EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Διατήρηση δεδομένων

Γερμανία: Διατήρηση δεδομένων ή προστασία τους, με σκοπό την προστασία των ανηλίκων χρηστών ίντερνετ;

28 Sep, 2022

Διατήρηση δεδομένων δηλώνει η απόφαση του δικαστηρίου της ΕΕ, παρ’ όλα αυτά το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας διαφωνεί, καθώς τάσσεται υπέρ της αποθήκευσης των διευθύνσεων ΙΡ.

Οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης κρατιδίων της Γερμανίας, πραγματοποίησαν συνάντηση στις 27 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία συμφώνησαν να στηρίξουν το πλαίσιο αποθήκευσης των διευθύνσεων ΙΡ, με σκοπό την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης στο διαδίκτυο.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε απορρίψει την αδιάκριτη διατήρηση δεδομένων, στην συνεδρίαση της 20ης Σεπτεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά οι υπουργοί υποστήριξαν ότι βάσει της εθνικής νομοθεσίας, η αποθήκευση των διευθύνσεων ΙΡ από τους παρόχους, εμπίπτει στο ισχύον εθνικό πλαίσιο.  

Η Γερμανική Ένωση Προστασίας του Παιδιού ευελπιστεί στην δυνατότητα να καταπολεμηθεί η παιδική κακοποίηση στο διαδίκτυο, χωρίς την διατήρηση δεδομένων, μεγαλώνοντας το χάσμα στις απόψεις επί του θέματος. Εκπρόσωπος της Ένωσης, δήλωσε ότι η διαδικασία Quick Freeze μπορεί να σταθεί ως παράγοντας εξισορρόπησης ανάμεσα την προστασία δεδομένων, και την προστασία των παιδιών.

Όσοι στέκονται ενάντια στην διατήρηση των δεδομένων, υποστηρίζουν ότι η διατήρηση των ΙΡ θα δημιουργούσε μεγάλο όγκο πληροφορίας, αλλά -επί πλέον- θα βοηθούσε στην διάχυση αίσθησης υποψίας και έλλειψης εμπιστοσύνης.

Η Άννα Γκαλίνα, Γερουσιαστής Δικαιοσύνης του Αμβούργου, στην παράταξη των Πρασίνων, ζήτησε να αποσαφηνιστεί το θέμα της παρακολούθησης συνομιλιών. Όπως δήλωσε η ίδια: “Ο στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρακολουθεί συνομιλίες για ύποπτο περιεχόμενο, αναζητώντας να καταπολεμηθεί η κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο, είναι μια παρέμβαση στην ιδιωτική επικοινωνία”, κάτι που πιαθνόν αντιβαίνει με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Πριν από τον διχασμό που δημιουργήθηκε επί του θέματος στην Γερμανία, παρόμοια αντίδραση σημειώθηκε στην Πολωνία και την Ολλανδία.

 

 

 

 

photo https://pixabay.com/el/ 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This