EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ,ανεμογεννήτριες

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ 2021: ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

28 Sep, 2021

Οι ανεμογεννήτριες, που σιγά-σιγά ορθώνονται στα καμμένα δάση, άνοιξαν την όρεξη, στην κερδοσκοπία. Και στο σύστημα που περιστρέφεται γύρω από αυτήν την “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ.

Ο παραμερισμός των λιγνιτικών μονάδων, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, στην οποία επικρατεί χάος στην αγορά της ενέργειας, συνιστά τεράστιο σκάνδαλο για την κυβέρνηση Και τους συνδαιτυμόνες της στο μεγάλο αυτό φαγοπότι. Γιατί αυτή όλη η άκαιρη επιλογή δίνει στους κερδοσκόπους, την ευκαιρία, να ανεβάζουν στα ύψη τις τιμές του ρεύματος και να θησαυρίζουν.

Τον βασικό πυλώνα των αναγκών μας σε ενέργεια, εδώ και πολλά χρόνια τον αποτελούσαν οι λιγνιτικές μονάδες και οι υδροηλεκτρικοί σταθμοί. Που μας διασφάλιζαν και μια ικανή επάρκεια. Η ξαφνική ανατροπή που έρχεται με κυβερνητική πρωτοβουλία μαρτυράει πολλά. Η κομπίνα, αποκτάει πια εφιαλτικές διαστάσεις για τη χώρα. Για την υπερχρεωμένη αυτή χώρα, με τον δεινοπαθούντα λαό της. Με μια ολοφάνερη καταστροφική μανία, η κυβέρνηση, σαρώνει το κάθε τι στο διάβα της.

Το κάθε τι, που σχετίζεται με την οικονομία της χώρας. Και την όποια σχετική ευημερία του λαού της. Έχουν αποφασίσει να παραδώσουν στους ξένους συνεταίρους τους, την ενέργεια της χώρας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η εξέλιξη αυτή. Η εκρηκτική άνοδος της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος προκαλεί πραγματική απόγνωση στα νοικοκυριά του χαμηλού και μεσαίου οικονομικού εύρους. Το ίδιο και στις επιχειρήσεις.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

Σε μια περίοδο που και η αγορά είναι τόσο γονατισμένη. Μέσα σε έναν πραγματικό βούρκο απάτης, ο λαός νοιώθει με απόγνωση την ασφυκτική δυσφορία που του επιβάλουν. Μέσα σε αυτή την φοβερή οικονομική κρίση, που έζησε και ζει η χώρα, ενέργειες σαν κι αυτή συγκροτούν εθνική προδοσία .

.Όταν η εύρωστη οικονομικά Γερμανία… Η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, δηλώνει πως θα διατηρήσει για μια 12ετια ακόμα τις λιγνιτικές της μονάδες, γιατί θεωρεί πως δεν είναι καιρός τώρα, για τέτοια μεγάλου ανοίγματος, δαπανηρά βήματα… Ποια είναι η ψωροκώσταινα, Ελλάδα που έρχεται να κλείσει την υπερσύγχρονη μονάδα λιγνίτη της Πτολεμαϊδας; Και να περάσει σε άλλες μορφές ενέργειας, στα δάση που γι αυτό το σκοπό έκαψαν.. Όσο για τη δήθεν μέριμνα της προστασίας του περιβάλλοντος.. Παραμύθια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

Για να λέγονται στα παιδάκια. Όλα μαρτυρούν την ορατή από απόσταση, εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Που ευνοούν ξένα ενεργειακά μεγαθήρια. Ανατρέποντας τον ενεργειακό χάρτη της χώρας. Μα αναστατώνοντας και τα νοικοκυριά των Ελλήνων.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This