EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ένας γάμος έφερε επιδημία χολέρας σε έξι κομητείες της Κένυας

20 Oct, 2022
επιδημία χολέρας

επιδημία χολέρας

επιδημία χολέρας

Η κομητεία του Ναϊρόμπι και ακόμη πέντε κομητείες αντιμετωπίζουν επιδημία χολέρας, αφού ήδη έχουν καταμετρηθεί 60 κρούσματα εν όψει της χειρότερης ξηρασίας που επιδεινώνει την κατάσταση.

Οι υγειονομικές αρχές επιβεβαίωσαν την επιδημία, και μάλιστα εστιάζει σε μια γαμήλια γιορτή στην κομητεία Κιάμπου, 10 χλμ βόρεια του Ναϊρόμπι, ως πηγή από την οποία ξεκίνησαν όλα. Εκεί αναφέρθηκαν περίπου τα μισά κρούσματα.

Το υπουργείο Υγείας κάλεσε σε επαγρύπνηση στις πληγείσες περιοχές καθώς δημοσίευσε τους αριθμούς των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. «Το Υπουργείο Υγείας έχει επιβεβαιώσει ένα ξέσπασμα χολέρας σε έξι νομούς, και συγκεκριμένα. Οι Kiambu (31), Nairobi (17), Murang’a (1), Kajiado (2), Nakuru (2) και Uasin Gishu (8)», όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υγείας Πάτρικ Άμοθ.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι 13 άνθρωποι ήδη νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή, οκτώ έχουν πάρει εξιτήριο και 40 νοσηλεύονται εξωτερικά.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεχιζόμενη κατάσταση ξηρασίας στη χώρα μπορεί να επιδεινώσει το ξέσπασμα. Ως εκ τούτου, είναι απόφαση του υπουργείου να θέσει όλες τις κομητείες σε υψηλό συναγερμό για πιθανά κρούσματα χολέρας», δήλωσε ο Amoth.

Η χολέρα είναι εξαιρετικά μεταδοτική και μεταδίδεται μέσω του μολυσμένου νερού και ανθρώπινων περιττωμάτων. Χρειάζεται περί τις πέντε ημέρες για να επωαστεί και μετά φέρει οξεία διάρροια, αφυδάτωση και μπορεί να επιφέρει θάνατο.

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This