EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

ιαβάστε πολλές ευχές Χριστουγέννων από τους φίλους αναγνώστες και φίλους ακροατές.

Ευχές
ευχές 2023 1
imageελισμε
ΠΑΠΠΑ Χριστουγεννιάτικες ευχές 1
Γερασόπουλος Χριστουγεννιάτικες ευχές 1
Λαζάρου
businessrise christmas wishes new
ευχές
mana greek fusion 2023 copy 1 e1703250039565
Screenshot 20231221 142629 Yahoo Mail
christmas card 2023 eedad

 

Χρονιά πολλα σε όλους τους συν έλληνες Δεν χρειάζεται επαίνους η κα Ιωάννα Λαζάρου. Αποτελεί η ίδια Επαινο και πολύτιμο Κεφάλαιο για τον Ελληνισμό όπου Γης με το Greek News and Radio Fl. και είθε να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους δημιουργίας!
Παναγιώτης Ι.Καραφωτιάς, τ.Δ ιευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, συγγραφέας, λογοτέχνης.

________________

Για τις εορτές των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδος, όσο και στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού, χρόνια όμορφα, πολλά, φτερωμένα από υλικό υλοποιημένων ονείρων, πλασμένα με χαρά και ήλιο, συνοδευόμενα από την μουσική των αγγέλων.
Με ειλικρινή εκτίμηση (With sincere appreciation):
Ιωάννης Γκλάβατος(Ioannis Gklavatos).
Δημοσιογράφος – συνεντευκτής (Media journalist – intervewer ).

________________

Ευχές για τα Χριστούγεννα. Είμαι η Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά συγγραφέας και σας εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα πρωτίστως στην ακούραστη και εξαιρετική διευθύντρια την Κ.Ιωάννα Λαζάρου η οποία είναι μια δύναμη φωτός στη μακρινή Φλώριδα της Αμερικής και του Καναδά, όπως και στους ξεχωριστούς συνεργάτες του Ραδιοφώνου και της Εφημερίδας Greek News and Radio FL, να είναι υγιείς γι’αυτό το μεγάλο έργο πολιτισμού που επιτελούν τόσο μακριά απ’ την πατρίδα! Επίσης σε όλους τους Έλληνες ομογενείς μας αυτά τα Χριστούγεννα να γευτούμε μαζί τους πραγματικές αξίες και χαρές! Ας παραχωρήσουμε μια γωνιά στην καρδιά μας,να γεννηθεί το κάλος του ΧΡΙΣΤΟΎ μέσα μας για να αλλάξει εντελώς αυτός ο κόσμος! Χρόνια πολλά και καλά ,ευόδωτη καινούργια χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλους!!!

________________

Σ´όλη τήν Ομογένεια που ζεί στό Μαϊάμι!
Στέλνω ευχές από καρδιάς ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ.
Πρωτοχρονιάτικο φιλί δός μου να μεταλάβω.
Ήντα θα πει Πρωτοχρονιά κι εγώ να καταλάβω.
Την σκέψη σου τήν έκανα στό νού μου δαχτυλίδι .
Στών Χριστουγέννων τό δεντρό τήν έβαλα στολίδι .
Πρωτοχρονιάτικο φιλί μή λυπηθείς και δός μου …
Σάν τόν στραβό να πώ κι εγώ πώς εύρηκα το φώς μου.
Κωστής Ι.Γ. Καλλέργης ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

________________

Καλησπέρα σας. Είμαι ο Θανάσης Κορώνης από τους καθενούς της Εύβοιας. Ποιητής, συνεργάτης εφημερίδας GREEK NEWS & RADIO FL.Ευχομαι το θαύμα των Χριστουγέννων να φέρει και το θαυμα της ενανθρώπησης του ανθρώπου, Ειρηνικές γιορτές

________________

Γειά σας,από την Ελλάδα μας,πολλές και θερμές ευχές αγάπης να σας ζεσταίνουν στη μακρινή καινούργια πατρίδα σας. Η ανάμνηση του τόπου σας να γλυκαίνει όλη τη ζωή σας.Καλες γιορτές
Αργυρω Καβρουδακη.-Θεολόγος-Συγγραφέας
Πηνελοπη Χαλκια – Ηθοποιος
Χρονια πολλα με υγεία,αγαπη,ευτυχία με χαρουμενες στιγμές για ολους!!

________________

Γειά σας. Ειμαι η Λένα Φατουρου, συγγραφέας και ανήκω και γω στην Μεγάλη οικογένεια της Συνόδου Πολιτισμού. Ευχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να ζεστάνουν τις καρδιές αιμοχαρων ανθρώπων έτσι ώστε οι πόλεμοι να αντικατασταθουν με αγάπη και Ειρήνη για όλους τους λαούς. Στέλνω την αγάπη και τη σκέψη μου στον Αποδημο Ελληνισμό, και όχι μόνο. Χαρούμενα, Φωτεινά Χριστούγεννα, τυχη για τον καινούργιο χρόνο, και υγεία πάντα!

________________

Γειά σας, είμαι ο Στέλιος Ροίδης και είμαι συγγραφέας, για αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλους, αγάπη υγεία και δύναμη,για εσάς και όσους αγαπάτε. Το 2024 που έρχεται να είναι μια καλή χρονιά για όλους, με αφθονία, χαρές, και πρόοδο. Χρόνια πολλά σε όλους σας

________________

Είμαι η Ευαγγελία Αλιβιζάτου, δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Τιμή μου η συμμετοχή μου στην Σύνοδο Πολιτισμού. Εύχομαι στους συνοδοιπόρους, αναγνώστες και ακροατές του Greek News and Radio FL, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργία!!

