ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1/3/2017

3 Sep, 2021

Μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για την Γιορτή της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πατρών την 1η Μαρτίου 2017 από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών όπου παρουσία της πρώτης Κυρίας της Χώρας μας Σίσσυς Παυλοπούλου τιμήθηκαν οι κυρίες Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη η πρώτη γυναίκα Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η κ Λίλα Ντε Τσάβες Μουσειολόγος-Ενδυματολόγος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Φόρουμ Μουσείων του Συμβουλίου της Ευρώπης και η καταξιωμένη ηθοποιός Έλλη Φωτίου.. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν η Νονικός και σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος Πατρέων κ Κώστας Πελετίδης η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών κ Έφη Αναλυτή, και εκπρόσωποι Γυναικείων Φορέων της Πάτρας Λίλα Βεργή της Παναθηναικής, Λιολιό Κολυπέρα του Άλματος Ζωής, Αθανασία Αναγνωστοπούλου του Αγκαλιάζω, Μαργαρίτα Καραγιώργου Λάζαρη της Σκλήρυνσης Κατά Πλ΄κας, Μάχη Σαλαμαλίκη της ΕΛΕΑΝΑ, Γεωργία Μοσχονά του Σοροπτιμιστικού Ομίλου, Κίττυ Σταγκοπούλου του Inner Wheel ΚΑΙ Άννα Σπηλιωτακάρα Κίνηση Γυναικών. Πραγματοποιήθηκε πολύ σημαντική ομιλία με θέμα //Γυναικεία Πορτραίτα// από την Παθολόγο-Ογκολόγο και Δ/ντρια της Παθολογικής-Ογκολογικής Κλινικής/ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ Αθηνάς Χριστοπούλου . Διάβασαν ποιήματα ο καταξιωμένος ηθοποιός κ Στέφανος Ληναίος, η κ Μαρία Αναλυτή μέλος του Χοροθεάτρου του Πανεπιστημίου Πατρών και η Φιλόλογος κ Ήρα Κουρή. Ή εκδήλωση έκλεισε με την διεθνούς Φήμης Ορχήστρα του Δήμου Πατρέων Θανάση Τσιπινάκη υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση κ Βάγιας Ζεπάτου. Υπεύθυνος-Οργάνωσης Επικοινωνίας και Συντονισμού ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.