EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αμερικανική Λεγεώνα

Η Αμερικανική Λεγεώνα απένειμε τιμητική διάκριση στον Αναπληρωτή Καθηγητή Γιώργο Ατσαλάκη:

13 Nov, 2023

«Αυτό το πιστοποιητικό εκτίμησης απονέμεται με ευγνωμοσύνη στον Δρ Γεώργιο Σ. Ατσαλάκη Αναπληρωτή Καθηγητή, Πολυτεχνείου Κρήτης ως αναγνώριση για την προσφορά του στην ακαδημαϊκή κοινότητα και την κοινωνία καθώς και για την πρακτική του προσφορά προς τις επιχειρήσεις γενικότερα και για τις προσπάθειές του να μας εκπαιδεύσει σχετικά με την Παγκόσμια Οικονομία και πώς μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας».

Τμήμα GC01 Αθήνας, Ελλάδα, Περιφέρεια  Γαλλίας. Commander Νίκος Παπαδόπουλος, Δρ. Μπαλής Βασίλειος Υπασπιστής. Θεσσαλονίκη  9  Νοεμβρίου 2023.

 

Η Αμερικανική Λεγεώνα, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός βετεράνων πολέμου των ΗΠΑ με έδρα την Ιντιανάπολη της Ιντιάνα και απαριθμεί πάνω  από 1.800.000 μέλη παγκοσμίως. Περιλαμβάνει τμήματα, στις ΗΠΑ και υπερπόντια τμήματα, που αποτελούνται από τοπικά μέλη. Η οργάνωση ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου 1919 στο Παρίσι της Γαλλίας από χίλιους αξιωματικούς και άνδρες των Αμερικανικών Εκστρατευτικών Δυνάμεων και εγκρίθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1919 από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Λεγεώνα έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύνταξη και την ψήφιση του νόμου για την αναπροσαρμογή των στρατιωτικών του 1944, κοινώς γνωστό ως «Νομοσχέδιο G.I.». Εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων μνήμης, τα μέλη βοηθούν σε νοσοκομεία και κλινικές του Τμήματος Υποθέσεων Βετεράνων. Δραστηριοποιείται στην πολιτική των Η.Π.Α. Η κύρια πολιτική του δραστηριότητα είναι η άσκηση πίεσης για λογαριασμό των συμφερόντων βετεράνων και μελών της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για παροχές όπως οι συντάξεις και η Διοίκηση Υγείας Βετεράνων. Έχει επίσης προωθήσει ιστορικά τον αμερικανισμό, την ατομική υποχρέωση προς την κοινότητα, το κράτος και το έθνος την  ειρήνη και την καλή θέληση.

 

Σημαντικές προσωπικότητες υπήρξαν μέλη της: οι στρατηγοί George Paton, Douglas MacArthur  οι Πρόεδροι των ΗΠΑ Harry Truman, Dwight Eisenhower, Lyndon Johnson,  John Kennedy, Richard Nixon, Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George Bush, κλπ., και ο Humphray Bogart.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This