________________

Λέγομαι Ζέτα Μπελαούρη κι ανήκω κι εγώ στο δυναμικό των συνεργατών της ελληνικής εφημερίδας/ραδιοφώνου “Greek news & Radio Fl.”, την ίδρυση και τον συντονισμό των οποίων, κατευθύνει η ψυχή αυτής της ομάδας, η Ιωάννα Λαζάρου.Απευθύνομαι σ’ όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο, στην πολύτιμη ομογένεια του εξωτερικού, στέλνοντας τις ολόψυχες ευχές μου για πραγματική, ουσιαστική Γέννηση Χριστού, με υγεία, καθαρό πνεύμα, εγρήγορση, ανθρωπιά κι αλληλεγγύη! Εν τέλει, ΦΩΣ στις καρδιές όλων μας, από μια Ελλάδα που είναι συνώνυμη με τον πολιτισμό και το Φως! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

________________

Χαρά Κουρλέση, Καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας
Ανήκω στην Σύνοδο Πολιτισμού της εφημερίδας Greek News & Radio, FL και θα ήθελα να εκφράσω τις δικές μου, ξεχωριστές ευχές για το νέο έτος. Πιστεύοντας ότι η σκέψη πάντα ενώνει ότι χωρίζει η απόσταση, εύχομαι στους ομογενείς συμπατριώτες μου να έχουν όμορφες οικογενειακές γιορτές και μια δημιουργική και ελπιδοφόρα νέα χρονιά με την Ελλάδα πάντα μέσα στην καρδιά τους. Εύχομαι επίσης το 2024 να είναι μια χρονιά κατανόησης, αλληλεγγύης και προσφοράς απέναντι στους συνανθρώπους μας, εξασφαλίζοντας στον κόσμο την υγεία και την ειρήνη. Ο Θεός βρίσκεται μέσα στον καθένα από εμάς και μακάρι το λαμπερό άστρο της γέννησης του Θεανθρώπου να φωτίζει πάντα τον δρόμο μας, υπενθυμίζοντας το μοναδικό και ύψιστο χρέος μας, να είμαστε δηλαδή πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλές γιορτές στην αγαπημένη κ. Ιωάννα Λαζάρου, εκδότρια και στυλοβάτη της εφημερίδας που μέσα από την πλούσια δράση της μας προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνούμε, να μοιραζόμαστε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον! Τα φιλιά και την αγάπη μου σε όλους τους Έλληνες! Χρόνια Πολλά με Υγεία

________________

Ονομάζομαι Χριστίνα Βάζου και είμαι Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος στην εφημερίδα Greek News Fl. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να περάσει υπέροχες γιορτές με υγεία, αγάπη, και ευτυχία. Οι γιορτές είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε να βρεθούμε με δικούς μας ανθρώπους αλλά και να μοιράσουμε ευτυχία στους συνανθρώπους μας. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και να έχετε όλοι ένα υπέροχο νέο έτος.

________________

Είμαι ο Δημήτρης Βαρβαρήγος, συγγραφέας και ενεργό μέλος στην ομάδα του Greek news an radio Fl. Εύχομαι στη Ιωάννα Λαζάρου, διευθύντρια, σε όλους του συνεργάτες και τους φίλους που είναι κοντά μας να γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη, ευτυχία και ελπίδα όλο το χρόνο. Να φτιάξουμε από την αρχή μιαν υγιή κοινωνία δίχως διαχωρισμούς, μικροψυχίες και εγωισμούς.
Εφαλτήριο τα φετινά Χριστούγεννα, να μας δώσουν δύναμη και ενσυνάσθηση να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε στα όνειρά μας.
Αυτό θα το πετύχουμε μόνο με την αγάπη. Μην φοβόμαστε να αγαπήσουμε τον άλλον που κι αυτός γεννήθηκε με τους ίδιους, δικούς μας πόνους, από μία μάνα.
Ας μας βρει η ενότητα και η αλληλεγγύη που χρειαζόμαστε, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φωτίσουμε την εσωτερική μας ειρήνη.
Χρόνια πολλά! Υγεία σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα!

________________

Ευχές προς το Greek News and Radio FL
Είμαι ο τενόρος και συνθέτης Ντίνος Καλύβας από το Ιστορικό Ναύπλιο, την 1η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές δημιουργικές στιγμές για σας και τις οικογένειές σας. Μακάρι η γέννηση του Κυρίου να σημάνει το τέλος κάθε πολέμου και σε κάθε γωνιά της Γης να υπάρχει ειρήνη, αδελφοσύνη κι αγάπη μεταξύ των λαών. Καλά Χριστούγεννα και καλές εορτές!

________________

Ελένη Γκιόκα Washighton D.C.
Social -economic adviser, Department of Economics and Employment Development. Στέλνω ευχές για αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ειρήνη σε όλον τον πλανήτη. Η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ όλων μας ας γίνει το επόμενο βήμα για έναν καλύτερο κόσμο. !!!!

________________

Ειμαι η Δήμητρα Καραχάλιου, συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αγ. Παρασκευής- Μουσείο “Αλέκος Κοντόπουλος “.
Εύχομαι ολόψυχα, στην Διευθύντρια του Greek News and radio, Κα Ιωάννα Λαζάρου, στους συνεργάτες της καθώς και σε όλους τους Έλληνες της Αμερικής και του Καναδά, οι μέρες των Χριστουγέννων να είναι γεμάτες, Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και το 2024 να φέρει την ελπίδα και την χαρά στην ανθρωπότητα!

________________

Από καρδιάς εύχομαι να γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η Ειρήνη και η Αγάπη!
Ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο σε όλους!
Σε έναν κόσμο κατακερματισμένο από μίση ,έχθρα, μισαλλοδοξία ,πτώση αξιών, αλαζονεία και φιλαυτία ας ενώσουμε τις προσευχές μας για ένα καλύτερο αύριο.
Πολλές καρδιάς ευχές στην ομογένεια που κρατά τον ελληνισμό στην καρδιά της!
Δώρα Μεταλληνού
Εκπαιδευτικός-Λογοτέχνης
[ Μέλος της Συνόδου Πολιτισμού της εφημερίδας του Μαϊάμι ‘’GREEK NEWS and Radio ,FL.

________________

Hi, my name is George Andreakos proud owner of International Sounds DJ Entertainment. A company, which has been entertaining weddings, corporate and finer social events for over 25 years. I would like to take this opportunity to wish Mrs.Ioanna Lazarou, the team over at Greek news and radio Florida and all of you are very merry Christmas. Happy holidays.
Καλές γιορτές !

