ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Γιώργου Τραγκα

ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΖΗΤΑΕΙ Ο κ. ΓΑΚΗΣ

21 Dec, 2021

Τελικά, η κοινωνία το έχει τούμπανο. Και οι κυβερνώντες… κρυφό καμάρι. Όλος ο κόσμος πια μιλάει για το άδειασμα, που υπέστει ο Γιώργος, γονατισμένος κι ανήμπορος να αντιδράσει, στο κρεββάτι της δοκιμασίας του.

Στη διάρκεια της υποτιθέμενης νοσηλείας του. Που όπως τραγικά επιβεβαίωσαν τα γεγονότα, μόνο το στόχο της ίασης του, δεν είχε η παραμονή του στο νοσοκομείο. Το ότι τους ενοχλούσε η φωνή του Γιώργου, ήταν φανερό.

Όπως φανερή ήταν και η πρόθεση τους στο να το κρύψουν οι ενοχλημένοι.. Έτσι η ατυχής επιλογή, του να εμπιστευτεί δημόσιο νοσοκομείο, του απέβει μοιραία. Αυτό μαρτυράει και η παρέμβαση του πρώην διοικητή του ΑΧΕΠΑ που ζητάει ο άνθρωπος, να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου, του Γιώργου Τραγκα. Γιατί άραγε; Υποψιάζεται κάτι;

Καταγγελλει με αίτημα του, που απέστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο έντιμος αυτός άνθρωπος, ο σπουδαίος γιατρός κ. Δημήτρης Γακης, ότι το κυβερνητικό περιβάλλον ήθελε την επαγγελματική εξόντωση του δημοσιογράφου. Κι όχι μόνο για την φωνή του, για την τόλμη του λόγου του. Μα και για την τεράστια επιτυχία που είχε το κόμμα του. Με την ισχυρή ανταπόκριση του, από το κοινό. Στο αίτημα του, προς τον εισαγγελέα, ο κ. Γάκης θέτει σοβαρά ερωτήματα, με το επιστημονικό του κριτήριο και την γνώση που τον χαρακτηρίζει. Και ζητά επιμόνως, βα διερευνηθεί, γιατί δεν χορηγήθηκε στον γνωστό δημοσιογράφο, η θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα;

Παρότι ο ίδιος ο ασθενής, το είχε ζητήσει. Και είχα μάλιστα κάνει και αίτηση για να του χορηγηθεί. Η διερεύνηση της υπ.οθεσης αυτής, θα δείξει σίγουρα και την τεράστια παθογένειας του συστήματος υγείας. Για το οποίο η κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία που να μην το εκθιάζει. Άσχετα αν στέλνει χιλιάδες συνανθρώπους μας στον άλλο κόσμο. Όπως και η επίμαχη έκθεση Τσιόδρα μαρτυράει.

Η έκθεση που οι δηλώσεις, τώρα των..”αρμοδίων” λένε πως δεν είχε έρθει σε γνώση του πρωθυπουργού. Έτσι είναι. Σε κάθε ναυάγιο, τα πρώτα που εγκαταλείπουν το καράβι, είναι τα ποντίκια.

 

Photo: facebook

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.