EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
δικαίωμα

Δικαίωμα

20 Mar, 2023

Τι κι αν έχουν περάσει τα χρόνια,όπως θέλουν κάποιοι να λένε και να καυχιούνται,πως τα έρμα τα γηρατειά ,δεν έχουν θέση ανάμεσά μας,αφού κατά τους δικούς τους άνοους εγκεφάλους,δεν παράγουν έργο και είναι χάσιμο χρημάτων οι συντάξεις τους.
Κι όμως είναι εκείνοι που κάποτε ,δίναν και τη ζωή τους ακόμα,για να μη στερηθεί το παιδί τους ,τα παιδιά τους,εσύ ο ίδιος το παραμικρό για να χεις τα πάντα .
Είναι εκείνος ο γονιός που πάσχιζε σε δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις να τα φέρει εις πέρας και να βγάλει ασπροπρόσωπη την οικογένειά του,απέναντι σε ένα κοινωνικό σύνολο,που όλο και θα είχε κάτι να του πει ,κάτι να του προσάψει.
Είναι εκείνες οι μάνες που πάλευαν και μοχθούσαν στα σπίτια τους,χωρίς τις ελάχιστες ανέσεις και με συνθήκες,όχι μόνο σκλαβιάς,όσο αφορά την αντιμετώπιςή τους ,απ τους δήθεν αφεντάδες τους ,αλλά εκείνες που μοχθούσαν να σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.
Πως μωρέ ,τώρα θα τις δείτε στα μάτια ,εσείς που παίζετε τη ζωή σα λοταρία και στοιχιματίζετε ποιος θα πρέπει ή όχι να πεθάνει?
Ποιοι είστε εσείς που παίρνεται τη Δαμόκλειο Σπάθη και τέμνεται ,τεμαχίζεται τις ψυχές των άλλων ,που τους θέλουν ακομα στη ζωή τους ,να ναι ανάμεσά τους ?
Δεν υπάρχει ..πεθανόμετρο.όπως λέει και ο έγκριτος εν Ελλάδει Λημοξιολόγος και όχι μόνο..εγκεκριμενέστατος Επιστήμων καθώς καίμε όλα τα τ άλλα διαπιστευτήρια που στοιχειοθετούν την ύπαρξή του ,τη Χριστιανικήκαι την ευλογημένη απ τον ΥΨΙΣΤΟ.
Ποιος να θελήσει να δικαιολογήσει,να ταυτισθεί μ αυτές τις απόψεις και μ αυτά τα αδικαιολόγητα επιβεβλημένα εν μέρει ,λανθάνοντα και ισχυρώς παράννοια κατακάθια μνήμης και συλλογισμού?
Μακάρι να σταματήσουν αυτοί οι ψίθυροι,που όμως στα δικά μου αυτιά τα τελευταία χρόνια γίνονται εμβοές ,ασυννείδητων στάσεων ,κρίσεων και κριτικών κατά ζωής!
Τι να φταίνε οι άνθρωποι που χουν χρόνια δοσμένα και το καντηλάκι τους ανάβει ακόμα,ενώ άλλων,δυστυχώς,μικρότερων,κηρύχτηκε η παύση του ?
Τι να φταίει ο έρμος ο μπαρμπαδάκος που θέλει να ζήσει,γιατί η ζωή,ας το καταλάβουμε καλά ,είναι γλυκιά ,παρόλες τις πίκρες της ,αν κι εφόσον είναι σε συνθήκες τέτοιες ,αυτοεξυπηρέτησης μεν κι όχι να βλέπουμε μια συνεχή κατηφόρα υγείας ,άθελλά τους .
Δικαιώμά έχουν οι πάντες σ αυτό το Γολγοθά ,που είτε κουβαλούμε μικρό ή μεγάλο Σταυρό,θέτουμε τους εαυτούς μας ,εις την Κρίσιν του Κυρίου ΜΑΣ και μόνο.
Ολοι οι υπόλοιποι ,ωχριούσε απέναντί του και ας αρκεστούμε να παρέχουμε αγάπη ,σεβασμό,εκτίμηση ,βοήθεια ,αλληλεγγύη,τώρα που είναι ΕΝ ΖΩΗ ,όλα τα άλλα τα λόγια είναι φτώχεια πιστεύω κατά την ταπεινή μου άποψη.
Αν δεν έρθει η ώρα που ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΕΙ ,,εμείς δεν έχουμε απαραιτήτως κανένα δικαώμα,για ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ.

 

 

φωτό jarmoluk / https://pixabay.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This