EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Giuseppe Sciacca 2023

Απονομή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca 2023 στο Βατικανό

9 Oct, 2023

Ως Εκπρόσωπος Ελβετίας των Διεθνή Βραβείων Giuseppe Sciacca, είχα την τιμή να παρευρεθώ στην εξαιρετική Τελετή της Απονομής των Βραβείων στην Aula Magna του Ποντιφικού Πανεπιστημίου Urbaniana στην πόλη του Βατικανού.
Σημαντικές προσωπικότητες από όλες τις χώρες του κόσμου βραβεύτηκαν για το σημαντικό τους έργο .
Πριν την κάθε βράβευση ένα βίντεο μικρής διαρκείας μας μετέφερε στην ζωή και εργασία του εκάστοτε βραβευόμενου ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.
Από την Ελλάδα πήρε Βραβείο Ιατρικής Επιστήμης ο καθηγητής Παιδιατρικής- Ενδοκρινολογίας Γεώργιος Χρούσος .
Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο Ανδρέας Αλικανιώτης 20 ετών και ο Άγγελος Τσιατούρας 19 ετών , οι δυο Ήρωες που σε κίνδυνο της  δικής τους ζωής έσωσαν ζωές στο δυστύχημα του τρένων στα Τέμπη στις 28 Φεβρουάριο 2023.
Το μικρό βίντεο  το οποίο μας μετέφερε στο τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των δυο  αμαξοστοιχιών  , συγκλόνισε  από συγκίνηση το ακροατήριο .
Όλοι  αυθόρμητα σηκωθήκαμε Όρθιοι με θαυμασμό και εκτίμηση  χειροκροτούσαμε τους δυο νεαρούς ήρωες .
Πράγματι αυτή η υποδειγματική συμπεριφορά αποτελεί αφορμή για ελπίδα στις δύσκολες εποχές που ζούμε , όπου ο ατομισμός και ζαμανφουτισμός υπερισχύουν στις κοινωνίες μας .
Γνώρισα όλους τους βραβευμένους της βραδιάς και εντυπωσιάστηκα από τις μοναδικές τους προσωπικότητες. 
Το πάθος  για το έργο τους το οποίο είναι για εκείνους σκοπός ζωής .
Εξαιρετική η οργάνωση της Απονομής των Βραβείων από τους Ιταλούς και Έλληνες .
Συγχαρητήρια στην  Δυναμική Γενική Γραμματέα των  Διεθνή Βραβείων  Giuseppe Sciacca και φίλη μου Βίκη Μπαφατάκη για το  σημαντικό έργο που κάνει κάθε χρόνο.

 

download 10 download 11

download 12 thumbnail image1 2

thumbnail image4 1  thumbnail image2 1 thumbnail image0 1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This