ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ Ρετρό

8 Sep, 2021

Δυστυχώς οι απογοητεύσεις στο φίλαθλο κοινό συνεχίζονται. Είναι ένα πικρό ποτήρι που χρόνια το πίνουν οι φίλαθλοι. να βλέπεις ελληνικές ομάδες με έναν έως δύο Έλληνες παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και να αναρωτιέσαι το γιατί? Τόσα ελληνόπουλα να παίζουν στο εξωτερικό και να διαπρέπουν με το ταλέντο τους και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αλλά και τον άψογο χαρακτήρα και την παιδεία που έχουν ,Και να ψάχνεις το γιατί αυτοί οι άρτιοι ποδοσφαιριστές δεν χωράνε σε ελληνικές ομάδες.

 Να βλέπεις ξενόφερτος παίκτες κατώτερης ποδοσφαιρικής αξίας να έχουν θέσεις της ενδεκάδας των ομάδων και οι οπαδικές φυλλάδες, πολλούς από αυτούς να τους θεοποιούν και να αναρωτιέσαι ξανά το γιατί?

Αν δούμε ποιο πίσω κάποιες χρονιές ο Άρης και ο Ιωνικός ξεκινούσαν τους αγώνες τους με 11 ξένους ποδοσφαιριστές διαφόρων εθνικοτήτων και ενδιάμεσα του αγώνα οι αλλαγές που γινόντουσαν ήταν πάλι από ξενόφερτους παίκτες. Και έλεγες δικαιολογημένα έλεος Τι γίνεται εδώ?

Υπήρξαν φορές που πιστέψαμε πώς θα σταματούσε αυτό το θλιβερό γεγονός. Πως κάποια στιγμή οι ομάδες θα άρχιζαν να προωθούν τα ταλέντα τους από τις ακαδημίες, όπως κάνουν πάρα πολύ άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

 Δυστυχώς όμως το κακό δεν σταμάτησε Αλλά συνεχίζεται. στις 19 Αυγούστου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, Ο ΠΑΟΚ  με τη Ριεκα παρατάχθηκε στο γήπεδο με 10 ξένους και με έναν Έλληνα,  και Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τη Σλόβαν με εννέα ξένους και δύο Έλληνες

Κάποιες εποχές υπήρχε πλάνο στην εντεκάδα  από το υπουργείο  αθλητισμού που θα παρατάξει η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

 Συγκεκριμένος αριθμός Ελλήνων παικτών, συγκεκριμένος για τους κοινοτικούς από τις χώρες της ΕΟΚ και συγκεκριμένος για ξένους από άλλα κράτη.

 Οι αλλαγές των παικτών που γινόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν και αυτές συγκεκριμένες. Αν έκανες αλλαγή Έλληνα παίκτη έπρεπε να τον αντικαταστήσεις πάλι με Έλληνα για να υπάρξει η ίδια αριθμητική ισορροπία. Το ίδιο ίσχυε και για τους κοινοτικούς ή τους ξένους παίκτες.

Ας ευχηθούμε όμως κάποια στιγμή θα βλέπουμε ελληνικές ομάδες Πού στην πλειοψηφία τους θα παίζουν Έλληνες Ποδοσφαιριστές

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.