ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Οι ηρωικοί Έλληνες των αθλημάτων

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με Παραολυμπιονίκες

8 Sep, 2021

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελληνική αποστολή κέρδισε 11 μετάλλια και ο Πρωθυπουργός συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παραολυμπιονίκες, και όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

«Θέλω να πω πόσο περήφανους μας κάνατε και πόσο συγκινητικές ήταν οι στιγμές που μας χαρίσατε», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αλλά θέλω να ακούσω πιο πολύ από εσάς πώς ήταν η εμπειρία σας και κυρίως τι θέλετε να κάνουμε εμείς από εδώ και στο εξής».

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, τέθηκε το ζήτημα της απρόσκοπτης επαγγελματικής αποκατάστασης των αθλητών με αναπηρία και η δυνατότητα οικονομικής στήριξής τους μέσω χορηγιών.

«Για πρώτη φορά η χώρα έχει αποκτήσει ένα οριζόντιο σχέδιο αντιμετώπισης των ζητημάτων που αφορούν συνολικά την αναπηρία, το οποίο έχει τεθεί υπό την εποπτεία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη».

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα  προκηρυχθούν θέσεις εργασίας που θα προορίζονται ειδικά για άτομα με αναπηρία και σημείωσε πως έχει δρομολογηθεί η κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

«Είναι μία ιδέα που γίνεται έργο. Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να κάνουμε για εσάς. Να ξέρετε ότι το έργο αυτό θα παρακολουθείται προσωπικά από εμένα και θα υλοποιηθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε θέσει».

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This