ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ιερό βράχο της Ακρόπολης

Αυτοκτονία η πτώση γυναίκας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

4 Oct, 2022

Οι αρχές δήλωσαν ότι η πτώση γυναίκας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, οφείλεται σε αυτοκτονία, και όχι σε κατά λάθος κίνηση που οδήγησε την άτυχη γυναίκα στο να γλιστρήσει και να πέσει.

Η γυναίκα έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων, και όπως φαίνεται τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, οπότε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πρόκειται για γυναίκα περίπου 47 ετών ελληνικής καταγωγής, η οποία πριν την πτώση της έκανε τον σταυρό της και αφέθηκε να πέσει. Οι αρχές έδωσαν την πληροφορία ότι προηγουμένως είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, και τον είχε ενημερώσει σχετικά με την απόφασή της να βάλει τέλος στην ζωή της.

Δυστυχώς, στον Ευαγγελισμό δεν κατέστη δυνατόν να ανανήψει η γυναίκα, και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα σε αυτή την πράξη ερευνώνται, πάντως ο σύζυγός της έδωσε την πληροφορία ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This