ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κυριάκου Μαριδάκη για  τον Πρέσβη Του Ισραήλ Γιόσι Αμράνι 

9 Jun, 2022

Ο  Κυριάκος Μαριδάκης Ιδρυτικός Πρόεδρος της Ελληνο – Ισραηλινής Ενωσης  ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook  ενα άλμπουμ  φωτογραφιών  με το εξής μήνυμα: 
 
 

“Αποχαιρέτησα (προς το παρόν) τον αγαπητό φίλο Πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ στην Αθήνα Γιόσι Αμράνι. Έναν σπουδαίο φιλέλληνα και διπλωμάτη τον οποίο ευχαρίστησα εγκαρδίως για τις πολύτιμες υπηρεσίες και την συμβολή του στην ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων, τιμώντας  παράλληλα την πολιτιστική μας κληρονομία επισκέπτοντας  το  Ιστορικό  νησι της Σαλαμίνας μας,  καταθέτοντας για πρώτη φορα εκ μέρους του Ισραήλ,στέφανο στο μνημείο των Σαλαμινομάχων συμμετέχοντας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια καθώς και  για την εξαιρετική συνεργασία και την αμοιβαία εκτίμηση εκαθολη τη διάρκεια της θητείας του στην Ελλάδα για ολες τις κοινές πολιτιστικές μας δράσεις.  

Ευχαρίστησα όλα τα στελέχη της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα  καθώς και στις Κυβερνήσεις των δύο κρατών για την εμπιστοσύνη και στήριξη στο όραμα μου ώστε η Σαλαμίνα και η Ιερουσαλήμ να καταστούν παγκόσμιες πολιτιστικές κοιτίδες ελευθερίας και Ειρήνης όλων των Εθνών! 
 
Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!” 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This