________________

Να είναι οι μέρες των γιορτών λουσμένες στο φως του άστρου της Βηθλεέμ.
Εγκάρδιες ευχές για Ειρήνη, Υγίεια, Ευδαιμονία και Ανακούφιση σε όλους τους συνανθρώπους μας απανταχού!
Ιλιάνα Καπετανάκη -Chiarini
Internal Arts Teacher
Νότια Καλιφόρνια

________________

Η καρδιά μας να μεγαλώσει τόσο, ώστε να χωρέσει όλη την ομορφιά του Aνθρώπου και απλόχερα να χαρίσει τα δώρα της Αγάπης.
Ελένη Αρτεμίου-Φωτιάδου συγραφεας, Κύπρος

________________

Η διοίκηση και τα στελέχη της ILF consulting και του Agora World Business Center, σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.
Ο καινούριος χρόνος να σας βρει όλους με υγεία, ελπίδα και δύναμη για μια υπέροχη δημιουργική Νέα Χρονιά .
Το 2024 να μας οπλίσει με πάθος, όραμα, θέληση, ελπίδα, αλληλεγγύη και ανάπτυξη.

________________

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα!
Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2024, στέλνω τις θερμές μου και εγκάρδιες ευχές στην κυρία Ιωάννα Λαζάρου, εκδότρια της εφημερίδας και ραδιοφώνου Greek News and Radio FL και στους αξιόλογους συνεργάτες δημοσιογράφους!
Σας εύχομαι νέες επιτυχίες στο τόσο σημαντικό σας έργο! Να είστε πάντα καλά!
Βαγγέλης Ζαφειρατης – Ποιητής και πεζογράφος

Ονομάζομαι Μαρία Χριστοδούλου. Είμαι εκπαιδευτικός/ ποιήτρια και κατάγομαι από ένα κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, την Αμμόχωστο.
Ευχή μου, το 2024 να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα στις καρδιές ολονών για να είναι ζεστές, λυτρωτικέ.. Είθε να επικρατήσει παντού η ειρήνη και η διακαιοσύνη.Χρόνια πολλά πάντα κάτω από τη Σκέπη του Θεού
Όμορφες γιορτινές στιγμές!!
Αγαπητή κ. Ιωάννα Λαζάρου
Χίλιες ευχές για τις γιορτές και τον καινούργιο χρόνο 2024..
Ευχές για έναν καλύτερο κόσμο με περισσότερη Ειρήνη και Αγάπη..
Για το δημιουργικό σας έργο που τιμά την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο..
Και την προσωπική σας συμβολή να ακουστούν όλες οι φωνές μας….
Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου
Ηθοποιοί του Ελληνικού Θεάτρου

________________

Είμαι η Ντομένικα Ρέγκου (ηθοποιός – τραγουδίστρια) και εύχομαι, μέσα από το GREEK NEWS & RADIO.FL
Χαρούμενες γιορτές! Χριστούγεννα γεμάτα χαρές και μια ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, λαμπερή, δημιουργική, ολόγιομη θετική ενέργεια!!!
________________
Είμαι ο Βαγγέλης Πετσάλης, συνθέτης και ιατρός που έχω την τιμή να συμμετέχω κι εγώ στην όμορφη κοινότητα του GreekradioFl.Σας στέλνω τις ολόψυχες ευχές μου για τις ερχόμενες εορτές και σας εύχομαι Καλή Χρονιά με αγάπη!

________________

Παράλληλα με τις ευχές μου για μια μέρα καλύτερη για όλο τον κόσμο, σας αφιερώνω απόσπασμα από παραδοσιακά κάλαντα με τίτλο ευχές, που τείνουν να σβήσουν από τη μνήμη μας

Ευχές – απόσπασμα

Καλώς σας βρήκα αφέντες μου για φέτος και του χρόνου

Κι ο χρόνος είναι γρήγορος σα τον τροχό γυρίζει

Κι αρχινά η δόξα του Χριστού, τώρα ο χριστός γεννιέται

Γεννιέται κι ανασταίνεται στο μέλι και στο γάλα

Το μέλι τρων οι άρχοντες, το γάλα οι αφεντάδες

Και το μελισσοβότανο το λουζοντ’ οι κυράδες…

Χριστίνα Δετσαρίδου –Συγγραφέας

________________

thumbnail image001

________________

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 20224  ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Greek news and Greek Radio in FL

Είμαι η Μάγδα Καραγιαννιώτου Μυστικού   Δημοσιογράφος μέλος της F.I.J.E.T World (Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού και Πολιτισμού)και έχω την τιμή και την χαρά να με συμπεριλάβει η αξιότιμη και σπουδαία γυναίκα κ. Ιωάννα Λαζάρου στην Σύνοδο Πολιτισμού της εφημερίδας Greek news and Greek Radio in FL.

Εύχομαι ολόψυχα  στους απανταχού Έλληνες και Ελληνίδες να έχουν μία όμορφη και δημιουργική χρονιά το 2024. Η δύναμή τους σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής τους θα δίνει υπόσχεση για το κύρος της πατρίδας μας σε όλη την οικουμένη.

Το νέο έτος που ανατέλλει να φέρει ελπίδες και όνειρα για μία ζωή ελεύθερη , ευτυχισμένη με υγεία και καλότυχη σε όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους εσάς  που η ζωή σας είναι μακρυά μας αλλά οι καρδιές μας  και οι αγκαλιές μας είναι ανοικτές πάντα για εσάς.

Χρόνια σας Πολλά και Καλά 

________________

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, ακροάτριες/ακροατές και του ελληνικού ραδιοφώνου Φλόριντας (Greek Radio Florida), καθώς και αναγνώστριες/αναγνώστες της ελληνικής εφημερίδας Greek News Florida!
Σάς στέλνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά κι ένα ευτυχισμένο 2024. Ύστερα από μια πολύ δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα χρονιά, είθε η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει ειρήνη, υγεία, ευλογία και ψυχική γαλήνη σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Τους ιδιαίτερους χαιρετισμούς και τα σέβη μου στην αεικίνητη, σπουδαία κ. Ιωάννα Λαζάρου και την άξια ομάδα της που εργάζονται άοκνα για τη διατήρηση και τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας στην Αμερική. Απερίγραπτη τιμή μου η συμπόρευση μαζί σας. Από καρδιάς κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας. Η σκέψη μου κοντά σας.
Πάντα με όλη μου την εκτίμηση,
Χριστίνα Παναγιώτα Γραμματικοπούλου
Ποιήτρια, συγγραφέας, μεταφράστρια-
Μέλος της Συνόδου Πολιτισμού του GREEK NEWS & RADIO, FL

