ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Θανάσης Προδρόμου

27 Dec, 2021

Όλοι οι άνθρωποί έχουν δικαίωμα στην ζωή και μας έχουν αποδείξει ότι η δύναμη βρίσκεται στην καρδιά και στο μυαλό ένα τέτοιο παράδειγμα ειναι και ο Αθανάσιος προδρόμου που έβαλε στόχους και τους κατάφερε και βλέπει τον εαυτό του στους πάρα ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι εμεις το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι καλή δύναμη και πολλά συγχαρητήρια.

Θανάσης Προδρόμου – Από τον Άγιο Αθανάσιο στο Καυτατζόγλειο και στην παγκόσμια υπόκλιση Στην πρώτη του συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ο Θανάσης Προδρόμου όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά και να κάνει όλη την παγκόσμια κοινή γνώμη να υποκλιθεί στο ήθος του.

Ο Έλληνας αθλητής «πέταξε» στα 7,17 μ. στον τελικό του άλματος εις μήκος Τ20 και πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο. Ξεκίνησε τον στίβο από τα 14 του, όταν ο προπονητής του, ο Ανέστης Μανταρτζίδης, πίστεψε στο ταλέντο του. Η σχέση που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια είναι σαν πατέρα με γιού. Και ο Θανάσης λυπήθηκε πολύ που δεν κατάφερε να τον έχει δίπλα του στο Τόκιο. Όμως τον δικαίωσε με την κατάκτηση του μεταλλίου.

«Στην αρχή δίστασαν οι γονείς μου να με πάνε αλλά στη συνέχεια με ανέλαβε ο θείος μου και με πήγε. Και πηγαινοερχόμουνα με λεωφορείο, Κάθε ημέρα κάνω 140 χλμ. Από τον Άγιο Αθανάσιο έως το Καυτατζόγλειο και ξανά πίσω στο σπίτι» έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε δηλώσεις του. «Ήθελα η νίκη να είναι δική μου. Δεν ήθελα να χει ευθύνη άλλος. Αν τα πάω καλά να είναι γιατί εγώ τα πήγα καλά, αν δεν τα πάω να είναι γιατί εγώ φταίω και κανένας άλλος. Να είμαι απόλυτα υπεύθυνος για το αποτέλεσμα» συμπληρώνει για τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον στίβο.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα social media υποκλίθηκαν στον Προδρόμου όχι μόνο για την επίδοση του, αλλά για το ήθος του, να βοηθήσει τον Μαλαισιανό αθλητή, Latif Romly όταν εκείνος τραυματίστηκε στο σκάμα κατά τη διάρκεια της 5ης προσπάθειας. «Μεγάλη αγκαλιά από Μαλαισία», «Όλη η ομορφιά του αθλητισμού στην κίνηση του Έλληνα αθλητή», «Ευχαριστούμε Ελλάδα», «Σεβασμός», «Συγχαρητήρια», «Είσαι Υπέροχος» είναι μερικά μόνο απ` όλα όσα γράφονται και παρουσιάζονται στα ξένα ΜΜΕ για το παιδί από τον Άγιο Αθανάσιο.

Read more at: https://parallaximag.gr/featured/nikites-tis-zois

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.