EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά

Από την Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά

24 Apr, 2023

Σ’ αυτή τη σύνοδο πολιτισμού αλήθειας και αξιών που κατ’ εμε είναι τοσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, θέλω να συγχαρώ άλλη μια φορά την Κυρία Ιωάννα Λάζαρου, για την εφημερίδα της όπου εκδίδει στη μακρινή Φλώριδα της Αμερικής και του Καναδά καθώς και το μοναδικό ραδιόφωνο της. Οφείλω σεβασμό, στο πρόσωπό της που με τόση θέρμη υψώνει την Ελληνική σημαία της Ελλάδος, σύμβολο του πολιτισμού της αξιοπρέπειας και της αλήθειας σε τόπους τόσο μακρινούς απ’τη πατρίδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, σ’ αυτή την τόσο ξεχωριστή φυσιογνωμία, που πρωτοπορεί σε όλους τους τομεις!

Μία αξιόλογη ακούραστη δημοσιογράφο, συγγραφέα, και ποιήτρια που διαπρέπει με το ταμπεραμέντο της την αμαζώνια θέλησή της, για τον ηγετικό χαρακτήρα της

και γι’ αυτό που είναι ταγμένη, να προσφέρει!

Η προσφορά της ασύλληπτη σ’ εναν σύλλογο καρκινοπαθών τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ που την καθιστά άξια σεβασμού και εκτίμησης!

Γι ‘αυτό το έργο που προσφέρετε Κυρία Ιωάννα Λαζάρου,

πιστεύω  πως πολλές γυναίκες θα ήθελαν να σας μιμηθούν. 

Το γεγονός ότι σταθήκατε σε ένα μέρος αφιλόξενο στην αρχή για εσάς που καταφέρατε να δείξετε με την αξία σας το τι σημαίνει να είσαι Ελληνίδα  μάχιμη, όλα αυτά τα χρόνια, το τι σημαίνει Ελλάδα εκτός τον μουσακά το τζατζίκι και το συρτάκι, αυτό, τα λέει όλα!

Χαίρω άπειρης εκτίμησης προς το πρόσωπό σας για την πρωτότυπη  εφημερίδα  που για εμέ είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών που εκδίδετε τόσο σε έντυπη μορφή, όσο και σε ηλεκτρονική. 

Επίσης για το τόσο αξιόλογο ραδιόφωνο της Φλώριδας που κρατάτε σε συνεχή επαφή ολη την ομογένεια με ποικίλες εκπομπές επιπέδου, 24 ώρες το 24 ωρο. 

Τέτοια άτομα σαν εσάς χρίζουν σεβασμό, τιμή και έπαινο!

 

Τα λόγια μου φτωχά σε μιά τόσο σπουδαία προσωπικότητα. 

Χαίρομαι ειλικρινά που σας γνώρισα.

Να σας έχει ο Θεός παντοτε καλά εσάς, και όλη την οικογένεια σας καθώς και την υπέροχη ομάδα που σας πλαισιώνει με τόση αγάπη!

Άλλωστε την αξίζετε!

Χαίρομαι τόσο πολύ που σας γνώρισα!

Κλείνοντας θελω να σας εκφράσω ακομη μία φορά τον θαυμασμό μου, γιατί γράφετε ιστορία που σε λίγο θα την διαβαζουν πολλοί!

Με ολη την εκτίμηση και την αγάπη μου προς το δικο σας πρόσωπο, 

Η φίλη Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά, απο την Καβάλα!

22/4/2023. 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This