ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

September 27, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ΑΧΕΠΑ

Tελετή παράδοσης δυο πυροσβεστικών οχημάτων στη Β. Εύβοια, δωρεά της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ

28 Feb, 2022

Ο Κυριάκος Μαριδάκης μέλος του ΑΧΕΠΑ Maritime HJ-45  συμμετείχε με ιδιαίτερη τιμή στην τελετή στο Ζάππειο και μας μεταφέρει το θερμό και συγκινητικό κλίμα που ακολούθησε

 

Η  Ελληνοαμερικανική Εκπαιδευτική Προοδευτική Οργάνωση (AHEPA), και συγκεκριμένα το Chapter ΑΧΕΠΑ Maritime HJ-45 St. Nicholas, δώρισε στην Βόρεια Εύβοια δύο σύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα, πλήρως εξοπλισμένα. Τα οχήματα θα μεταφθερούν στον Πυροσβεστικό σταθμό Ιστιαίας και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου στη Β. Εύβοια, που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Τα οχήματα παρέλαβε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος.

Στην τελετή παρέστη και ο Supreme President της ΑΧΕΠΑ κ. Jimmy Kokotas ο οποίος επισκέφτηκε την Ελλάδα γι’ αυτό τον σκοπό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέτα Μακρή, ο Ύπατος Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ευρώπης κ. Ιωάννης Μητρόπουλος, ο κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Κωνσταντίνος Βαρσάμης, μέλη και πρόεδροι τμημάτων των Daughters of Penelope κ.ά.

ΑΧΕΠΑ 1

 

Φωτ.Αρχείου, Haris Ergatidis

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This