ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Επίσημη η ένταξη του Μαϊάμι στο καλεντάρι της Formula 1 από το 2022

18 Aug, 2021

Παρά τα πολλά εμπόδια που προέκυψαν και το πολύμηνο σίριαλ, τελικά είναι επίσημη η διεξαγωγή αγώνα της Formula 1, στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 2022. Η υπεύθυνοι της Formula 1 ύστερα από αρκετό καιρό προσπαθειών, κατάφεραν να κάμψουν τα εμπόδια που υπήρχαν στο εγχείρημα αυτό από την τοπική κοινωνία, ικανοποιώντας πολλά από τα αιτήματα των ανθρώπων. Έτσι, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η διεξαγωγή γκραν πρι στο Μαϊάμι, από το 2022 και για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η πίστα θα βρίσκεται στην περιοχή Miami Gardens, γύρω από το στάδιο της ομάδας NFL Miami Dolphins, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως Hard Rock Stadium. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου εγχειρήματος, υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στη Liberty Media, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1, και στον επιχειρηματία Stephen Ross, της RSE Ventures. Ο επιχειρηματίας αυτός αναμένεται να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα προωθήσει το συγκεκριμένο event.

Η πίστα αναμένεται να προσφέρει εξαιρετικό ενδιαφέρον στους φαν του σπορ, καθώς θα είναι δημιουργημένη με τρόπο που θα δίνει αρκετές ευκαιρίες στους οδηγούς για να πραγματοποιήσουν προσπεράσεις. Αναμένεται να έχει μήκος που θα φτάνει τα 5,41 χιλιόμετρα, ενώ θα περιλαμβάνει 19 στροφές, 3 μεγάλες ευθείες και 3 ζώνες DRS. Επίσης, η υψηλότερη τελική ταχύτητα αναμένεται να αγγίζει τα 320 χιλιόμετρα την ώρα.

Τι χρειάστηκε ωστόσο για την έγκριση της πραγματοποίησης του συγκεκριμένου event από τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας. Αρχικά δόθηκε μια επιδότηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων, όσον αφορά κοινοτικά προγράμματα. Επίσης, υπήρξε η υπόσχεση ότι οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας θα λαμβάνουν φθηνότερα εισιτήρια, ενώ θα έχουν και ειδικές παροχές στα τοπικά εστιατόρια. Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί επένδυση για το πρόγραμμα F1 in Schools, ενώ θα υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί όσον αφορά τις ώρες δράσεις της πίστας. Για παράδειγμα θα μπορούν να πραγματοποιηθούν δοκιμές μετά τις 14.30, τις μέρες κατά τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία της περιοχής, ενώ παράλληλα δεν θα πραγματοποιούνται δοκιμές μετά την δύση του ηλίου. Τέλος, τα μονοθέσια δεν θα περνούν από την 199η οδό και την 27η λεωφόρο, οι οποίες αποτελούν βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής.

Έτσι, το Μαϊάμι, αναμένεται να γίνει ο 11ος διαφορετικός προορισμός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί αγώνας Formula 1. Πριν από αυτό έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες στο Ρίβερσαϊντ, στο Ζέμπρινγκ, στο Γουότκινς Γκλεν, στο Λονγκ Μπιτς, στο Λας Βέγκας, στο Ντιτρόιτ, στο Ντάλας, στο Φίνιξ, στην Ιντιανάπολις και φυσικά στο Όστιν, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο καλεντάρι της Formula 1.

Με αυτό τον τρόπο το σπορ θα μπορέσει να προωθηθεί περαιτέρω στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές. Η ένταξη του Μαϊάμι στο καλεντάρι της Formula 1, θα μπορέσει να αναδείξει περαιτέρω το σπορ στην αγορά της Αμερικής και να κάνει περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με αυτό. Εκτός από το σπορ, τα οφέλη αναμένεται να είναι σημαντικά και για την τοπική κοινωνία, στην οποία εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού θεάματος που θα προσφέρει το event αυτό, θα υπάρξουν και άλλα θετικά, όπως για παράδειγμα η ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας και του τουρισμού της περιοχής.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.