EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Η “Γαλάζια Πατρίδα” του Ακάρ έχει τα μάτια στραμμένα στην Ελλάδα;

24 Apr, 2022
Ακάρ

Ακάρ

Ακάρ

Στο πλαίσιο της άσκησης “Γαλάζια Πατρίδα” που πραγματοποιεί η Τουρκία, μίλησε ο Χουλουσί Ακάρ, θέτοντας θέμα αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για 16 ελληνικά νησιά, και τόνισε: “Η Συνθήκη της Λωζάννης αναφέρει πως τα συγκεκριμένα νησιά πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα. Έχει συμφωνηθεί αυτό, για συγκεκριμένα 16 νησιά. Όταν δεν στρατιωτικοποιούνται αυτά τα νησιά, κανένας δεν έχει δικαίωμα να πει κουβέντα απέναντι στις αμυντικές προθέσεις της Τουρκίας”.

Αναφορικά με τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και την εξωτερική της πολιτική ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε:

“Κάνει συμμαχίες η Ελλάδα, αλλά είμαστε ήδη σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, και επίσης προβάλλει τα εξοπλιστικά της προγράμματα, που αν πρόκειται για άμυνα, τότε είναι πολλά. Αν έχουν στόχο την Τουρκία, τότε είναι πολλά με δεδομένη την οικονομική τους κατάσταση. Αν βασιστούν στην υποστήριξη κάποιων χωρών, κάνουν μέγα λάθος. Δεν θα επιτρέψουμε εναντίον μας κανένα τετελεσμένο”.

 

Η έντονη ρητορική του Τούρκου Υπουργού Αμύνης είχε σαφέστατα στραμμένα τα μάτια προς τα ελληνικά νησιά, τόσο κατά την διάρκεια της “Γαλάζιας Πατρίδας”, όσο και στις συνεντεύξεις του που ακολούθησαν στο τουρκικό Χαμπερτούρκ.

 photo https://en.wikipedia.org 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This