EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Δε με λυπάσαι

Δε με λυπάσαι

17 Feb, 2024

Τι να πει και τι να πρωτοφωνάξει, ένα σώμα, που δε λέμε να το σεβαστούμε και το αφήνουμε έρμαιο τάχα μιας αγάπης ή ενός έρωτα που πιστεύουμε απ’τα βάθη της ψυχής μας που αγγίξαμε.

Τι να πει και τι να πρωτοφωνάξει ένα σώμα, όταν τ αφήνουμε και το καθοδηγεί ένα άλλο, δίχως να το σέβεται και ένα παραπάνω ,από φόβο δικό μας, του επιτρέπουμε του δικού μας την οργή, τον πόνο, μα πάνω απ’όλα να μην το δυσαρεστήσουμε το άλλο.

Άραγε τι θα’χε να μας πει ένα πρόσωπο, καθώς με την πάροδο του χρόνου, αναγνωρίζει το αληθινό, αφού η μάσκα για πόσο να αντέξει να γίνεται ένα με τη φάτσα του άλλου , της άλλης?

Τι θα ακούσουμε άραγε, απ’τα αυτιά , απ’όσα άντεξε και δε σηκώθηκε να τα βαράει τα άλλα που τα άκουγαν ότι έλεγε και λες και τα πίστευαν, άφηναν τα δικά μας να κουφαθούν, απ’τις αερολογίες και τις υποτιθέμενες ανακαλύψεις της αληθινής, ας γελάσω με τη σειρά μου κι εγώ, τόσο πειστικά, που το Όσκαρ, ήταν ένα τίποτα μπροστά σ όλη εκείνη την μυθοπλασία.

Κι ας προχωρήσουμε παρακάτω και ας δούμε εκείνα τα μάγουλα να μην κοκκινίζουν ποτέ από ντροπή και από τσίπα όπως λέμε, παρά να παραμένουν άσπρα και άχρωμα, χωρίς εκείνο το ρημάδι το φιλότιμο να τα αγγίζει κατά το ελάχιστο , απέναντι στην κοινή λογική, που πήγαινε όχι απλά περίπατο ,αλλά διένυε λαβυρίνθους και εις άτοπον επαγωγή , τις αντιρρήσεις του άλλου ΄ή της άλλης.

Τώρα το στόμα , τα χείλη , τα δόντια, ένα με του άλλου, της άλλης, μα η επαφή, οδυνηρή, μάτωσαν τα καημένα, αλλά ο κτήτορας τους, κρατούσε τη δική του ελεεινή στάση, ώστε επώδυνα και μιαρά, οικτρά και απάνθρωπα, στάθηκαν παραπλανητικοί διάδρομοι ανώμαλης μετέπειτα προσγείωσης της τάχα αγάπης, με λαθραία εισιτήρια διαμονής της.

Μάτια , μύτη και μαλλιά, που αιωρούνταν τα πάντα σε περιβάλλοντα , λες και ήθελε να νιώσει και να τα λιώσει από μια ορμή, που πάντα θα προσέκρουε στην αληθινή σκληρή πραγματικότητα.

Τι είδαν τα έρμα, τι οσμίστηκαν και τι μαλλιοτράβηγμα έγινε η λογική με την αγάπη, τον έρωτα, που δεν έλεγε να εκλογικεύσει, μέχρι που ήρθε η στιγμή και όλα πέσαν, αφού του τοίχος της ανοχής δέχθηκε επίθεση.

Φιγούρες ξένιζαν και ξύνιζαν στη δική της αποδοχή, στη δική του ιδιοσυγκρασία, με αποτέλεσμα , να επέρχεται το τέλος μόνιμο , αν και βασανιστικό.

Μα τίποτα δε πρέπει να μας καταβάλλει, γιατί πάνω απ’όλα θα κάνουμε αυτό που πρέπει και επιβάλλεται να αποδεχθούμε.

ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ και να μη δίνουμε το δικαίωμα και το θράσος να μας βλέπουν ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!

Το σώμα μας είναι ένας ναός και είναι δικό μας χρέος να μας το σεβαστούν και πάνω απ’ όλα να το ΝΙΏΣΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ.

 

 

 

photo nguyenhonstudio / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This