EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Για 15η φορά γίνεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα φέτος και πάλι στο φουτουριστικό συνεδριακό κέντρο του Νταλιάν

9 Jul, 2024
Για 15η φορά γίνεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα φέτος και πάλι στο φουτουριστικό συνεδριακό κέντρο του Νταλιάν

Το “Θερινό Νταβός” στην Κίνα διεξάγεται συνήθως σε μια πόλη που είναι γνωστή για την οικονομική της δραστηριότητα και τη σύγχρονη υποδομή της. Συγκεκριμένα, το φουτουριστικό συνεδριακό κέντρο του Νταλιάν είναι ένα από τα δημοφιλή μέρη για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Στην ατζέντα του “Θερινού Νταβός” στην Κίνα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται τα εξής θέματα:

  1. Οικονομική Ανάκαμψη και Ανάπτυξη:Συζητήσεις για τις οικονομικές προοπτικές της Κίνας και της περιοχής της Ασίας, πιθανές πολιτικές επιλογές και μέτρα για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης μετά την πανδημία του COVID-19.
  2. Ψηφιακή Οικονομία και Καινοτομία:Συζητήσεις για την ψηφιακή μεταστροφή της Κίνας και τη ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης, των τεχνολογικών καινοτομιών και των ψηφιακών πλατφορμών στην οικονομία και την κοινωνία.
  3. Πράσινη Ανάπτυξη και Βιώσιμη Ανάπτυξη:Συζητήσεις για τις προσπάθειες της Κίνας να επιτύχει πράσινη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για τη μείωση των εκπομπών και την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  4. Γεωπολιτικές Εξελίξεις:Συζητήσεις για τις γεωπολιτικές προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην Ασία και την παγκόσμια σκηνή, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, οι διαπραγματεύσεις ελεύθερων συναλλαγών και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στη διεθνή οικονομική συνεργασία.
  5. Διακυβέρνηση και Κοινωνική Ευθύνη των Επιχειρήσεων:Συζητήσεις για την ανάγκη ενίσχυσης της διαφάνειας, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της καλής διακυβέρνησης στις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις.
    Reuters: Παγκόσμια ειδησεογραφική εταιρεία με κάλυψη σε όλο τον κόσμο.

 

Reuters

BBC News: Βρετανική δημόσια ραδιοτηλεόραση και ραδιοφωνία με διεθνή ειδησεογραφική κάλυψη.

BBC News

Financial Times: Διεθνής εφημερίδα οικονομικών και επιχειρηματικών θεμάτων.

Financial Times

 

 

 

Από την δημοσιογραφική ομάδα του Greek News and Radio FL

photo 準建築人手札網站 Forgemind ArchiMedia, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This