ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

200 Χρόνια

Εκδήλωση για τα 200 Χρόνια

22 Nov, 2021

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 200 χρόνια της ελληνικής Επανάστασης, ο Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Γενεύης οργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη βραδιά στο Palais de L ´ Athénée , όπου έγινε η Προβολή Ντοκιμαντέρ “Αναφορά στον Ιωάννη Καποδίστρια” του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή , ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του

Εξαιρετικές προσωπικότητες από Έλληνες και Φιλλέληνες έλαβαν μέρος σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση Ο Μητροπολήτης Ελβετίας Μάχιμος , ´Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δόκτωρας Λίνα Μενδώνη , η Περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων Ρόδη Κράτσα , ο Γενικός Πρόξενος στην Γενεύη Αλέξανδρος Γεννηματάς , η Πρόεδρος του Συλλόγου Των Ελληνίδων Κυριών Γενεύης Έφη Θεοχαροπούλου και άλλοι

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This