EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
MARIA KAPPES

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ MARIA KAPPES

14 Feb, 2023

Πρέπει πάλι να σε ανακαλέσω στην μνήμη μου, να ταξιδέψεις νοητά μέσα από πόλεις, να διασχίσεις θάλασσες, ερήμους και δάση, αυτήν την νύχτα, αυτήν την συγκεκριμένη νύχτα, πρέπει και πάλι να είσαι μαζί μου, γιατί και πάλι το κρεβάτι που ξάπλωσα αυτήν την νύχτα, τυλιγμένος στα σεντόνια μου, σαν νεκροκρέβατο είναι. Με έχει δεχτεί και με καθηλώνει· σε μια νύχτα αιώνια, σε μια νύχτα που δεν έχουν τέλος οι εφιάλτες.

Αυτήν την συγκεκριμένη νύχτα, θα ψιθυρίσω ουρλιάζοντας το όνομα σου και θα συμπληρώσω δύο λέξεις, μέχρι ύμνος να γίνουν, ξανά και ξανά, όταν τα δάκρυα μου θα κυλάνε καυτά, μάταια, σπαταλημένα, στο πρόσωπο μου: σε λατρεύω…!!! σε λατρεύω…!!! σε λατρεύω…!!!

Θα ονειρευτώ ακόμη μία νύχτα τα υπέροχα μέλη σου, τα πόδια σου, τα στήθη σου, το χτένισμα των μαλλιών σου, τους καρπούς των χεριών σου, γεμάτα βραχιόλια, τα τεράστια χέρια σου, την στιγμή του έρωτα όταν τυλίγουν με πάθος τον εραστή σου… τον εραστή σου…! όταν γίνεσαι δικιά του… δικιά του…! δική του…!  και όχι δική μου!

 Όταν θα βαραίνουν οι ανάσες σου και θα τον κοιτάς με τα υπέροχα μάτια σου, γεμάτα λαγνεία, όταν το σώμα σου θα πλημμυρίζει από τους χυμούς του έρωτα, τότε και πάλι θα πρέπει να σε καλέσω δίπλα μου, έστω για λίγο, για μία και μόνο αιώνια στιγμή, για πάντα. Ακόμη και αν εσύ δεν έρθεις και ποτέ δε θελήσεις να έρθεις!

Θα σε περιμένω για πάντα είπα και θυμάμαι: γέλασες, φανερώνοντας την αμφιβολία σου.

Αν όμως ποτέ πρέπει να μάθεις κάτι σημαντικό για εμένα, είναι ότι σε σκέφτομαι κάθε μέρα και το γέλιο σου, το δέρμα σου, τα χείλη σου και η αύρα που αναδύουν το καθένα ξεχωριστά και όλα αυτά μαζί, μου κρατάνε συντροφιά κάθε νύχτα και αυτήν την συγκεκριμένη νύχτα και πάλι σε λατρεύω, χωρίς να νοιώθω ζήλια για κανέναν από αυτούς που δέχτηκες μαζί του να γευτείτε ο ένας την σάρκα του άλλου.

Αλλά ακόμη και για αυτόν με τον οποίο θα δώσεις όρκους αιώνιας αγάπης και θα επιλέξεις να μοιραστείς μαζί του τον άρτο και τον οίνο της ζωής, την ακολουθία του ήλιου από την σελήνη και της σελήνης από τον ήλιο. Την στιγμή που θα σου ψιθυρίζει όλο αγάπη: «Σε λατρεύω και λατρεύω το ότι είσαι ο δικός μου ο Άγγελος» κάνοντας σε να γελάς από ευτυχία, ακόμη και τότε, για εκείνον τον άνδρα, δε θα αισθανθώ πως τον ζηλεύω… ποτέ!

Μόνο για εκείνες τις νύχτες θα μιλήσω, που ένοιωθα πως είχα μέσα στο στήθος μου ένα περιστέρι, πιασμένο σε δίχτυα που παλεύει να ελευθερωθεί, μόνο για εκείνες τις νύχτες θέλω να μιλήσω!

Τα μάτια του αναζητούσαν μόνο το βλέμμα σου, που θα του έδινε τη δύναμη να πετάξει. Μόνο για εκείνο το βλέμμα Maria, εκείνες τις νύχτες, σε εκείνο το φτηνό κέντρο διασκέδασης, που ποτέ τα μάτια σου δεν πλανήθηκαν στο χώρο για να αντικρίσουν τα δικά μου, που τόσο το ήθελα και είμαι βέβαιος πως το ήξερες και δεν ήθελες να δώσεις σε εκείνο το περιστέρι τη χαρά να πετάξει και εγώ να πάψω να νοιώθω πως τίποτα δικό σου δεν μου ανήκει, μόνο για τότε νοιώθω θλίψη!

Φαντάσου όμως πόσο λάθος κάνω, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο βαθύς ύπνος κοιμίσει και πάλι τα όνειρα μου, καθώς και πάλι, για τελευταία φορά, ψιθυρίζω ουρλιάζοντας: Maria Kappes1 σε λατρεύω!!! και τα όνειρα μου μού χαρίζουν ένα χαμόγελο και για την νύχτα αυτήν!!!

 

1). Το πρόσωπο και τα γεγονότα που αναφέρονται στο ποίημα είναι φανταστικά.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This