________________

Αγαπημένοι μου Φίλοι της Ελληνικής Ομογένειας Αμερικής και Καναδά , είμαι η Βενετία Πιτσιλαδή Chuard συγγραφέας και Ανταποκρίτρια από την Γενεύη της εφημερίδας GreekNews and Radio Florida.
Σας εύχομαι Καλές Γιορτές και το 2024 να είναι μια ειρηνική χρονιά
Να μας κάνει καλύτερους , γεμάτους από αγάπη, συμπόνια και ευγνωμοσύνη .
Εύχομαι επίσης στην δυναμική και αξιόλογη φίλη μου Ιωάννα Λαζάρου να συνεχίσει με το ίδιο πάθος το σημαντικό της έργο που προσφέρει στον Ελληνισμό της Διασποράς .
Με αγάπη,
Venetia Pitsiladi Chuard
Ecrivain, Membre de la Société Nationale des Écrivains Grecs

________________

Είμαι η Σμαράγδη Κουμεντάκη, συγγραφέας, από το Ρέθυμνο και μέλος της συνόδου Πολιτισμού του Greek radio fl.
Σταθμός στη ζωή μου η κ. Ιωάννα Λαζάρου, που με την τεχνολογία και την ελληνική γλώσσα, τη μητέρα των γλωσσών έχει συνδέσει όλους μας, κι έφτασε τη φωνή της Ελλάδας μας στα πέρατα της οικουμένης.
Λίγες λέξεις θέλω να σας στείλω, από τα βάθη της καρδιάς μου γεμάτες Ελλάδα, ψυχή και κατάνυξη από την άγια νύχτα και άρωμα Χριστουγέννων στέλνοντας σας το μήνυμα του Χριστού μας, αυτό της αγάπης. Γιατί ο Χριστός μας γεννήθηκε κυνηγημένος, σαν τα παιδιά του πολέμου που σπαραχτικά ουρλιάζουν την φρίκη του.
Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας να φωνάξουμε Ειρήνη,,,,
Κι ας θυμηθούμε τα λόγια του ποιητή:
Στη γωνιά μας άναψε κόκκινο το τζάκι
Και τα χιόνια πέφτουνε στο παραθυράκι
Κι όλο απόψε ξάγρυπνο μένει το χωριό
Και χτυπά χαρούμενο το καμπαναριό.
Υγεία, αγάπη κι Ειρήνη φίλοι μου σε σας και στις οικογένειες σας και σε όλο τον κόσμο.

________________

Γεια σας, φίλοι, του Greek News & radio FL!
Είμαι η Ειρήνη Φραγκάκη, συγγραφέας και αρθρογράφος της εφημερίδας, και είναι τιμή μου που ανήκω κι εγώ στη σύνοδο πολιτισμού.
Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να αγγίξουν και να ζεστάνουν τις καρδιές όλων μας, να μας δώσουν ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και να έχουμε κοντά μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Σαν το λαμπερό άστρο στον ουρανό, ας λάμψει η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο, κι εμείς ας βρούμε το δικό μας, που θα μας οδηγήσει στον δρόμο της αγάπης, της ευτυχίας και της γαλήνης βλέποντας μόνο το καλό γύρω μας.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος, κι ας κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα, σκορπίζοντας μόνο χαρά!

________________

Είμαι η Κατερίνα Μαρινάκη, δημοσιογράφος και Λαογράφος από την Ελλάδα, καθώς και υπερήφανη συνεργάτιδα των Μ.Μ.Ε. της Ιωάννας Λαζάρου, στην οποία εύχομαι όλα όσα επιθυμεί για την ίδια προσωπικά και την οικογένειά της, ευχαριστώντας την παράλληλα θερμά για την ευκαιρία που μου δίνει να επικοινωνώ μαζί σας. Σε όλους εσάς, επίσης, τους αμέτρητους αναγνώστες και ακροατές στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, τόσο της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας, όσο και του ραδιοφώνου του Ειδησεογραφικού Ομίλου Greek News and Radio Fl, εύχομαι ολόψυχα να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές της ζωής σας, με άφθονη χαρά, αγάπη, ειρήνη, ηρεμία και κυρίως υγεία! Χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το 2024 για όλους σας!

________________

Ονομάζομαι Αρετή Γρηγοριάδη. Είμαι συγγραφέας και μέλος της Συνόδου Πολιτισμού «greekradiofl» και στέλνω τις ευχές μου στην ομογένεια…Ευχές για ένα εμπνευσμένο και φωτισμένο νέο έτος, γεμάτο υγεία, αγάπη, ελπίδα κι ανθρωπιά. Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να χτιστεί το πέτρινο φρούριο γύρω από τις αξίες που επιμένουν να γεμίζουν με όνειρα κι ελπίδα τη ζωή μας, και ας διατηρήσουμε ζωντανό τον ελληνισμό που εξύμνησε και ανέδειξε τις αξίες αυτές. Μονάχα έτσι, θα παραμείνει χρυσό το νήμα που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

________________

Είμαι η Ζωή Φράγκου συγγραφέας συμβουλος ψυχικής υγείας και μελος της συνόδου Greek News FL Εγκάρδια σας εύχομαι Χαρούμενα Χριστούγεννα Το 2024 να ειναι τυχερό, πλημμυρισμενο αγαπη υγεία δημιουργία κι ευτυχία

________________

“Είμαι η Άννα Χατζηδάκη Marketer | Virtual Assistant Mentor και εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας να ζήσουν στη ζωή τους τη δύναμη της γέννησης του Χριστού και αυτή την αγάπη και την ελπίδα που θα λάβουν να την μοιραστούν με όλους όσους βρίσκονται στο περιβάλλον τους. Ας είναι αυτές οι γιορτές αφορμή για να αναζητήσουμε το καλό μέσα μας και να το μεταδώσουμε γύρω μας. Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά και ευλογία!”

