ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ;;;

13 Dec, 2021

Με κάτι τέτοιες εικόνες είναι που αγανακτώ κι απογοητεύομαι.
Και λέω, πως ως λαός πλέον, είμαστε τελειωμένοι. Γι’ αυτό μας τα κάνουν, όλα αυτά που μας κάνουν.

Βρήκαν έδαφος και τα κάνουν. Βασίζονται πια στην απόλυτη ηλιθιότητα; Η οποία δείχνει και να μην επιδέχεται πια καμία ίαση. Κοιτάτε ουρές. Για να πάνε να ψηφίσουν…Μέχρι την ώρα που είχα ενημέρωση, 194.000 άνθρωποι, πήγαν και ψήφισαν το κόμμα αυτό που κατέστρεψε τη χώρα. Το κόμμα που γέννησε έναν Σμπώκο, έναν Τζοχατζόπουλο, έναν Γιάννο Παπαντωνίου. Και τόσους άλλους.

Το κόμμα που καμαρώνει για τον.. Σημίτη, τον Βενιζέλο (που επέβαλε τον ΕΜΦΙΑ στον λαό) κι όλους αυτούς τους… πρόσκοπους της ”Καλής Θέλησης” Το κόμμα που λέει πως θα νοικοκυρέψει την χώρα, όταν δεν κατάφερε να μάζεψε τα του οίκου του. Και χρωστάει στις τράπεζες 300 και πλέον εκατομμύρια. Που θα τα πληρώσουμε πάλι εμείς λαός. Το αντιλαμβάνεσθε. Τι να πω; Απογοήτευση. Και δείτε πανηγύρι. Ο ένας σχεδόν πάνω στον άλλον.

Σαν τα τραμ και τα λεωφορεία σε ώρα αιχμής. Επειδή όμως πήγαν στο συμπλέον με την κυβέρνηση ΚΙΝΑΛ, για να ψηφίσουν ο ”ιός” δεν κολλάει. Τον έγραψαν φαίνεται στην κλαδική κι έχει το μέσον. Στην εκκλησία όμως κολλάει. Στον οίκο του Κυρίου μας κολλάει.

Γι αυτό και η εικόνα που αναρτώ στην κάτω φωτογραφία. Η ντροπιαστική αυτή εικόνα. Σε σχέση με τον συνωστισμό στα εκλογικά κέντρα. Ούτε και τους λεπρούς, στην εποχή του Χριστού δεν τους είχαν σε τέτοιο διωγμό. Σε τόσο ντροπιαστική απόσταση Όπως έχουν σήμερα τους πιστούς. Τους υπό διωγμό πιστούς, από τον οίκο του Κυρίου μας.

Εκεί ο κορωνοϊός κολλάει. Στα εκλογικά κέντρα δεν κολλάει.. Μα ήθελα να ήξερα, αυτά δεν τα βλέπετε; Η τα βλέπετε και τα προσπερνάτε; Επειδή πια κατάφεραν και σας έκοψαν από τις αρχές σας, από τα ήθη σας, Από την πίστη σας. Και οι δυο εικόνες, είναι σημερνές Δείτε την μια και δείτε και την άλλη. Και αναρωτηθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. αν σας δουλεύουν ή όχι. Αν όχι, καλούς εμβολιασμούς. Σίγουρα το σκεύασμα θα σας σώσει. Αφού ο Θεός, μέσα στον οίκο Του, κατ’ εσάς, δεν τα καταφέρνει..
Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους.. Με υγεία, με δύναμη και ψυχραιμία.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.