EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
κυβερνήτη της Φλόριντα

Ένα μήνυμα από τον κυβερνήτη της Φλόριντα

7 Sep, 2023

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα προειδοποίησε ότι οι επιθέσεις της Αριστεράς σε σχέση με την θρησκευτική ελευθερία, είναι μια προσπάθεια να επιβληθεί μια δήθεν θρησκευτική ορθοδοξία στην κοινωνία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν πρόκειται για πίστη στον θεό, αλλά πίστη στην αριστερή ιδεολογία.

 

<<Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι το FBI έχει βάλει στο στόχαστρο τους Καθολικούς ως «εξτρεμιστές» και ο διευθυντής του FBI Christopher Wray το επέτρεψε εν γνώσει του. Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;
Είμαι αηδιασμένος με αυτό που έχει γίνει το FBI. Η κυβέρνηση έχει οπλιστεί ενάντια σε όσους τολμούν να διαφωνήσουν με την ατζέντα του ελεγχόμενου κόμματος.

Οι Ιδρυτές μας ήξεραν ότι εάν επιτρέψετε να συσσωρευτεί εξουσία όπως στην Ουάσιγκτον, εάν δεν θεωρήσετε αυτές τις υπηρεσίες συνταγματικά υπεύθυνες, ΘΑ κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους. Και αυτό ακριβώς έχουν κάνει. Τώρα οι Καθολικοί στη χώρα μας χαρακτηρίζονται «εξτρεμιστές».

Δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να τους αφήσουμε να κινητοποιήσουν την εξουσία εναντίον ανθρώπων πίστης και ανθρώπων με τους οποίους διαφωνούν. Για πάρα πολύ καιρό, αυτή η γραφειοκρατία μας έχει επιβάλει τη θέλησή της. Είναι καιρός να του επιβάλουμε τη θέλησή μας, και αυτό θα κάνουμε. Οι Ιδρυτές μας ήξεραν ότι εάν επιτρέψετε να συσσωρευτεί εξουσία όπως στην Ουάσιγκτον, εάν δεν θεωρήσετε αυτές τις υπηρεσίες συνταγματικά υπεύθυνες, ΘΑ κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους. Και αυτό ακριβώς έχουν κάνει. Τώρα οι Καθολικοί στη χώρα μας χαρακτηρίζονται «εξτρεμιστές».

Δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να τους αφήσουμε να κινητοποιήσουν την εξουσία εναντίον ανθρώπων πίστης και ανθρώπων με τους οποίους διαφωνούν. Για πάρα πολύ καιρό, αυτή η γραφειοκρατία μας έχει επιβάλει τη θέλησή της. Είναι καιρός να του επιβάλουμε τη θέλησή μας, και αυτό θα κάνουμε.

Το συνταγματικό μας δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι πολύ σημαντικό για να το αφήσουμε να ξεθωριάζει στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας.

Σας παρακαλώ, χρειάζομαι να με βοηθήσετε να αποκαταστήσω το συνταγματικό μας δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Ένας ένας, οι ριζοσπάστες αριστεροί ηγέτες έχουν ποινικοποιήσει τα δικαιώματά μας και έχουν οπλίσει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες εναντίον του αμερικανικού λαού. Θα βάλω ένα άμεσο τέλος σε αυτό την Πρώτη Ημέρα της Προεδρίας μου

Ιωάννα, βασίζομαι στη βοήθειά σας για να μπορέσω να επαναφέρω τη χώρα μας σε τροχιά.

Μπορώ να σας το πω αυτό, όταν μπω εκεί, θα είναι ένας νέος σερίφης στην πόλη. Θα έχουμε έναν νέο διευθυντή του FBI, την Day One. Θα δείτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να έχει ανατραπεί>>.

Ron DeSantis

photo https://edition.cnn.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

ΣΥΓΧΥΣΗ

ΣΥΓΧΥΣΗ

Φοβερή σύγχυση επικρατεί στην οικουμένη. Είναι έργο συνωμοσίας ή η ειμαρμένη; Πλημμύρισε ο κόσμος...

Εθνοκάθαρση

Εθνοκάθαρση

Στο Αρτσάχ έχουμε μια  εισβολή και μια σύγχρονη εθνοκάθαρση ενός λαού, του αδελφού Αρμενικού...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This