο που με γνώρισε με όλο αυτό το ευάρεστο έργο και που το εκπροσωπεί ακέραια, την κ. Ιωάννα Λαζάρου.
Ας εναγκαλιστούμε όλοι μας αυτές τις γιορτινές ημέρες το φως, τη δημιουργία και ας σκορπίζουμε απλόχερα καλοσύνη σε ό,τι αναπνέει.
Σύλβια Ράλλη
Αθήνα

————————————————————————————————

Είμαι ο Γιώργος Σαρδέλης οικονομολόγος, συγγραφέας-ποιητής και ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Ρωγμές στο Χρόνο» του Greek Radio FL στο Miami Florida, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού της κας Λαζάρου την οποία και ευχαριστούμε για το κοινωφελές έργο που επιτελεί.
Χριστούγεννα, ημέρα αγάπης και προσφοράς. Εύχομαι στην Ομογένεια το Λαμπρό Άστρο Της Βηθλεέμ να φέρει αγάπη, αισιοδοξία, ανθρωπιά και άπλετο Φως στη Ζωή μας.
Επίσης το ανατέλλον νέον έτος 2023 να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής χρονιάς, χωρίς πολέμους, φτώχεια και κοινωνικούς αποκλεισμούς.
Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά με Υγεία και Ευημερία.
Σας Ευχαριστώ
Γιώργος Σαρδέλης
Οικονομολόγος- Συγγραφέας/ποιητής
Θεσσαλονικη

————————————————————————————————

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Καλημέρα όλη μέρα και κάθε ημέρα στην απανταχού ομογένεια από την όμορφη Ελλάδα μας!
Πριν μοιραστώ μαζί σας τις εορταστικές μου ευχές επιτρέψτε μου να σας συστηθώ!!!
Ονομάζομαι Ειρήνη Μυλωνά ή κατά κόσμο Irini Miller ( Ειρήνη Μίλλερ)!
Είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με Ειδικότητα το Γάμο και την Οικογενειακή Συμβουλευτική και όχι μόνο!
Irini Miller
Αθήνα

————————————————————————————————

Θέλω να στείλω τες ευχές μου για το Χριστούγεννα στην οικογένεια μου και στους του ελληνικού ραδιοφώνου της Φλοριδας radio.greekradiofl
Εύχομαι καλή χρονιά στην Ιωάννα στο Γιάννη και στο Σάκη και σε όλα τα παιδιά του σταθμού καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους μου !!!
Παναγιώτα Ξένος
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Είμαι ο Ισίδωρος Κουτσουραδής και είμαι και εγώ φίλος στην οικογένεια του greekradiofl του ελληνικού ραδιοφώνου της Φλόριντα και θέλω να στείλω της ευχές μου !!! Οι Άγιες ημέρες που έρχονται, και ο καινούργιος χρόνος Εύχομαι με πολύ αγάπη στους συγγενείς και φίλους μου, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους της Γης να δώσει Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, και Ευτυχία!!!
Ισίδωρος Κουτσουραδής
Maryland

————————————————————————————————

Τής πιο θερμές ευχές για ένα υγιέστατο και ευλογημένο χρόνο του 2023 εύχεται ή Αλέκα και όλοι ή οικογένεια τής στο Greek News Radio Miami Florida και σέ όλους τούς παραγωγούς καλά Χριστούγεννα
Αλέκα Πετσιάβα
Τάρπον Σπρινγκς

————————————————————————————————

Εύχομαι στην Ιωάννα Λαζάρου και στο Greekradiofl, το Ελληνικό ραδιόφωνο της Φλοριδας και στην ομογένεια συγχαρητήρια για το πρόγραμμα που έχουν στην φλοριδα.Τους εύχουμαι χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέο έτος με αγάπη
Κούλα Πολίτης
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο, Υγιές 2023!
Σε όλους σας, προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές γεμάτες επιτυχία και χαρά και εξάπλωση της εφημερίδας σας Greek News fl σε όλη την Αμερική!
Με τις θερμότατες ευχές μου,
Τζίνα Γεωργίου
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Αγαπημένη μου Ιωάννα,
Με την ευκαιρία των εορτών θα ήθελα να σε ευχηθώ , Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα, και καλή χρονιά.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στη ζωή σου αν και δεν την χρειάζεσαι, έχεις πετύχει τόσα πολλά στην ζωή σου, που πολλές φορές απορώ πως τα προλαβαίνεις όλα.
Είθε κάθε σου σκέψη και κάθε σου επιθυμία , να γίνει πραγματικότης.
Με αγάπη
Άννα Ταταβακ
Τέξας