________________

Τής ποιο θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα καί νέο έτος ευτυχισμένο τού 2024 θέλω νά στείλω στον αγαπημένο μου σταθμό Greek News Radio Florida στην κυρία Ιωάννα Λαζάρου καί σέ όλους τους παραγωγούς με τα ωραία τούς προγράμματα πού μας προσφέρουν από Αλέκα καί τόν γιο της Χαράλαμπο μια πιστη ακροατρια απο την Florida.
Αλέκα Πετσιάβα Tarpon Springs FL…

________________

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας στέλνω ολόψυχα τις θερμότερες ευχές μου για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ας είναι γεμάτες υγεία, ενότητα, χαρά κι αγάπη.
Ελπίζω η παρουσία της ομογένειας μας, να φέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και συνδεσιμότητα μεταξύ μας. Ας εκτιμήσουμε τις κοινότητές μας και ας ενισχύσουμε τη συνεργασία μας για να υποστηρίξουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Με τη σοφία και την αλληλεγγύη που μας διακρίνει ως Έθνος, ας δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενισχύει την ψυχική μας ευεξία και αναπτύσσει το κοινωνικό μας χάρτη.
Καλές γιορτές κι ας είναι αυτές φωτεινός οδηγός για μια δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά μπροστά.
Γεράσιμος Χρ. Σαλτός,
Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτή

________________

Αγαπητή μου φίλη Ιωάννα για την εορτή των Χριστουγέννων και το νέο έτος εύχομαι πρώτα σε εσένα και την οικογένειά σου καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα,και ο καινούργιος χρόνος να σας χαρίσει υγεία,και ότι λαχτάρα η καρδιά σας.
Στον υπόλοιπο κόσμο καλά Χριστούγεννα, και ο καινούργιος χρόνος να τους χαρίσει υγεία, ευτυχία, και φώτιση!!!
Ισίδωρος Κουτσουραδής Μέριλαντ

________________

Στέλνω με ιδιαίτερη χαρά και φέτος τις ευχές μου στη Φλόριντα από την Αθήνα!
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη της Συνόδου Πολιτισμού και στους αναγνώστες και ακροατές του Greek News & Radio FL τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα ομορφότερα και πιο χαρούμενα. Μακάρι, η γέννηση Του Κυρίου μας να γεννήσει στην ψυχή όλων τη γαλήνη, την ελπίδα και την αγάπη και να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αλήθεια και φως.
Ευλογημένα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!
Ρούλα Σκουρογιάννη,
Δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
(ΕΑΕΤΕ)

________________

Είθε η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει στη ζωή όλων την αγάπη για τον συνάνθρωπο, δικαιοσύνη, καλοσύνη και να φωτίσει τις ψυχές μας. Η νέα χρονιά να είναι ειρηνική για κάθε λαό της γης και να έχουμε όλοι αρμονία, γαλήνη και ισορροπία ψυχής και πνεύματος. Καλά Χριστούγεννα και ένα τυχερό κι ευλογημένο 2024!
Μαρία Χρονιάρη, Ποιήτρια

________________

Στην αγαπητή και εκλεκτή Πρόεδρο Ιωάννα Λαζάρου
και στους αγαπητούς Ομογενείς μας, εύχομαι από καρδιάς
Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το 2024
με υγεία, ειρήνη, ευτυχία, δύναμη για δημιουργία και υπομονή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της «μεταβατικής» εποχής, που βιώνει η ανθρωπότητα.
Ομ.καθηγήτρια Στέλλα Πριόβολου, Πρόεδρος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών ΕΚΠΑ, Κοσμήτωρ Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγ.Παρασκευής

________________

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σακης και η εκπομπή τα τραγούδια που αγαπήσαμε εύχεται σε όλους τους ομογενείς Έλληνες και στους συντελεστές του Greek Radio Maimi Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024.

________________

Υγεία και χαρά γιατι στον πλανήτη που ζούμε έχει μεγάλη ανάγκη ο κοσμος από τα εκλεκτά δημιουργήματα που κάνετε σε όλη την Αμερική . Με τους εκλεκτούς Καλλιτέχνες, με τον τεράστια ταλέντα που εχετε , πραγματικά είσαι αξιέπαινη γι’ αυτό που δίνεις. Μπροστά σε όλο τον πλανήτη σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά πάντοτε με γέλιο και γιατί δειχνετε οτι όλοι οι έλληνες είναι παντού και ακούγεται παντού η αγάπη σας με όλα αυτά τα εκλεκτά προγράμματα. Εγώ προσωπικά θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ ωραία Ιωάννα μου Νίκος Χαραλαμπόπουλος απο Νέα Υόρκη

________________

Καλημέρα όλη μέρα στην απανταχού ομογένεια από την υπέροχη Ελλάδα μας!!!
Ονομάζομαι Irene Miller ή κατά κόσμο Ειρήνη Μυλωνά και είμαι σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος 2024, γεμάτο υγεία, υγεία και υγεία, επειδή όλα τ’ άλλα τα κάνουμε εμείς.
Χρόνια σας Πολλά!!!

________________

Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.Τα φετινά Χριστούγεννα, όπως το Άστρο των Χριστουγέννων, ας λάμψει η ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο
Με αγαπη στην Δυναμη αυτου του ομιλου ιωαννα Λαζαρου και συνεργατες
Nick pappas Ohio

________________

Cameron Kathy
Pennsylvania
Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να ‘ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας.Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν τη μαγεία τους στο σπίτι σας και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.
Χρόνια πολλά ιδιαίτερα στην κ Ιωάννα Λαζάρου και στην ομάδα της για όλοι αυτοί την προσπάθεια για τον Ελληνισμό

________________

Σας εύχομαι χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου.
Και στην οικογένεια Greek News Florida καλά Χριστούγεννα στην Ιωάννα μας, τον Σάκη μας και τον Ιωάννη μας
Παναγιώτα Ξένου, ΝΥ

________________

Εύχομαι μέσα στο 2024 να σταματήσει η δυστυχία των πολέμων και να ελαφρύνει λίγο η ψυχή της ανθρωπότητας.
Γρηγόρης Βαλτινός-ηθοποιός

________________

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχηθώ στους αναγνώστες και τους ακροατές του Greek News & Radio FL Καλά Χριστούγεννα . Είθε το λαμπρό αστέρι να οδηγήσει όλο τον κόσμο σε μονοπάτια αγάπης, γεμάτα από υγεία, χαρές, πανέμορφες ζεστές στιγμές ζωής ….  Η Νέα Χρονιά να φέρει ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να διώξει το μίσος και την διχόνοια, να ενώσει τους ανθρώπους για να απολαύσουν τα μεγαλύτερα δώρα  που ποτέ τους χαρίστηκαν. Την ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… Χρόνια σας πολλά !!!! Είμαι η Αλίκη Δανάλη. Σύμβουλος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αλίκη Δανάλη
Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
________________

