EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αναπαφλασμοί

Αναπαφλασμοί

15 Aug, 2022

Στα κύματα της ψυχής μας και των αναταράξεων του είναι μας, ας κάνουμε μια ικεσία, να δούμε πια ως το τέλος της ζωής μας, εκείνα τα κύματα, να αποκτήσουν τους ήρεμους και γαλήνιους παφλασμούς τους.

Μια ευχή που θέλουμε από ψυχής να εφαρμόσουμε, ενάντια στις καταιγίδες και τους κεραυνούς που δεχθήκαμε και διαδεχθήκαμε, στο να αποτελέσουν εκείνα τα σκαλοπάτια μετάβασης, ανάβασης και ποτέ μιας τυχόν κατάβασης των κιταπιών της ζωής μας.

Εκεί μέσα που γράφονται και αναγράφονται, διαγράφονται και παραγράφονται κώδικες και κανόνες, ηθικές και αξίες, καθώς και τα ιδανικά και τα ηθικοπλαστικά καλύματα μιας ανήθικης συμπεριφοράς.

Συντάσσονται συνταγολόγια καθόλου ιατρικής παρακολούθησης, παρά ψυχολογικής στήριξης και υποστήριξης, στα δικά μας δεδομένα και διαφορετικά δρώμενα, αποτιμώντας και ποτέ υπέρ τιμώντας τα!

Αναπαφλασμοί στα δικά μας τα θεωρητικά κείμενα, που θα ναι πάντα προσκείμενα στις δικές μας πεποιθήσεις και ιδεολογίες, στους δικούς μας λογισμούς και προβληματισμούς συνάμα.

Αναθεωρήσεις τέτοιου επιπέδου, που θα μαστε σε θέση να στρώσουμε τα δικά μας σχέδια και πλάνα ζωής, τα δικά μας στεγάσματα, στα οικοδομήματα των παραδόσεών μας και των τακτικών συνευρέσεων της σκέψης και της λογικής, του ιδανικού σχηματισμού, τρόπου και όχι κάλυψης, αναγκών και επίκαιρων επιδιώξεών μας.

Υδάτινοι οι χώροι και υδάτινα τα πλαίσια εκείνα που θα στοχεύσουμε για να αναμοχλεύσουμε τους δικούς μας προορισμούς και τις δικές μας κατευθύνσεις, με αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές επιλεκτικές και ποτέ προκλητικές αναθεωρητικές ,σε μετέωρα βήματα και αναθεωρήσεις εκτός τόπου και χρόνου.

Αναπαφλασμοί σε τέτοια ισχύ και ένταση, σε τέτοια βαθμίδα, κλίμακας ανατίμησης και ποτέ υπερτίμησης , των δικών μας αξιών και ιδανικών, των δικών μας δυνατοτήτων και δυναμικών υπερδιεγέρσεων του είναι μας, απέναντι σε καταστάσεις ποτέ δεδομένες και παραδομένες απ τον καθένα μας.

Μακάριοι να βρεθούμε σε πελάγη ευτυχίας, τέτοιας, που δε θα ναι πλάνης και αποπλάνησης του νου, παραπλάνησης γεγονότων και στοιχείων μετατροπής και τροποποίησης, ακόμα και της ίδιας της αλήθειας μας.

Στιγματισμένα τα κύματα, στιγματισμένες οι ακτές, μα τα παραλιά τους , ας τα παραδώσουμε με ικεσίες ψυχής και λιτανείες της σκέψης μας, για απαλλαγή των πονηρών, βλαβερών και ανούσιων μετατάξεων των στάσεων και των θέσεών μας. 

 

 

 

 

photo https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This