————————————————————————————————

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Ιωάννα Λαζάρου για να υπέροχο πρόγραμμα και μια υπέροχη εφημερίδα που έχει δημιουργήσει. Συγχαρητήρια σε όλους Συνεργάτες του Greek radio Florida. Και σας ευχόμαστε μέσα από την Καρδιά μας μια υπέροχη χρονιά πιο δυναμικά και πάντα με υγεία.
Με Αγάπη Μαρία και Ευτυχία Σταυριανού
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Σε όλους εσάς, τους αμέτρητους αναγνώστες και ακροατές στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, τόσο της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας, όσο και του ραδιοφώνου του Ειδησεογραφικού Ομίλου Greek News and Radio Fl, εύχομαι ολόψυχα να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας, με άφθονη χαρά, αγάπη, ειρήνη, ηρεμία και κυρίως υγεία! Είμαι η Κατερίνα Μαρινάκη, δημοσιογράφος και Λαογράφος από την Ελλάδα, καθώς και υπερήφανη συνεργάτιδα των Μ.Μ.Ε. της Ιωάννας Λαζάρου, στην οποία επίσης εύχομαι όλα όσα επιθυμεί για την ίδια και την οικογένειά της και την ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δίνει να επικοινωνώ μαζί σας. Χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το 2023 για όλους σας!
Κατερίνα Μαρινάκη
Δημοσιογράφος με εξιδείκευση στον Τουρισμό και στα Ταξίδια
Αθήνα

————————————————————————————————

 

————————————————————————————————

Ονομάζομαι Ιωάννα Σταμούλη και είμαι εκπαιδευτικός.
Ανήκω κι εγώ στη σύνοδο πολιτισμού της Ελληνικής Εφημερίδας GreekNewsFl συμμετέχοντας στην αξιόλογη προσπάθεια της κυρίας Ιωάννας Λαζαρου να προσφέρει ενημέρωση στην Ομογένεια με θεματικοτητα τον Ελληνικό Πολιτισμό μια την καθοριστική προσφορά του στην ανθρωπότητα.
Θέλω να ευχηθώ το 2023 να φέρει περισσότερο καλό, συμπόνοια, συμπαράσταση, κατανόηση και αγάπη!
Όλα αυτά είναι ότι επιζητεί και έχει ανάγκη ο καθένας μας, είναι τα υλικά για έναν καλύτερο κόσμο και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε.
Με σύνθημα το βαθύ νόημα των Χριστουγέννων και συμπαραστάτη το Χριστό, θα τα καταφέρουμε !
Δύναμη, Υγεία και Υπομονή για όλον τον κόσμο!!!
Ιωάννα Σταμούλη
Εκπαιδευτικός.
Τάρπον Σπρινγκς

————————————————————————————————

Ευχές για όμορφες γιορτές σε όλους τους ομογενείς Έλληνες της Αμερικής, με το νέο έτος να είναι ευλογημένο, χαρούμενο, γεμάτο ευημερία και ειρήνη!
Τηλεμάχου Ισαβέλλα
συγγραφέας-εκπαιδευτικός
ΑΘΗΝΑ

Είμαι ο Αληπρασίτης Σάκης μουσικός παραγωγός στο Greek Radio FL στέλνω χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2023 σε όλους του Έλληνες του εξωτερικού στο αγαπημένο μου κοινό στην υπεύθυνη του Greek Radio FL Ιωάννα Λάζαρου και τους μουσικούς παραγωγούς.
Αληπρασίτης Σάκης
Μουσικός παραγωγός στο Greek Radio FL
Αθήνα

