ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ΙΑΤΡΙΚΕΣ

”ΙΑΤΡΙΚΕΣ”… ”ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ” ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ

29 Nov, 2021

Το πόση τοξικότητα εκτοξεύεται κάθε μέρα, από ανυποψίαστα μέχρι χθες στόματα, δε περιγράφεται. Ζούμε μέσα σ έναν όλεθρο Μέσα σε μια οδυνηρή πανδημία ιατρών-φελλών Που υποδύονται για ευνόητους λόγους τον παντογνώστη.

Ενώ η ελλιπής βαρύτητα τους, φωνάζει από μίλια μακρυά. Κάνοντας όσους τους ακούνε με περισσότερο σκεπτικισμό, να αναρωτηθούν, ”Με γιατρούς έχουμε να κάνουμε; Ή με Φρανκεστάϊν; Με επιστήμονες, ή με φερέφωνα, γελοία, ποικίλων συμφερόντων;”… Διαβάζω μια δήλωση που έκανε η κ. Λινού, στο Mega νομίζω. Και θλίβομαι γιατί είχα μια άλλη εικόνα. Είπε λοιπόν. <<Όλοι με μάσκες παντού.!!! Και να βγαίνουν κινητές μονάδες, να εμβολιάζουν τον κόσμο.

Χωρίς ερωτήσεις>>.. Θεέ μου.. Δεν μπορεί μορφωμένος άνθρωπος, να μιλάει έτσι. Όχι δεν μπορεί.. Αφαιρώ το ”μορφωμένος”. Αφαιρώ και το ”άνθρωπος”.. Κυρία μου… Όχι αναιρώ και το ”κυρία” Γιατί εγώ, αλλιώς αντιλαμβάνομαι την έννοια αυτή. Λοιπόν… Είπες κάτι τέτοιο; Σε ρωτάω αν αληθεύει αυτό.. Κι αν το διαψεύσεις έχω έτοιμη τη συγνώμη μου. Είπες, τέτοιο πράγμα; Εσύ που βγαίνεις και μιλάς ως γιατρός; Είπες να βγαίνουν κινητές μονάδες και να εμβολιάζουν τον κόσμο, χωρίς να τον ρωτήσουν; Το είπες εσύ αυτό ενώ ξέρεις πως κανένας γιατρός, χωρίς τη θέληση του ασθενούς του, ούτε το στηθοσκόπιο, δεν μπορεί να ακουμπήσει πάνω του.

Θα αποφασίσεις εσύ για μένα, κυρία μου; Αψηφώντας την όποια θέληση μου; Ενώ θα έπρεπε το αντίθετο να κάνεις, ενάντια στον πολιτικό φασισμό, που εφιαλτικά μου πριονίζει το ευδόκιμο της ζωής μου. Εσύ, η κατά δήλωση σου ιατρός, θα αψηφήσεις το δικαίωμα μου, να ορίζω εγώ το σώμα μου; Γιατί; Με ποιο δικαίωμα; Που το μάθατε αυτό; Σε ποια έδρανα διδαχής καθίσατε;

Σε αυτά των μισάνθρωπων, της φασιστικής Γερμανίας; Σε αυτά της ”επιστημονικής” μηχανής του Χίτλερ; Εκεί μαθητεύσατε όλοι εσείς που κουνάτε το δάκτυλο στην κοινωνία; Και προτείνετε τον εγκληματικό της βιασμό; Όλοι εσείς οι ”γιατροί” της τηλεόρασης, που πήρατε εργολαβία την κατά- τρομοκράτηση του κόσμου. Που εξαργυρώνετε τι άραγε; Τι αλήθεια εξαργυρώνετε; Αργύρια; Με τον πανικό που σε αφθονία παράγετε; Θα σας γράψει και εσάς όλους η ιστορία. Ονομαστικά.

Έναν έναν. Και ο Μουσολίνι… Και ο Χίτλερ.. και ο Τσαουσέσκου Και όλοι οι δικτάτορες, στην παντοδυναμία τους, είχαν την απόλυτη σιγουριά. Και έπαιζαν στο γήπεδό τους μονότερμα. Το τέλος τους όμως δείτε. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Γιατί εγώ δεν είμαι σαν και σας. Εγώ τον αγαπάω του συνάνθρωπό μου Όποιος κι αν είναι αυτός.. Όμως….

Όμως του κόσμου η οργή, χείμαρρος χωρίς επιστροφή. Την κυρία αυτή την είχε προτείνει ο Τσίπρας για υπουργό υγείας. Για Θανασάκη Πλεύρη δηλαδή. Για να δείτε και την νοοτροπία του ”προοδευτικού” Τσίπρα Που να την.. αφοδεύσω τέτοια πρόοδο..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This