ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Επενδύσεις αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Jeff Bezos, τον Drake και από αστέρες του NBA στην εταιρεία Sports Media Overtime

19 Aug, 2021

Η Sports Media Overtime αποτελεί εταιρεία της οποίας το περιεχόμενο έχει να κάνει με την παροχή ενημέρωσης σχετικά με τον αθλητισμό. Σημαντική ήταν η χρηματοδότηση που λαμβάνει η εταιρεία από σημαντικούς επιχειρηματίες και αθλητές. Μεταξύ αυτών, ο Jeff Bezos πρόεδρος της εταιρείας Amazon, ο τραγουδιστής Drake, ο συνιδριτής του Reditt, Alexis Ohanian, καθώς και αρκετοί παίκτες του NBA, όπως ο Klay Thompson, ο Devin Booker και ο Trae Young.

Ο Dan Porter, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η εμπιστοσύνη τόσο σημαντικών προσώπων δείχνει την αξιοσημείωτη ανάπτυξη της εταιρείας, όπως και τη μελλοντική πορεία που αυτή αναμένεται να έχει. Επίσης, σημείωσε ότι η εξέλιξη και η σχεδίαση νέων τρόπων αλληλεπίδρασης σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη στη μελλοντική πορεία και ανάπτυξη της Sports Media Overtime. Με τους νέους αυτούς τρόπους ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, θα μπορέσει η εταιρεία να ψυχαγωγήσει επιτυχώς την επόμενη γενιά αθλητών και φιλάθλων και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορείας της στον χώρο.

Η Sports Media Overtime, είναι μια εταιρεία η οποία διανέμει αυθεντικό περιεχόμενο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο Facebook, το Youtube και το Snapchat. Επιπλέον, η εταιρεία πουλάει ενδύματα με το logo της. Εκτός των παραπάνω, η εταιρεία δημιούργησε το Overtime Elite, το οποίο είναι ένα πρωτάθλημα μπάσκετ που αφορά εφήβους ηλικίας 16 με 18 χρόνων. Σε αυτό οι παίκτες έχουν κανονικό μισθό, με την ετήσια αμοιβή τους να φτάνει ως και τις 100.000 δολάρια.

Αυτή την στιγμή, οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε συλλογικό επίπεδο. Ωστόσο, αν αυτοί αποφασίσουν να μην ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα οι μέτοχοι αναμένεται να τους προσφέρουν 100.000 δολάρια για φοίτηση σε κολλέγιο. Μεταξύ των μετόχων αυτών συγκαταλέγονται ο Kevin Durant, o Carmelo Anthony και ο Andreessen Horowitz της Silicon Valley.

Τα έσοδα της εταιρείας αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για ενέργειες οι οποίες θα οδηγήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή του τομέα της αυτού. Αυτές περιλαμβάνουν την πληρωμή μισθών παικτών και προπονητών, το κόστος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και την εξέλιξη του τομέα NFT.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τα οποία δόθηκαν στην δημοσιότητα από την εταιρεία, το περιεχόμενο της μεταδίδεται 1,7 δισεκατομμύριο φορές κάθε μήνα στα social media. Οι ακόλουθοι της εταιρείας στα social media, ύστερα από το 2016 που ξεκίνησε την λειτουργία της, φτάνουν σήμερα περίπου τους 50 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει μέχρι στιγμής έσοδα τα οποία φτάνουν τα 140 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με δήλωση του Michael Spirito, ο οποίος είναι συνεργάτης της εταιρείας επενδύσεων Sapphire Sport, η οποία αποτέλεσε σημαντικό μέτοχο της εταιρείας Sports Media Overtime, η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ σημαντικό εμπορικό σήμα, ξεκινώντας από το μηδέν, μέσα σε διάστημα 5 χρόνων. Τα κεφάλαια που έχει καταφέρει η εταιρεία να συγκεντρώσει, αντανακλούν τις ευκαιρίες που έχει να αναπτυχθεί περαιτέρω και να μπορέσει να γίνει μια από τις κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο της άθλησης παγκοσμίως.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.