Σεβαστοί πατέρες, αγαπητοί αδελφοί,

         «Ο Λόγος σάρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν» (Ιωάν.1,14). Αυτό είναι το πλέον χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα όλων των εποχών. Το παν-ευαγγέλιο σε όλους τους κόσμους, ότι «ετέχθη ημίν σήμερον σωτήρ, ος εστι Χριστός Κύριος, εν πόλει Δαβίδ» (Λουκ.2,11). Ήρθε ο «Εμμανουήλ … ο Θεός μεθ’ ημών» (Ματθ.1,23), για να μην μας εγκαταλείψει ποτέ. Έγινε Εκείνος άνθρωπος για να κάμει τον άνθρωπο Θεό, «αυτός γαρ ενηνθρώπησεν, ίνα ημείς θεοποιηθώμεν» (Μ. Αθανάσιος). Ήρθε να νικήσει το κράτος του διαβόλου και να καταργήσει τη φθορά και το θάνατο. Ανέτειλε ο Ήλιος της Δικαιοσύνης για να διαλύσει τα ερέβη της πλάνης και να φωτίσει τις ανήλιες από την αμαρτία καρδιές των ανθρώπων. Ήρθε για να μας χαρίσει ξανά τη χαμένη υιοθεσία μας, ώστε ο καθένας μας «ουκέτι ει δούλος, αλλ’ υιός, ει δε υιός και κληρονόμος Θεού δια Χριστού» (Γαλ.4,7). Χάρη στη Θεία Ενανθρώπηση αξιωθήκαμε να γευόμαστε τις σωτήριες δωρεές και να «υπερνικώμεν δια του αγαπήσαντος ημάς» (Ρωμ.8,37), κάθε αντίξοη δύναμη, που επιβουλεύεται τη σωτήρια ουρανοδρόμο πορεία μας. Όθεν «ευφραίνεσθε δίκαιοι, ουρανοί αγαλλιάσθε, σκιρτήσατε τα όρη Χριστού γεννηθέντος»!

Με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου σας εύχομαι εκ βάθους καρδιάς έτη πολλά και ο δι’ ημάς νηπιάσας Κύριός μας Ιησούς Χριστός να σας χαρίζει πλούσια τα ελέη Του και τις δωρεές Του. Επίσης σας εύχομαι ο νέος ενιαυτός της χρηστότητας του Κυρίου να είναι ευλογημένος και δημιουργικός, για τη δόξα του Θεού και τη δική μας προκοπή.

Με σεβασμό, τιμή και εν Χριστώ αγάπη

ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ

Θεολόγος

________________

Γεια σας και από μένα λέγομαι Ευάγγελος Γκικόντες, Είμαι μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος και ομοιοπαθητικός, ασχολούμαι με την αντιγήρανση, και σκέφτομαι συνεχώς τους έλληνες της Αμερικής, γιατί είστε ένα κομμάτι μας, και είμαστε ένα κομμάτι σας! Νιώθουμε πραγματικά αδελφοσύνη γεια σας και φιλική στοργή πραγματικά! Πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο τώρα και πάντα, καθόλη τη χρονιά, για όλους σας, επιτυχίες υγεία χαρα ευτυχία. Ευχόμαστε επίσης και στο ραδιόφωνο που μας φιλοξενεί στο Greek radio Φλόριντα, να μεγαλώνει, και να γίνει worldwide , Γιατί του αξίζει πραγματικά!

________________

EYXOMAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2023 ΠΕΤΡΟΣ Κ ΒΕΛΟΥΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

________________

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!

ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ PAPPAS ΤΣΙΩΤΑ

________________

Καλησπέρα λέγομαι Στέλλα Παζάλου, ασχολούμαι με την συγγραφή,και είμαι συντάκτρια σε δημοφιλή site.
Σας εύχομαι ο νέος χρόνος που θα έρθει να φέρει φως στις ζωές,αγάπη, χαμόγελα.
Κάθε αστέρι στον ουρανό να φωτίζει το δρόμο όλων!

________________

tsokos ευχές

________________

Η γέννηση του μικρού Χριστού στη Βηθλεέμ, να σας χαρίσει, σύντομα Υγεία, Χαρά,, Διαύγεια κ Γαλήνη, Πίστη,κ Ελπίδα
For news creations!!! Merry Christmas!!!
Κατερινα Μυλωνοπουλου

________________

Αγαπημένη μου Ιωάννα,
εύχομαι όπως η γέννηση του Χριστού μας να φέρει σε όλο τον κόσμο, Ειρήνη, Αγάπη, και ευτυχία.
Καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα γλυκιά μου Ιωάννα, και είθε ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει όλους υγεία και χαρές
Με πολύ αγάπη
Άννα Ταταβακ
Από το Χιούστον, Τέξας.

________________

Είμαι η Μαρία Νίκη Ρηγινιώτη, (Ψυχοθεραπευτρια-Ψυχοσωματική θεραπεύτρια) από την Ελλάδα, μέλος κι εγώ της Συνόδου Πολιτισμού Ομογενών και εύχομαι σε κάθε άνθρωπο ηλικιωμένο, παιδί, νέο και ιδιαίτερα σε όσους είναι μόνοι λόγω συνθηκών, να ειναι κάθε στιγμή που θα ζήσουν αυτές τις γιορτές, γεμάτη από Αγάπη, Ευτυχία και Πληρότητα. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες ομογενείς η νέα χρονιά να τους φέρει 2024 δώρα αφθονίας, αγάπης και ό,τι άλλο λείπει στον καθένα! Καλά Χριστούγεννα!
Να είσαστε όλοι καλά!
Τις ευχές μου από την όμορφη χώρα μας!

________________

Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κ Ιωαννα Λαζαρου που με τιμα με την προσκληση.
Η Πατριδα περνα δυσκολα..οι καιροι χαλεποι κ το Φως της λιγοστευει,γι’αυτο κ θελω να ευχηθω στην Ομογενεια,Δυναμη κ Αντοχη γιατι στις φλεβες της και στην καρδια της ακουμπα η ΕΛΛΑΔΑ ,τρεφεται,ξεδιψα,ξαποσταινει κ γιγαντωνεται.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΓΑΠΗ…οπως επιβαλλει το Πνευμα των Χριστουγεννων.
Με Σεβασμο κ Αγαπη
Μαρια Μεμη Αναστασοπουλου.- Ηθοποιός

________________

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο σε όλους τους Έλληνες όπου υπάρχουν της γης Χριστούγεννα υγεία ευτυχία ευημερία και ότι καλύτερο καλοδεχούμενο αγάπη μου γεια σου καλά Χριστούγεννα
Χριστόφορος Γκολας North Arlington, New Jersey

