ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

εμβόλιο του κορονοϊού

Biden: O αριθμός των Αμερικανών που δεν έλαβε το εμβόλιο του κορονοϊού είναι ανεπίτρεπτα υψηλός

15 Oct, 2021

 Ο Πρόεδρος Biden επισήμανε ότι ο αριθμός των Αμερικανών που δεν έχουν  λάβει το εμβόλιο του κορονοϊού  είναι ανεπίτρεπτα υψηλός,  αλλά επιμένει ότι η υποχρεωτικότητα της λήψης του εμβολίου του κορονοϊού σε Ομοσπονδιακούς εργαζόμενος και σε επιχειρήσεις με πάνω από 100 άτομα θα προστατέψει την κοινωνία από τον κορονοϊό.

Ο Πρόεδρος Biden σε ενημέρωσε σχετικά με τον εμβολιασμό των Αμερικανών  και δήλωσε ότι είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο προκειμένου να γυρίσουμε σελίδα σχετικά με την Πανδημία και τον κορονοϊό.

Ο Πρόεδρος Biden  επισήμανε ότι:  Κάνουμε μία μεγάλη πρόοδο σε Εθνικό επίπεδο. Τα ημερήσια κρούσματα είναι κάτω 47% και  η νοσηλεία  από κορονοϊό είναι κάτω 38% ,  σε σχέση με τις προηγούμενες έξι εβδομάδες.  38 Πολιτείες έχουν σημαντική  πτώση στις νοσηλείες και 39 έχουν σημαντική πτώση στα κρούσματα. 

Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε,  έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα γυρίσουν σελίδα σχετικά με τον κορωνοϊό.  πρωτίστως πρέπει να κάνουμε περισσότερα προκειμένου να λάβουν το εμβόλιο του κορονοϊού 66 εκατομμύρια ανεμβολιαστοί Αμερικάνοι. 

Ο Πρόεδρος Viber υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα τον προηγούμενο μήνα,  απαιτώντας όλοι οι εργαζόμενοι στο εκτελεστικό τμήμα της κυβέρνησης να  λάβουν το εμβόλιο του κορονοϊού. Επίσης υπέγραψα ένα προεδρικό διάταγμα που απαιτείται Επίσης οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις με περισσότερα από 100 άτομα στο ενεργητικό τους να κάνουν υποχρεωτική τη λήψη για το  εμβόλιο του κορονοϊού.

 Ο Πρόεδρος είπε ότι αυτά τα μέτρα δουλεύουν το Υπουργείο Εργασίας πρόκειται σύντομα να εκδώσει επείγον νόμο για εταιρείες με πάνω από 100 άτομα να υποχρεώσουν τους εργαζόμενους να λάβουν το εμβόλιο του κορονοϊού. Κάθε μέρα βλέπουμε, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να συμπεριλαμβάνουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και βλέπουμε ότι αυτά τα μέτρα  δουλευουν στην καταπολέμηση του ιού. 

Ο Πρόεδρος συνεχίζοντας είπε ότι Ας ξεκαθαρίσουμε ρε ο εμβολιασμός Δεν θα έπρεπε να είναι ακόμα ένας λόγος να μας διχάζει.  Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και να μην αφήσουμε την παραπληροφόρηση να υπάρχει εκεί έξω.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.