EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Εξορκισμοί και συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη

Εξορκισμοί και συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη

28 Aug, 2022

Εξορκισμοί και συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη, αφού δύο μέλη της καλούμενης “Εκκλησίας των Εθνών” που πραγματοποίησε εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στο πρώην κέντρο διασκέδασης “Νεράϊδα” κοντά στο αεροδρόμιο, όπου λειτουργούσε χώρος λατρείας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια ευκτηρίου οίκου. Ο 24χρονος Δημήτρης Παναπακίδης συνελήφθη εκεί, καθώς 25 μέλη της οργάνωσης βρίσκονταν συγκεντρωμένοι.

Ο επικεφαλής της  “Εκκλησίας των Εθνών” Χαράλαμπος Τσακωνίδης, λίγη ώρα αργότερα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα Θέρμης και συνελήφθη.

Η οργάνωση χρονολογείται από το 2006, ενώ τα δύο μέλη που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα για περαιτέρω έρευνα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα (27-08-2022) από αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 38 ετών, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, όπου υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 24χρονος, καθώς ως προσωρινά υπεύθυνος, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για χώρο λατρείας, χωρίς ωστόσο να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου.

Ακολούθως, προσήλθε στο Α.Τ. Θέρμης και συνελήφθη και ο 38χρονος, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θεραπεία και εξορκισμός

Ο Χαράλαμπος Τσακωνίδης φέρεται να έχει θεραπευτικό άγγιγμα, αφού σε αναρτήσεις βίντεο στο διαδίκτυο φαίνεται να μπορεί να θεραπεύει κατάγματα, διαβήτη και καρκίνο, με ένα άγγιγμα. Αποκαλείται “άνθρωπος του Θεού” και μπορεί να διατάζει τον δαίμονα να αποχωρήσει, ακόμη και στα αγγλικά, “ώστε να κατανοούν και οι τουρίστες”.

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο ίδιος, αν υπάρχουν ιατρικά έγγραφα τότε το πρόβλημα θα είναι υγείας, διαφορετικά θα είναι πρόβλημα ψυχολογικό ή πνευματικό. Άλλοτε το πρόβλημα λύνεται άμεσα, αν ο Θεός όμως θέλει διαφορετικά, τότε θα πάρει χρόνο. Εξαρτάται και από την πίστη του ανθρώπου.

Μια έρευνα στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί ίσως αποκαλύψουν ένα μέρος της αλήθειας, αφού σιγανή φωνή φαίνεται να δίνει οδηγίες κίνησης στο άτομο που πέφτει κάτω “δαιμονισμένο”, ή και ενδυματολογικές λεπτομέρειες φανερώνουν άτομα να βρίσκονται σε όλα τα βίντεο, με διαφορετικό χρώμα μαλλιών ή ρούχων.

 

 

 

φωτό: https://e-thessalia.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This