————————————————————————————————

Γεια σας φίλοι μου που δημιουργήσετε το Greek radio στην Φλόριδα στο Μαϊάμι μεγάλη χαρά καλές γιορτές το Χριστουγέννων Και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος πάντοτε με υγεία και χαρά καλή μου φίλη ο θεός να σας δίνει δύναμη να εκπληρώνεται αυτό το τεράστιο Πρόγραμμα που μας προσφέρεται τέτοια χαρά και ευτυχία Στην κυρία Ιωάννα Λάζαρο Που δημιούργησε ένα τεράστιο σταθμό στην Φλόριδα στο Μαϊάμι με Τελείως εκλεκτούς συνεργάτες κάθε ένας ξεχωριστά είναι αξιέπαινος γι’ αυτό που προσφέρει στον Ωραιότατον σταθμό Greek radio Μαϊάμι Φλόριδα Στο Μαϊάμι ακόμα κιόλας μια τεράστια με την εφημερίδα και τα βιβλία Ο δίνει την ευκαιρία και να γνωρίσει νεολαία μας Την ιστορία μας είμαστε Έλληνας και αυτό το βλέπουμε με τις προσπάθειες το λέει το ράδιο Του πλανήτη το ένα και μοναδικό θερμό συγχαρητήρια στην κυρία Λαζάρου και όλους αυτούς τους ωραίους ανθρώπους Αυτός ο σταθμός που που δουλεύουνε νύχτα μέρα και μας δίνουνε τον εαυτό Εφτά μέρες 24 h μας προσφέρει αυτό ωραιότατο Ευχάριστη λειτουργία ωραιότερα τραγούδια ο Λεβέντης Γιάννης Αγιάννης ο Σάκης όλο αυτό τος
Θέλω να τους ευχαριστήσω ξεχωριστά ή και ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη στην Μπουμπουλίνα μας Ιωάννα Λαζάρου
Νίκος Χαραλαμπόπουλος
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Είμαι ο Κώστας Κατέχης μουσικός παραγωγός και μέλος της συνόδου πολιτισμού της Ελληνικής Εφημερίδας της Φλοριδας Greek News and Radio FL και θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ακροατές μας και στην οικογένεια μου και στους παραγωγούς του ραδιοφώνου χρόνια πολλά καλή χρονιά
Κώστας Κατέχης
Μουσικός παραγωγός
Νέα Υόρκη

————————————————————————————————

Στις αλγεινές, πρωτόγνωρες μέρες, που βιώνουμε στην εποχή μας με πόλεμο και πανδημία, το αστέρι των Χριστουγέννων ας φωτίσει την ανθρωπότητα για να επανέλθει στην κανονικότητα!
Στους αγαπημένους μας Ομογενείς και στην άξια πρόεδρο του αξιόλογου Greek news and Radio FL, την αγαπητή Ιωάννα Λαζάρου, εύχομαι από καρδιάς υγεία, ειρήνη, ευτυχία, δημιουργία και ελληνική λεβεντιά.
Ομ. καθηγήτρια Στέλλα Πριόβολου
Πρόεδρος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών Πανεπιστημίου Αθηνών
Κοσμήτωρ Δημ. Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγ. Παρασκευής

Η μαγεία των Χριστουγέννων να ζεσταίνει τις καρδιές μας και να χαρίσει υγεία, αγάπη, ειρήνη και πληρότητα.
Εκ μέρους του “Ορίζοντα” εύχομαι στην ομογένεια και στην ελληνική εφημερίδα χαρούμενες γιορτές κι ευτυχισμένο το νέο έτος.
Σπυρίδων Αδοντάκης
Πρόεδρος Συλλόγου “Ορίζοντα”

