EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αντιμέτωποι

Αντιμέτωποι

14 Nov, 2022

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και σταθεί απέναντί τους και τολμήστε να τα αντιμετωπίσετε.
Τολμήστε να δείτε τις ψυχούλες τους και αντιμετωπίζοντάς τα σαν οντότητες και ποτέ σα μισές υποστάσεις χαρακτήρα και ψυχολογιών τους, δείτε μέσα τους, βαθιά και καθοριστικά.
Κατατάξτε τις ερωτήσεις τους και δεχθείτε να τις απαντήσετε για να μην πονάνε μόνα τους, ερήμην μας, αφού πιστεύουν μέσα τους πως ίσως και να ευθύνονται αυτά για τα δικά μας ανώριμα στάδια ζωής μας ,που θέλουμε να δώσουμε το δικό μας ώριμο πιστεύουμε τέλος, αλλά να τα καθησυχάσουμε κι αυτά όσο γίνεται και όπως πρέπει.
Νιώστε τις αγωνίες τους και τα ανδραγαθήματα εκείνα της ψυχής τους, που θα σταθούν απέναντί μας και θα πατήσουν μ όλη τους την ψυχική δύναμη στον τύπο των ίλων μας, που ως Άπιστοι Θωμάδες θα διεκδικήσουν τις δικές μας απολαβές αγάπης, λατρείας, μα ποτέ παραμυθιάσματος κι επιχρυσώνοντας δικά μας ή του ταιριού μας χάπια.
Η αλήθεια ωμή, μπορεί να πονέσει , μα θα ναι στα στάδια εκείνα της αποδοχής, άρνησης, μα κυρίως της εκδίκασης περιπτώσεων απαλλαγών ή κατηγοριών τους, αλλά κοιτάζοντάς τα στα μάτια, θα δούμε την ψυχή τους και όχι απλά την ανακάλυψή της.
Στεκόμαστε σ όλα τα δύσκολα μονοπάτια που πέρασαν, περνούν και θα περάσουν σίγουρα ή αβέβαια, μα με τη δική μας δύναμη και παρότρυνση .
Έτσι δε θα κατηγορούμε τους άλλους, παρά με τις αλήθειες μας, θα οριοθετήσουμε και τις προσβολές στο πρόσωπό μας, από όποιον κι αν έρχονται,
Μα κυρίως δε θα επιτρέψουμε σε μας, στις ψυχές μας να αλλοιωθούν και να εκλαικίσουν το αίσθημα της μοναξιάς, ώστε να εξηγηθεί και να μεταφραστεί σε πρόσκαιρα κι εφήμερα ταξίδια της σάρκας και της απόλαυσης.
Ερωτήματα που θα θελήσουμε να τα δούμε από κοντά και κυρίως όλοι μας ,όλοι σας, να στε έτοιμοι και καθόλα προετοιμασμένοι για ένα σκληρό αγώνα επιβίωσης μας, όχι απλά και τυπικά παρά ψυχικά και αληθινά για τα θέλω μας και το κυνήγι αυτών.
Τρόποι και λόγοι, εμβάσματα συναλλαγών και διαδικασιών, μα όχι με επιταγές ψυχής νου και καρδιάς ληγμένες και χωρίς πρόσωπο, μα με την τιμή της αξίας της προσωπικότητάς μας, σαν ένα δικό μας διαβατήριο συνδιαλλαγής της αληθειας μας με τις επιτρεπτές πλεύσεις και πορείες , διαδραματιζόμενες οι σκέψεις μας και οι αποφάσεις μας, σας, σε έδρανα δικαίωσης κι όχι κατακραυγής και απόλυσής της.
Τι κι αν μας αρέσουν τρόποι άλλοι , διαφορετικοι και ξένοι προς εμάς, ακολουθούμε τι λέει η ίδια μας η ψυχή κι εκδικάζει το δικό μαςα του νου δικαστήριο, ώστε να μοιραστεί η απολογία τους, πρέπει και θέλω, σε συνεργασία και συναίνεση, παρά σε αντιδικία και αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Έτσι σ αυτό το Ειρηνοδικείο ζώντων ψυχών και επικαλούμενων αρετών κι αξιών, ας δράσει η μεταμέλεια και ας αντιδράσει η επιμέλεια για το καλό όλων μας και μόνο.

 

 

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This