EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Humanitarian Visa Program – για τα προσεχή 4 έτη προστίθενται νέες θέσεις, για πρόσφυγες από το Αφγανιστάν

29 Oct, 2022
Humanitarian Visa Program

Humanitarian Visa Program

Humanitarian Visa Program

13.750 παραμένουν οι θέσεις στο πρόγραμμα για βίζα ανθρωπιστικού σκοπού, ενώ ειδικά για πρόσφυγες από το Αφγανιστάν αναμένεται στα επόμενα 4 χρόνια να προστεθούν ακόμη 16.500 θέσεις. Αυτό αναμένεται να φέρει 935 εκατομμύρια δολλάρια επί πλέον αναφορικά με τους φόρους, ενώ ακόμη 487 εκατ. δολ. χρειάζονται για τις υπηρεσίες που θα προστεθούν, όπως σχολεία και προγράμματα εκμάθησης της γλώσσας.

Η χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος έτυχε της εκτίμησης του Asylum Seeker Resource Center. Πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα παροχής στήριξης σε κατόχους προσωρινής βίζας, για άτομα που βιώνουν ενδοοικογενειακή βία. Το πρόγραμμα αυτό ανέρχεται στα 12,6 εκατ. δολ. σε μία διετία. Παρ’ όλα αυτά, η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο νέος ομοσπονδιακός προϋπολογισμός «απέτυχε να ανταποκριθεί στις δημόσιες προσδοκίες για μία χώρα πιο δίκαιη, με μεγαλύτερη εμπάθεια, για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο».

Οι δεσμεύσεις των Εργατικών για «αύξηση του αριθμού για ανθρωπιστικούς λόγους, την κατάργηση των Temporary Protection Visas/Safe Haven Enterprise Visas και παροχή κατάλληλων κοινωνικών υπηρεσιών για ανθρώπους που αιτούνται άσυλο» δεν φαίνεται να υλοποιούνται, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια.

Παράλληλα, η AMES Australia με αντικείμενο την εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων στην Αυστραλία, δέχτηκε την πρόβλεψη για τις επί πλέον βίζες, καθώς και την πρόσθετη χρηματοδότηση για εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας μέσω του προγράμματος Adult Migrant English Program (AMEP).

Τέλος, η Save the Children Australia ανέφερε σε ανακοίνωσή της επικροτεί την τοποθέτηση 1,37 δισ. δολ. ως πρόσθετη χρηματοδότηση της βοήθειας προς χώρες του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ταυτόχρονα όμως τόνισε ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα για την παροχή βοήθειας σε τουλάχιστον 13,6 εκατ. παιδιά που υποφέρουν από σοβαρό υποσιτισμό.

πηγη Νεος κοσμος

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This