ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη

“Έφυγε” η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη

29 Mar, 2022

Τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Μαρτίου έσβησε η Ειρήνη Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, η βασίλισσα του ελληνικού νησιώτικου τραγουδιού. Η μεγάλη τραγουδίστρια βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την υγεία της.

Γέννημα θρέμα της Νάξου, η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, και από οικογένεια μουσικών, δημιουργώντας μια ολόκληρη οικογένεια με την σειρά της μουσικών και τραγουδιστών, καθώς το όνομα “Κονιτόπουλος” συνδέθηκε στην καρδιά των Ελλήνων με το αιγαιοπελαγίτικο τραγούδι.

 

 

Φώτο: https://sport-fm 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This