ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
δικομματική ατζέντα

Biden: Όλοι είναι απογοητευμένοι, καθώς η δικομματική ατζέντα σταματά στο Κογκρέσο, εν μέσω διχασμού

2 Oct, 2021

Προοδευτικοί  Δημοκρατικοί  αρνούνται να υποστηρίξουν τη δικομματική  ατζέντα, μέχρι να υπάρχει συμφωνία και σε άλλα θέματα.

Ο Πρόεδρος Biden το Σαββάτου είπε σε δημοσιογράφους ότι όλοι είναι απογοητευμένοι με αφού δύο σημαντικά Νομοθετικά κομμάτια δεν πέρασαν από το κογκρέσο,  εξαιτίας του διχασμού που υπάρχει στο Δημοκρατικό κόμμα, ενώ ανήκουν σε μια δικομματική  ατζέντα.

Ο Πρόεδρος Biden Στο δρόμο για το delaware Το Σαββατοκύριακο είπε ότι η αριστερή Δημοκρατική κινήθηκαν να αποτρέψουν την έγκριση του δικομματικού νομοσχεδίου υποδομής,  αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων,  εάν πρώτα δεν ψηφιστεί ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο τρεισήμισι τρισεκατομμυρίων δολαρίων γεμάτο αριστερές προτεραιότητες. Σε αυτό το νομοσχέδιο εμπεριέχονται κοινωνικές δαπάνες,  κλιματικές αλλαγές,  κάθε φόρων για τους πλουσιότερους Αμερικάνους. 

Η ενότητα στην τάξη τον δημοκρατικό διασπάστηκε καθώς μετριοπαθείς Δημοκρατικοί, όπως ο γερουσιαστής Kyrsten Sinema, D-Ariz., καθώς και  ο γερουσιαστής  Joe Manchin, W-Va.,δήλωσαν ότι η νομοθεσία αυτή έχει πολύ υψηλό αντίτιμο  και πλέον  έχει απορριφθεί ήδη πριν ακόμα αφιχθεί στη Γερουσία,  μιας και δεν έχει σχεδιαστεί για να έχει και την υποστήριξη των  Ρεπουμπλικάνων.

Αλλά από την άλλη μεριά, οι Προοδευτικοί  Δημοκρατικοί  αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο για τις  υποδομές,  οπότε και αυτό δεν μπορεί να περάσει από την βουλή των Αντιπροσώπων, 

Όλα αυτά προέρχονται φυσικά από την ισοψηφία που υπάρχει στη Γερουσία 50-50  και από την εξαιρετικά λεπτή η πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This