ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Επιστράτευση της τεχνητής νοημοσύνης από το Instagram για την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας των χρηστών του

16 Aug, 2021

Το τελευταίο διάστημα ένα πλήθος θεμάτων ασφαλείας έχουν απασχολήσει την πλατφόρμα του Instagram. Κενά ασφαλείας, τα οποία εκμεταλλεύονται οι χάκερς, όπως και επιτήδειοι οι οποίοι έχουν ύποπτους σκοπούς μέσα από την χρήση της πλατφόρμας αυτής μειώνουν την αξιοπιστία του Instagram. Έτσι, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Instagram, αναμένεται να λάβουν άμεσα κάποια μέτρα, τα οποία θα βοηθήσουν στον περιορισμό των φαινομένων αυτών.

Το Instagram, αναμένεται να λάβει μια σειρά από μέτρα, ώστε με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης να μπορεί να εντοπίζει την ηλικία στην οποία βρίσκονται οι χρήστες του. Επισημαίνεται ότι η ελάχιστη νόμιμη ηλικία, για να μπορεί κάποιος να γίνει μέλος στην πλατφόρμα, η οποία έχει να κάνει με την δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, είναι τα 13 έτη.

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, η πλειονότητα των χρηστών εισάγουν τα πραγματικά τους στοιχεία, όταν γίνονται μέλη στην  πλατφόρμα, ωστόσο υπάρχει ένα ποσοστό χρηστών, οι οποίοι θέλοντας να γίνουν μέλη στην πλατφόρμα, παρόλο που δεν τηρούν την νόμιμη ηλικία για αυτό, εισάγουν ψεύτικα στοιχεία για την ηλικία τους.

Το Instagram, το οποίο εντάσσεται στις εφαρμογές που κατέχει η Facebook, δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το εργαλείο το οποίο αναπτύσσει για τον ακριβή εντοπισμό της πραγματικής ηλικίας των χρηστών του. Ωστόσο, η εταιρεία ανέφερε ότι το εργαλείο αυτό θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και στην μηχανική μάθηση.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα απαγορεύσει σε ενήλικους χρήστες να μπορούν να στείλουν μήνυμα σε ανήλικους τους οποίους δεν ακολουθούν. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία επιδιώκει να αποφευχθούν ανεπιθύμητες επικοινωνίες, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Οι ανήλικοι χρήστες θα μπορούν να λάβουν ειδοποιήσεις για τους ενήλικους, οι οποίοι ενδεχομένως έχουν ύποπτη συμπεριφορά, με στόχο να μπορέσουν να περιοριστούν οι επαφές αυτές. Για παράδειγμα εάν ένας ενήλικας προσπαθήσει να στείλει μεγάλο αριθμό αιτημάτων μηνυμάτων ή συνδέσμων σε χρήστες οι οποίοι είναι κάτω από 18 χρονών, τότε η πλατφόρμα θα προειδοποιεί τους χρήστες και θα τους δίνει την δυνατότητα να μπλοκάρουν ή να κάνουν αναφορά τους χρήστες αυτούς.

Το Instagram επισημαίνει ότι αυτή η δυνατότητα θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε ορισμένες περιοχές, χωρίς να είναι ακόμα γνωστές ποιες είναι αυτές. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί άμεσα, καθλως το εργαλείο αυτό φαίνεται ότι είναι έτοιμο για χρήση. Στην συνέχεια, το εργαλείο αυτό αναμένεται να επεκταθεί και να υιοθετηθεί σε όλο τον πλανήτη.

Συνοψίζοντας, με την εφαρμογή των μέτρων αυτών, η πλατφόρμα αναμένεται να αναβαθμιστεί και θέματα τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί κατά τον σχεδιασμό της να διορθωθούν. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να γίνει πιο ασφαλής, και θα μπορέσει να υποδεχτεί νέους χρήστες, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν επιφυλακτικοί στην χρήση του, λόγω φαινομένων σαν των παραπάνω.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.