ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Αφιερωματικός τόμος για τα 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

28 May, 2022
.. Η Ιστορία όπως αναφέρουν ειδικοί όταν γράφεται δεν ξαναγράφεται.
Στον αφιερωματικό τόμο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 2.500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας και των Θερμοπυλών υπό την αιγίδα της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχει το μήνυμα του Κυριάκου Μαριδάκη ως Μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητειας και η ειδική αναφορά της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην ομιλία της στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού της κυβέρνησης και πρεσβευτών για την συνεργασία της και την προσφορά του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αφιερωματικό τόμος έχει δοθεί σε όλους τους αρχηγούς και προέδρους κρατών διεθνώς.
\
Δείτε ένα βίντεο – παρουσίαση του λευκώματος, εδώ: https://www.facebook.com/674907682665122/videos/410056920770871

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This