ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΕΝΑΣ.. ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

24 Aug, 2021

Ήταν και αυτό ένα όνειρο. Ένα τρυφερό όνειρο. Γεμάτο από ανιδιοτελείς στόχους… Στόχους που μέσα τους έκρυβαν μόνο αγάπη. Και διάθεση προσφοράς. Μια ανοιχτή  αγκαλιά. Που διψούσε μέσα της να κλείσει, όλα αυτά που σαν όνειρο περιγράφονταν

Και που με τόση προσήλωση ήθελε να τα υπηρετήσει, ο άνθρωπος που συνέλαβε την και την περπάτησε με φροντίδα και επιμέλεια. Με πολύ δουλειά Με τρυφερότητα  και αυθορμητισμό. Με πάθος σαν και αυτό, που τόσο καλά ξέρει με αγώνα, να καταθέτει

η ιωαννα Λαζάρου. Η οικοδέσποινα του ενημερωτικού αυτού χώρου, που μας φιλοξενεί  όλους εμάς που την ακολουθούμε και συμπορευόμαστε μαζί της Στον ένα κοινό σκοπό Που είναι η σωστή ενημέρωση και ψυχαγωγία των απανταχού Ελλήνων αδελφών μας.

Ήταν ναι ένα όνειρο.. Ένα όνειρο, που σχεδιάστηκε και δουλεύτηκε τόσο πολύ, ώσπου  να γίνει πραγματικότητα.Από την έμπειρη Ιωάννα, που ξέρει πια τόσο καλά το τι ζητάει ο Έλληνας της διασποράς. Το τι ζητάει ο απανταχού Ελληνισμός.. Ο τόσο λαβωμένος,

από τα τερτίπια των καιρών. Από το μακελειό αυτό, που συντελείται, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μα που η Ελλάδα, το ζει εντονότερα, αφού δεν κατάφερε καν να πάρει,

καν μια ανάσα από την δωδεκαετή οικονομική κρίση,που με βία την έριξε στην εσχατιά της κοινωνικής και οικονομικής επάρκειας. Το ”Greek News and Radio FL” είναι πλέον, υπαρκτό. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός Που απλά περιμένει την δική σας στήριξη Την δική σας αγάπη.. Την δική σας, ψυχική και πνευματική παρουσία, για να μπει να

τρυπώσει, μέσα στην αγκαλιά της.Κι από κει να αφουγκραστεί τον παλμό της καρδιάς της. Που για σας και μόνο για σας χτυπάει.. Το ..https\\Greekradiofl.com  είναι πλέον

γεγονός.  Αποτελεί την καθημερινή σας συντροφιά. Το μέσον επικοινωνίας σας, με την Ελλάδα. Μα την ευκαιρία και της Ελλάδας να μπορεί να επικοινωνεί με σας.. Με όλο  τον Ελληνισμό. Και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Και να ακούει τις κρίσεις και τις απόψεις σας. Αυτές είναι που θα μας κάνουν καλύτερους. Οι προτάσεις σας Εφ όσον αυτές υποβάλλονται με στόχο την βελτίωσή μας. Με κατανόηση και αγάπη. Και όχι με εμπάθεια και με κρυμμένο δόλο. Μόλις χθες ξεκινήσαμε.Ναι παιδιά. Ζωή ενός 24ωρου..

Και ήδη η πα ουσία σας, όχι απλά συγκινητική..Συγκλονιστική θα έλεγα..Ξεπέρασαν τις 2.000 εισόδους ανάγνωσης.Από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πόση δύναμη μας δίνετε Στην ιωαννα τη Λαζάρου που πήρε όλο το δημιουργικό βάρος πάνω της.  Με συνεχείς

δοκιμές με προσθέσεις, αφαιρέσεις..Με νέες ιδέες μα και αναιρέσεις. Για το καλό του εγχειρήματος Που η αποδοχή του από εσάς, πραγματικά μας γέμισε χαρά και ελπίδα    Και  Θεέ μου, που να βρούμε το αντάξιο ευχαριστώ για να σας το πούμε.

Θα σας το πεί όμως η δουλειά μας Εμπράκτως. Αυτό που ζητούμε τώρα από εσάς,  είναι να διαδώσετε στους φίλους και γνωστούς σας, την νέα σας αυτή, ενημερωτική παρέα. Διαδώστε την προσπάθεια μας. Και δώστε της εσείς το κύρος που της αξίζει.

Κι όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας. Αφήστε τα στον καθοδηγητή μας την Ιωάννα που με ευστοχία βολής, θα πετύχει τον επιθυμητό στόχο. Μαζί με όλους εμάς που είμαστε  στο πλευρό της. Προσωπικά θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω που με διαβάζετε.

Και που μας διαβάζετε όλους μας. Γιατί ο καθένας από εμάς, αποτελεί τον κρίκο της  αλυσίδας αυτής που δένει την ενημερωτική μας αυτή σελίδα, με εσάς. Σας ευχαριστώ  πολύ πολύ. Να είστε καλά.. Και καλή λευτεριά στα όσα παράλογα μας συμβαίνουν..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.