EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Επαγγελματίες Απατεώνες

Επαγγελματίες Απατεώνες

1 Oct, 2021

Η εποχή μας είναι περίεργη. Βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις παντού. Ακόμα και σε βιοποριστικά θέματα. Όλα έχουν αλλάξει και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις. Η πανδημία μας έφερε αναστάτωση, αγωνία για το μέλλον μας, έλλειψη εργασίας, με συνέπεια να αδυνατούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Άγχος για την επόμενη μέρα, μια ψυχολογική κατάσταση που μας διαταράσσει όλους. Υπάρχουν ομάδες αλληλοστήριξης και βοήθειας για τους συνανθρώπους μας. Μέλη που παλεύουν να κάνουν το αδύνατο, ΔΥΝΑΤΟ! Δίνουν ψυχή.

Οι Επαγγελματίες Απατεώνες

Δυστυχώς όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά. Οι Επαγγελματίες Απατεώνες. Είναι οι περιπτώσεις ατόμων. που έχουν κάνει την ελεημοσύνη, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές σαν ψεύτικο προφίλ τις εικόνες αγίων για να αγγίξουν την ευαισθησία όλων μας. Πάντα η ίδια δακρύβρεχτη ιστορία, τα ίδια λόγια, με πολλά προφίλ αποσκοπούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και να αποσπάσουν μέχρι και χρηματικά ποσά. Τί πρέπει να κάνουμε; Να αμφισβητούμε πάντα και να ψάχνουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Ρωτάμε, ψάχνουμε, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ να εντοπίσουμε τους Επαγγελματίες Απατεώνες!

Δεν πρέπει να είμαστε ευκολόπιστοι. Υπάρχουν ομάδες, όπως οι κακές συναλλαγές και διάφορες άλλες που ξεσκεπάζουν όλα αυτά τα ψεύτικα προφίλ. Ας ρίχνουμε πρώτα μια ματιά και μετά θα αποφασίσουμε πού και πώς θα συμμετέχουμε. Ο κύριος Σφακιανάκης συχνά αναφέρεται στις απάτες αυτές. Ας μην είμαστε αφελείς. Υπάρχουν πραγματικά οικογένειες που έχουν ανάγκη και πρέπει να τις στηρίξουμε. Βοηθάμε πάντα αλλά με μέτρο και επιφυλακτικότητα. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΠΙΑ! ΟΧΙ στους Επαγγελματίες Απατεώνες.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Περιπλάνηση

Περιπλάνηση

Γνώριμα μέρη στα ιερά μας σαν ένα δίχτυ, πλαγιές γερμένες  πλατάνια μόνα μες τις ελιές, όνειρα...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This