EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Η ουκρανική πρόκληση

Η ουκρανική πρόκληση

24 Jul, 2022

Οι Ουκρανοί που θα έπρεπε να απολογηθούν και να δώσουν σαφέστατες εξηγήσεις για το ολοκαύτωμα που παρ’ ολίγο να προκαλέσουν σε ελληνικό έδαφος με το μεταγωγικό αεροσκάφος που συνετρίβη στην περιοχή της Καβάλας, εγείρουν παρανοϊκές απαιτήσεις και απειλούν την Ελλάδα ακόμα και με κυρώσεις. Όλα αυτά, με επίσημα διπλωματικά διαβήματα, που θα ζήλευε και ο Μουσολίνι…

Εδώ υπάρχει ένα μείζον θέμα. Το μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov που συνετρίβη ήταν ουκρανικό και είχε Ουκρανούς χειριστές. Δηλαδή, η Ουκρανία που υποτίθεται ότι αντιστέκεται στον Ρώσο κατακτητή με όλες της τις δυνάμεις, φαίνεται ότι της περισσεύουν «αρκετές δυνάμεις» και έμπειροι χειριστές αεροσκαφών καθώς και μεταγωγικά αεροσκάφη, ώστε να κάνουν περίεργες μπίζνες με εμπόριο όπλων και μεταφορές τύπου cargo σε άσχετες χώρες, που οπωσδήποτε δεν συνδέονται με τις αμυντικές ανάγκες της Ουκρανίας.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει δώσει στρατιωτική βοήθεια αξίας 300 εκ. Ευρώ πληρωμένη από το υστέρημά των Ελλήνων και χρησιμοποιεί τα δικά της μεταγωγικά για να μεταφέρει τους δεκάδες τόνους όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν το προσωπικό τους και μεταγωγικά αεροσκάφη ώστε κάποιοι να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

 

 

Η χυδαία ουκρανική πρόκληση κατά της Ελλάδας

Εκεί λοιπόν που η ελληνική πλευρά περίμενε την διπλωματική απάντηση της Ουκρανίας στο διάβημα αναφορικά με τις συνθήκες πτήσεις του αεροσκάφους και το περίεργο παρασκήνιο αναφορικά με το φορτίο του, έλαβε απειλές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ουκρανία απέστειλε διπλωματική νότα στην Ελλάδα με την οποία απαιτούσε εξηγήσεις επειδή επτά ελληνικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη… Ρωσία! Οι συγκεκριμένες εταιρείες φυσικά δραστηριοποιούνται νόμιμα, χωρίς να υπόκεινται σε κυρώσεις. Η χυδαιότητα έγκειται στο ότι χιλιάδες τουρκικές εταιρείες δραστηριοποιούνται την ίδια στιγμή στη Ρωσία, το επίσημο τουρκικό κράτος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Κρεμλίνο ώστε να παρακάμψει τις κυρώσεις, όπως άλλωστε έκανε και με το Ιράν, αλλά ο Ζελένσκι εξακολουθεί να αναβαθμίζει την Τουρκία και τον Ερντογάν ως ειρηνοποιό! Νομιμοποιώντας τον ακόμα και ως μεσολαβητή για την εξαγωγή των Ουκρανικών σιτηρών σε συνεργασία με την Ρωσία…

Στην συγκεκριμένη νότα, η Ουκρανία απείλησε την Ελλάδα ακόμα και με επιβολή κυρώσεων! Ποια; Την Ελλάδα, που εχει ματώσει για να βοηθήσει την Ουκρανία, που έχει χάσει δισεκατομμύρια ευρώ επειδή βοηθά την Ουκρανία, που έχει καταστρέψει τους Έλληνες για να βοηθήσει την Ουκρανία…

Την ίδια στιγμή σε ουκρανικά ΜΜΕ η Ελλάδα στοχοποιείται ως τροφοδότης του Πούτιν, με τους Έλληνες εφοπλιστές να χαρακτηρίζονται ως οι κύριοι αιμοδότες της ρωσικής οικονομίας και συνεργάτες στις δολοφονίες παιδιών από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις…

Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον Ουκρανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Σεργκέι Σουτένκο για να δώσει εξηγήσεις. Αυτός φυσικά δεν είπε τίποτα ουσιαστικό και ισχυρίστηκε ότι απλώς εκτελεί εντολές της Ουκρανικής κυβέρνησης. Δηλαδή του Ζελένσκι.

 

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο αυτοκτονική κυβέρνηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη μεταπολίτευση…

 

Δείτε σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=U0QJnM5yThc

 photo https://censor.net 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This