EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Για την επέτειο της εφημερίδας

Για την επέτειο της εφημερίδας

11 Aug, 2022

Συνήθως ακούμε στην Ελλάδα, ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, ή διώχνει τα παιδιά της.

Και εκεί που ο εισβολέας σκεπτικισμός απαισιόδοξος και επικριτικός και ενοχλητικός εμφανίζεται μια Φωνή από πολύ μακριά,της άλλης άκρης του πλανήτη ενός ραδιοφώνου ζωντανή και ηχηρή και της δικής του εφημερίδας άλλη μορφής επαφής και επικοινωνίας που σε αναγκάζει να τοποθετηθείς σιωπηλά και σταθερά.Και το ραδιόφωνο και η εφημερίδα έρχονται όμως να αναιρέσουν ότι η Ελλάδα τελικά κακοποιεί τα παιδιά της.Η Μάνα είναι Δικαιη και όταν διώχνει τα παιδιά της έξω από το σπίτι της που φαίνεται και είναι σκληρό ίσως τό κάνει για να γεννηθούν κι άλλα παιδιά .Δεν έχουμε αποδεχθεί όλοι οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται;Η μάνα μας είναι Αρχόντισσα και αρχοντόπουλα γεννά, με φωνή δυνατή και γρήγορο νου.Η επιβεβαίωση οτι οι Ελληνες όπου κι άν βρίσκονται την Ελλάδα έχουν στην ψυχή και τό νου τους.Οι προσπάθειες της ομογένειας να διασώσει τον πολιτισμό και τίς αξίες της όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι συνεχείς και επίπονες.Κάποιος όμως επωμίζεται το φορτίο της διάδοσης και της συντήρησης.Δύσκολο βάρος, γιατί θέλει πολλή δουλειά με ζήλο και αυταπάρνηση αλλά και καλοσύνη και εδώ εμφανίζεται η Ιωάννα Λαζάρου.

Αξια στην δουλειά που η πατρίδα την έχει καλέσει .Αγκαλιάζει και ενδυναμώνει όλους όσους έχουν τον ίδιο σκοπό με ενώσουν τα χέρια και τη γλώσσα και την ψυχή και το νου για να κρατήσουν την Ελλάδα Παγκόσμια Αρχόντισσα εκεί που πρέπει, Εκεί που της Αξίζει. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου το ότι την συνάντησα στην ζωή μου .

Για την επέτειο της εφημερίδας.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This