EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ελλάδα

Εκεί που η Ελλάδα χτυπά πολύ δυνατά. Εκεί στην ομογένεια.!!

25 Jul, 2022

Και μία ακόμη χρονιά και ένα ακόμη ραδιοφωνικό   ταξίδι μέσω  της κιβωτού το επίσημο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών  και Νιγρίτης με την εκπομπή μου στους δρόμους του πολιτισμού και της παράδοσης έχει φτάσει στο τέλος της ραδιοφωνικής σεζόν .

Πολλά ευχαριστώ γιά την όμορφη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στούς υπεύθυνους της Κιβωτού.

Μαζί με τις εκπομπές της κιβωτού όμως βρεθήκαμε και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας  ΗΠΑ ,στο Μαϊαμι  στο Τορόντο στον Καναδά.

Μπορεί η απόσταση να ήταν πολύ μεγάλη όμως  η καρδιά μας πλημμύρισε από αγάπη και νοιώσαμε την αγάπη  την εκτίμηση και τον σεβασμό της ομογένειας.

Εκεί βρήκαμε μία μεγάλη αγκαλιά από την κ. Ιωαννα Λαζαρου  την υπεύθυνη Διευθύντρια του ραδιοφώνου στο Maiami.

Εκεί που η Ελλάδα χτυπά πολύ δυνατά. Εκεί στην ομογένεια.!!

Και βέβαια πολλά ευχαριστώ γιά την αψογη συνεργασία  γιά την εκτίμηση και την αγάπη.

Mόνο καλά λόγια ‘εχω να πώ,!! 

Βάλαμε μία αόρατη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας μηδενίσαμε την απόσταση αλλά  είχαμε ένα σκοπό κοινό να αγωνιστούμε να προβάλλουμε τον πολιτισμό μας και την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας  από τους υπέροχους συλλόγους μας.της αγαπημένης μας Πατρίδας.

Και το πετύχαμε και αυτό γιατί η κ. Ιωαννα Λαζαρου   ήταν ο καλύτερος συνοδοιπόρος, γιατί υπήρχε σεβασμός εκτίμηση και αγάπη γιαυτό που υπηρετούσαμε. Γιατί υπήρχε το μεράκι .

Ετσι  δίνουμε ξανά ραντεβού τον Σεπτέμβριο να είμαστε όλοι καλά και με τις ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών  και Νιγρίτης να ανταμώσουμε  πάλι ραδιοφωνικά.

Να ανταμώσουμε  κ. Ιωαννα Λαζαρου  που κάνετε μαραθώνια προσπάθεια και έχετε τόση δύναμη γιατί θέλετε να προβάλλετε τον πολιτισμό μας και την παράδοσή μας και μέσα από την Ελληνική εφημερίδα και πολύ σας ευχαριστώ που θα φιλοξενείτε και τα δικά μου άρθρα.

Ευχαριστώ πολύ γιά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας ευχαριστώ για την ομορφη συνεργασία σας στο ραδιόφωνο.

Να είμαστε καλά και συνεχίζουμε στους δρόμους του πολιτισμού και της παράδοσης.

Σας ευχαριστώ αλλά πρέπει να σας πώ ότι τέτοια συνεργασία είναι ευλογία.!!

Σας ευχαριστώ.!!!

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This