________________

Εύχομαι η καρδιά σας να γίνει Αγία Φάτνη και το Πανάγιο Βρέφος της Βηθλεέμ να σας δώσει όλες τις ευλογίες Του.
Όταν γεννιέται ο Χριστούλης γεννιέται μαζί και η ελπίδα για έναν κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και χαρά.
Ας γίνει φέτος η καρδιά μας η φάτνη που θα αναγεννηθεί η αγάπη, το φως και η γαλήνη.
Εύχομαι με τη γέννηση του Χριστού όλοι οι Χριστιανοί να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να οδηγηθούμε στην καλύτερη προοπτική του εαυτού μας!\
Αβραμιδου Ελεν ΣΙΚΑΓΟ

________________

Εύχομαι η γέννησή του Κυρίου μας να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη, πνευματική ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.
Όπως οι τρεις μάγοι ας βρούμε και εμείς το φωτεινό άστρο που θα μας οδηγήσει στην πραγματική αγάπη.
Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές των ανθρώπων και να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη τους.
Σας ευχαριστούμε για τα τόσο καλά προγράμματα που μας κρατάνε συντροφιά χρονιά πολλά σε όλους τους παράγωγους στον Σταθμό
Στεφανη Μοργκαν Illinois

________________

Είμαι η Τζένη Μπακομήτρου, επαγγελματίας του Τουρισμού!
Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!
Ξεχωριστά εύχομαι σε όλους τους Έλληνες της διασποράς Χρόνια Πολλά με υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

________________

Θερμές εγκάρδιες ευχές Χρόνια πολλά Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο δημιουργικό καινούργιο Χρόνο με Ειρήνη και Αγάπη σε όλο τον απόδημο Ελληνισμό και τον δυναμικό πυλώνα Πολιτισμού το Greek News and Radio FL
με εκτίμηση, Φανή Αθανασιάδου (ποιήτρια-αρθρογράφος)

________________

Εύχομαι σε όλους, όπου κι αν ζουν, καλές γιορτές. Καλά Χριστούγεννα, και μια νέα χρονιά δημιουργική και ερωτευμένη. Χρόνια πολλά.
Κωνσταντίνα Ρόδη (συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός)

________________

Μέσα στα Χριστούγεννα εγείρεται η μνήμη της ζωής, σε αντίθεση με το Πάσχα όπου τρανώνεται η μνήμη του θανάτου. Αυτά τα Χριστούγεννα, η ευχή μου είναι να θυμόμαστε όλους όσους αγαπούμε, ακόμη κι εκείνους που απουσιάζουν ή μας λησμονούν. Ας μη χωριστούμε ποτέ από εκείνους που δεν θέλουμε να χωριστούμε. Η αγάπη είναι καταγραφή του άλλου προσώπου, όχι μόνο μέσα στην επιφάνεια του μνημονικού αλλά μέσα στον πιο απροσπέλαστο χώρο της συνείδησης, έως το ύστατο, το πιο αγγιγμένο από τη σάρκα, σημείο της. Για να τους δώσουμε την ελπίδα της κατοπινής αναστάσεως μέσα στον βαθύτερο χρόνο, θα πρέπει πρωτίστως να δώσουμε την ευκαιρία της γέννησης τους ξανά και ξανά μέσα στη συγχώρεση και στην αλήθεια που καθημερινά τους επιφυλάσσουμε.
Η αγάπη δεν έχει προσανατολισμό πέρα από το πρόσωπο, το ατομικό σημείο της έκφρασής της. Δεν έχει πριν ή μετά. Γεννά διαρκώς, αψηφά τον χρόνο, και ξεπερνά τη φθορά. Υπάρχει συνεχώς και ουδέποτε εκπίπτει. Τα Χριστούγεννα η αγάπη γεννιέται ως λόγος, και είναι προσωπική, είναι αισθητή για τον καθένα από εμάς που αγαπά ακόμα κι αν δεν αγαπιέται.
Εύχομαι από την καρδιά μου τα καλύτερα για την ομογένεια στην Αμερική, και για τους αναγνώστες και ακροατές του Greek Radio στη Florida. Καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη νέα χρονιά!
Παναγιώτης Ι. Ηλιόπουλος
Πανεπιστημιακός και ποιητής

________________

Θάνος Τσάμπρας, λογοτέχνης
Έλληνες απανταχού… Φως και δύναμη!
Τα Χριστούγεννα είναι χαρά και ευλογία!
Αφήστε τα ωραιότερα συναισθήματα να πλημμυρίσουν την ψυχή σας!
Νιώστε την αγάπη για τον συνάνθρωπο! Νιώστε την ευτυχία!
Ζήστε τις στιγμές της ζωής σας, όπως σας αξίζεις!

________________

Μακάρι η Ανθρωπότητα να ανακαλύψει τον Ορθό Λόγο και οι πνευματικοί άνθρωποι να φωτιστούν για το Κοινό Καλό κ’ Αγαθό.
Δρ Κωνσταντίνος Μπούρας, ποιητής-θεατρολόγος-μεταφρασεολόγος και κριτικός

________________

Τις πιο εγκάρδιες θερμές Πατριωτικες ευχές στους Συνεληννες Ομογενείς της Φλώριδας USA και στους Συντελεστες της Συνοδου Πολιτισμού της Εφημερίδας Greek radio fl για χαρούμενες και ειρηνικες γιορτές! Η νέα χρονιά να φέρει όσα μας στέρησε η προηγούμενη! Κώστας Βενετσανος Ηθοποιος- Έρμηνευτης- Παρουσιατης

________________

Χαρούμενες γιορτές με υγεία, αγάπη, και ευτυχία για όλους. Εύχομαι να έχετε όλοι μια ζεστή αγκαλιά, μια κουβέρτα αγάπης και αισιοδοξίας, και το πνεύμα των Χριστουγέννων να κάνει όλα τα όνειρα σας και τους στόχους σας πραγματικότητα.
Καταλίνα Γερασοπούλου Παππά,
Ορθοδοντικός, Νέα Υόρκη

________________

ευχές 1

________________

Εύχομαι ολόψυχα στις αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητούς Έλληνες απνταχού της Γής και σε όλους τους ακροατές του σταθμού μας και φίλους της εφημερίδας μας να έχουν υπέροχες εορτές και η υγεία και η ευδαιμονία σε όλους με τις οικογένειές τους να βαδίζουν σε ετυχή μονοπάτια ώστε να ευφραίνονται την Ελληνικήν Παιδείαν και φρόνησην…..Κ.ΚΑΤΕΧΗΣ Νέα Υόρκη

