ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ελλάδα 2021

Ελλάδα 2021..!!!

16 Oct, 2021

Ελλάδα 2021

Ναυαγοί όλοι μας, στην κυβερνητική αναισθησία και στ’ απόνερα της πολιτικής της. Στις 10\12\2017 ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε: ”-Θα είμαστε ασυγχώρητοι, αν δεν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε, σεισμούς φωτιές πλημμύρες”..

Πρόεδρε μου λυπάμαι Σε σχέση με τη δήλωσή σου αυτή και ψεύτης είσαι και ασυγχώρητος. Γιατί τίποτα από τα τρία, δεν ήσουν άξιος να αντιμετωπίσεις. Άφησες τη χώρα να γίνει παρανάλωμα του πυρός Και το απόδωσες, στην… κλιματική κρίση. Και όχι στην κακή δική σου κρίση πρόεδρε, για το σκουπιδαριό που επέλεξες να σε πλαισιώσει. Έγιναν οι ολέθριοι σεισμοί. Που βρήκαν και πάλι, το κράτος απροετοίμαστο Και την κυβερνητική ανικανότητα στο κατακόρυφο της. Να επιλέγει χυδαία, για φροντίδα, πρώτα τους εμβολιασμένους.

Δίνοντας κύρος στην υποταγή, στον φόβο και στην υποτέλεια. Και λίγες μέρες μετά… Ήρθε και η αναμενόμενη βροχόπτωση. Που για μια φορά ακόμα βρήκε την ανικανότητα όλων σας, σύμμαχο της. Πνίγηκε η Αθήνα. Πνίγηκε η Ελλάδα. Πνίγηκε η ακεραιότητα της χώρας. Πνιγήκαμε πρόεδρε τα είδες. Και η κ. Κεραμέως είδε τα παιδάκια, να κάνουν τα θρανία τους γιοφύρι για να μην πνιγούν. Τα είδες και συ πρόεδρε. Με όλους αυτούς τους ανίκανους που έχεις μαζέψει γύρω σου.

Ποιος επέλεξε τον Πατούλη για Περιφερειάρχη; Όχι εγώ πάντως. Ποιος επέλεξε τον ανιψιό σου, τον Μπακογιάννη, πρόεδρε για δήμαρχο Αθηναίων; Εγώ πάντως όχι Και οι δύο τους δεν δούλεψαν για την αποφυγή της πρωτόγνωρης αυτής πλημμύρας Που την ανέμεναν σύμφωνα με τις προβλέψεις, εδώ και 15 ημέρες. Ρέματα κλειστά, μπάζα συσσωρευμένα, φρεάτια βουλωμένα. έργα ημιτελή χρόνια τώρα. Αδράνεια και ανικανότητα.

Ποιος επέλεξε με τη χαλαρότητα του, να καλλιεργήσει την αδράνεια, όλων των δικών του δημάρχων; Που εξελέγησαν, οι Άχρηστοι, με την κομματική ταυτότητα; Εγώ πάντως όχι. . Ποιος επιλέγει στην κρίσιμη αυτή στιγμή, τη σιωπή; Και το στρίβειν δια του αρραβώνος; ΕΣΥ κύριε πρόεδρε. Που ακόμα δεν έχεις βγει δημόσια να τους καταγγείλεις όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες, που αφήνουν με την ανικανόνητα τους, τη χώρα ανοχύρωτη..

Και σένα εκτεθειμένο πρόεδρε. Θα έπρεπε ήδη να τα είχες χώσει δημόσια στον Πατούλη στο Μπακογιάννη, στους δημάρχους και στον κάθε υπεύθυνο, που άφησαν τις πόλεις τους να πνιγούν. Τουλάχιστο για να ικανοποιήσεις το δημόσιο αίσθημα. Βρήκατε τώρα, σε κάθε καταστροφή, που η ανικανότητα όλων σας, τη γιγαντώνει, να βγάζετε από την κωλότσεπη το μπλοκάκι των επιταγών και να μοιράζετε κουφέτα παρηγοριάς. Αντί να προλαβαίνετε το κακό, με έργα υποδομής, με δημιουργικές παρεμβάσεις.

Βρήκατε τρόπο, να κοροϊδεύετε τον κόσμο μοιράζοντας του οικονομικά βοηθήματα.. Τα οποία από που προέρχονται; Τα φέρατε από που; Από τα τραπεζικά σας αποθέματα; Λεφτά του λαού δεν είναι αυτά; Κάθε καταστροφή λοιπόν, δεν γονατίζει πιότερο ακόμα την οικονομία μας;; Ακόμα και εδώ θα τον δουλέψετε αυτό τον λαό; Όλοι σας; Αντί να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, που γι αυτό σας εμπιστευτήκαμε… Στην καταστροφή και στην απόγνωση του, του βουλώνετε το στόμα με μια φρυγανιά; Που ποτέ του, ή σπάνια θα την μασήσει;

Είναι για σας πιο καλό το δούλεμα στον λαό, παρά η φροντίδα προστασίας του; Θα παραδεχτείτε πρόεδρε την αστοχία των επιλογών σας; Και την ανικανότητα των στελεχών σας Εσείς δεν λέγατε: ”- Είμαστε μια χώρα με την οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας σεισμούς φωτιές και πλημμύρες Και θα είμαστε ασυγχώρητοι εάν δεν είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε, αυτά που ξέρουμε με βεβαιότητα, ότι θα γίνουν κάποια στιγμή.”

Εσείς το είπατε αυτό πρόεδρε. το 2017.. Σε ομιλία σας στην Μυτιλήνη.. Υπάρχει το Video. Και μέσα σε αυτό δεσμεύεστε. Μα με μια ακόμα αίολη δέσμευση. Και σας ερωτώ,, Αυτός που δεν λέει αλήθεια.. Μα εκφράζει μια δέσμευση ψευδώς, μόνο και μόνο για να υφαρπάξει την ψήφο, πως ονομάζεται αυτός θα μου πείτε; Βρείτε μου εσείς τη λέξη. Και πείτε μου τε την.. Εγώ που έψαξα στο λεξικό μου, μου τον ονόμασε αυτόν, απατεώνα.

Αληθεύει;

Σας ερωτώ αληθεύει; Δείτε μια νεροποντή πως μετέτρεψε σε Τίβερη τη χώρα. Λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι για τις ελπίδες που επενδύσαμε

Photo: Newsit.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This