————————————————————————————————

Αγαπημένοι φίλοι, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, και όπου υπάρχει διασπορά και ελληνικό στοιχείο,
Σας εύχομαι από καρδιάς Χαρούμενα Χριστούγεννα, Υγεία, Ευτυχία, Ελπίδα, κάθε Επιτυχία προσωπική και επαγγελματική,
Μια όμορφη Πρωτοχρονιά με ψυχή φωτεινή και στολισμένη με τα καλά της για να υποδεχθεί όλα τα δώρα που θα φέρει ο Νέος Χρόνος στο κατώφλι μας!
Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, όμως μια γέφυρα αγάπης μας συνδέει όλους: Η Ιωάννα Λαζάρου με τους υπέροχους συνεργάτες της στο Greek News & Radio Fl, που με το όραμα και το πάθος τους μας φέρνουν όλους κοντά, γινόμαστε μια παρέα, και θα είμαστε πάντα μια παρέα μέσω αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας, θα ανταλλάσσουμε σκέψεις, απόψεις, θα ενημερωνόμαστε και θα κρατάμε ζωντανά όλα τα κοινά μας στοιχεία, την μοναδική γλώσσα μας, την πλούσια κληρονομιά μας, την πλατιά απέραντη Ελλάδα μας.
2023 ευχές για το Νέο Έτος και την αγάπη μου στην Ιωάννα Λαζάρου και τους συνεργάτες της, και σε όλους εσάς, Χρόνια μας Πολλά και Όμορφα !
Να ακούμε και να διαβάζουμε πάντα το Greek News & Radio Fl με ένα χαμόγελο!
Τζένη Δάγλα
Συγγραφέας – Αθήνα

————————————————————————————————

Σήμερα που χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας και την αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, οι ομογενείς μας στην Αμερική στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες. Εύχομαι η γέννηση του Σωτήρα Χριστού να προσφέρει απλόχερα σ’ όλο τον κόσμο Ειρήνη και Αγάπη και η έλευση του καινούργιου χρόνου να χαρίσει στους ομογενείς μας Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.
Γιώργος Διγιδίκης
καθηγητης Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης

————————————————————————————————

Εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές σε όλους! Με υγεία, αγάπη, ειρήνη και ενσυναίσθηση! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!
Νίκη Μπλούτη Καράτζαλη
Συγγραφέας

————————————————————————————————

Οι Έλληνες και οι Έλληνιδες έχουν μία σοφή παροιμία η οποία αναφέρει: “για μία αξιοπρέπεια ζούμε όλοι”. Η “αξιοπρέπεια” μέσα σε αυτήν την δύσκολη παγκόσμια συγκυρία ανθεί στις καρδιές των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Παράγει αδιαλείπτως “πολιτισμό” με την ευρεία έννοια του όρου, εδώ και αιώνες, όπως και σήμερα. Έτσι πιστεύω πως κι αυτόν τον χρόνο η μαγική μαγιά μας, μέσα από πατριώτες όπως η κ. Ιωάννα Λαζάρου, η οποία έχει την δυνατότητα να συγκεντρώνει δίπλα της και στη συνέχεια να προβάλει· αξιόλογους ανθρώπους, μέσα από το greekradiofl.com θα δείξει και φέτος σε όλο τον πλανήτη τις πραγματικές μας δυνατότητες. Οι δυνατότητες αυτές φωτίζουν τα σκοτάδια και εμπνέουν! Δείχνουν παρά τις αντιξοότητες το μονοπάτι της ζωής, στους πολιτισμούς όλων των εθνών.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!
Θεμιστοκλής Κατσαουνης
Συγγραφέας
θεσσαλονικη

————————————————————————————————

Η διοίκηση και τα στελέχη της ILF consulting και του Agora World Business Center, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.
Ο καινούριος χρόνος να σας βρει όλους με υγεία, ελπίδα και δύναμη για μια υπέροχη δημιουργική Νέα Χρονιά .
Το 2023 να μας οπλίσει με πάθος, όραμα, θέληση, ελπίδα, αλληλεγγύη και ανάπτυξη.
Ιωάννής Αργυρος
ILF consulting
Agora World Business Center

————————————————————————————————

greek-news-and-Radio-FL-logo

Μάθετε Πρώτοι τα Νέα

Γραφτείτε στην εφημερίδα μας και μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι, Αξιόπιστα και με Διαφάνεια, χωρίς Φίμωτρο!

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This