________________

Φίλοι και φίλες της Ελληνικής ομογένειας!Έφτασε ως εδώ και η Πέρθα Καλέμη της Λέσβου, κοντά στους αγαπημένους μας Έλληνες της Φλόριντας, ταξιδεύοντας με την σκέψη της, πάνω απ’ το Αιγαίο Πέλαγος, μέσω της υπερατλαντικής Συνόδου του Πολιτισμού, χάριν της άξιας Διευθύντριας και αγαπημένης συγγραφέως κ. Ιωάννας Λαζάρου, που εκείνη ταξιδεύει στ’ αλήθεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και συλλέγει όλων των ειδών τα παράξενα πετράδια, που ενδυναμώνει το GREEK Radio and News FL και την ομότιτλη εφημερίδα της.
Εύχομαι σε όλους σας ευλογημένα Χριστούγεννα. Σας στέλνω από την πατρίδα πολλές ευχές: ευχές για υγεία, ευχές για ευτυχία, ευχές για πιο ανθρώπινες σχέσεις, ευχές για ένα περιβάλλον που δεν θα μας προβληματίζει, ευχές για κοινωνίες που η ιστορία μας αρνήθηκε, πιο αληθινές, πιο δίκαιες, ευχές για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ενεργοί πολίτες στις χώρες που ζούμε. Ευχές για ένα μέλλον που θα στεγάζει τα όνειρά μας, ευχές, ευχές, ευχές, πολλές ευχές ενώνοντάς τες με τις δικές σας…
Χρόνια πολλά με αγάπη!
Πέρθα Καλέμη υπάλληλος Υπουργείου Εθν. Οικονομίας και Οικονομικών- Συγγραφέας

________________

Στην αγαπημένη Κυρία του Πολιτισμού και της Ενημέρωσης Πρέσβυρα του Ελληνισμού Ιωάννα Λαζάρου και στούς άξιους συνεργάτες της
Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά Δημιουργικά με Υγεία!
Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα της Ελπίδας – Φώτιση των Ισχυρών της γής για ένα κόσμο χωρίς βία με Ειρήνη..
Η αρχή του Νέου Χρόνου ας είναι η αφετηρία μίας Ζωής με Δικαιοσύνη Αγάπη και Φώς!
Με Αγάπη, Σοφία Μητράκη-Εικαστικός

________________

Χρόνια Πολλά!!!!
Και σε εσάς. Με όλα τα όμορφα και τα άξια στη ζωή σας. Καλές και ειρηνικές γιορτές να έχετε
Με εκτίμηση
Χρυσούλα Σκεπετζή συγραφεας

________________

Καλλ. Παρασκευοπουλου Φυσιοπαθητικος. Εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές σε όλη την ομογένεια!! Τους συνεργάτες και συντελεστές της εφημερίδας μας,την ψυχή της ομάδας κυρία Ιωάννα Λαζάρου και σε όλο τον κόσμο με αγάπη υγεία και όνειρα!!

________________

Εύχομαι ολόψυχα στον απανταχού Ελληνισμό, Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία και το Νέο Έτος να φέρει σε όλους ότι επιθυμούν και πάνω απ’ όλα Ειρήνη στον πλανήτη μας!
Μπαμπης Πετρακης 
Δημοσιογραφος του   Star Channel   
στην  εκπομπη  η   Ελλαδα στην καρδια μας !!!

________________

Για το νέος έτος εύχομαι να δείχνεις περισσότερη περιέργεια! Περιέργεια για να καταλαβαίνεις τις συμπεριφορές των άλλων (μα μην είσαι τόσο σίγουρος ότι εσυ ξέρεις) και περιέργεια για να κατανοείς περισσότερο τον εαυτό σου. Η περιέργεια οδηγεί στην κατανόηση και τελικά στη συμπόνοια. Μια πολύ ανθρώπινο χρόνια να έχεις!
Δημητρης  φλαμπουρης
ψυχολογος

________________

Στην διεύθυνση και τους συνεργάτες της εκπομπής  GreekradioFL, και σε όλη την ομογένεια αλλά και σε όλον τόν κόσμο,εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές.
Είθε  η Θεία λάμψη των Χριστουγέννων να σας χαρίσει τα τρία θεία δώρα την υγεία ,την αγάπη και την ειρήνη! Χωρίς αγάπη τα όμορφα λόγια δεν έχουν καμία αξία και χωρίς ειρήνη σβήνουν τα πιο όμορφα χαμόγελα!
Είθε με τα πιο όμορφα χαμόγελα,μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον ,να περάσετε την εορταστική περίοδο και με νέες επιτυχίες !
Καλά Χριστούγεννα και αίσιον το νέο έτος!
Ευδοκία Αικ Ξανθοπούλου Βεριοπούλου
________________

Είμαι η Βασιλική Χριστούλη. Δικαστικός, λογοτέχνης και εικαστικός. Εύχομαι από καρδιάς στην ακούραστη Διευθύντρια του Greek News and radio Ιωάννα Λαζάρου και τους συνεργάτες της, αλλά και σε όλο τον απόδημο ελληνισμό της Αμερικής και του Καναδά χαρούμενες και ευλογημένες γιορτές και μία κανούργια χρονιά ελπιδοφόρα και δημιουργική με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και χαμόγελα για όλο τον κόσμο. Μία χρονιά με λιγότερη βία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, με περισσότερη δικαιοσύνη, και με φώτιση στους ισχυρούς της γης για να σταματήσει άμεσα η αιματοχυσία σε όλες τις εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη και να επανέλθει η ειρήνη, η ανθρωπιά και η συναδέλφωση.

________________

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι,
στους ομογενείς μας στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα! Το 2024 να σημάνει ειρήνη παντού στη Γη και ας χαρίσει περισσότερη ενσυναίσθηση σε όλους μας!

Χρόνια πολλά!!!

Μαρία Μαλταμπέ
Ηθοποιός-Εκπαιδευτικός θεάτρου

________________

greek-news-and-Radio-FL-logo

Μάθετε Πρώτοι τα Νέα

Γραφτείτε στην εφημερίδα μας και μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι, Αξιόπιστα και με Διαφάνεια, χωρίς Φίμωτρο!

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This