ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 1, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ιωάννα Λαζάρου

Γι’ αυτή την ΕΛΛΗΝΙΔΑ που φέρει το όνομα Ιωάννα Λαζάρου.

8 Jul, 2022

Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, να μιλάω ασταμάτητα για αυτόν τον άνθρωπο με Α κεφαλαίο, γι’ αυτή τη γυναίκα με Γ κεφαλαίο, γι’ αυτή την ΕΛΛΗΝΙΔΑ που φέρει το όνομα Ιωάννα Λαζάρου.

Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί της, ως συγγραφέας και αρθρογράφος αλλά και ως επιμελήτρια βιβλίων, είναι τιμή μου να ανήκω σε μια ομάδα από τόσο αξιόλογους ανθρώπους.

Είναι χαρά μου η κάθε επικοινωνία μαζί της γιατί πάντα -μα πάντα- η κάθε της λέξη είναι κέρδος στην ψυχή του καθενός μας.
Είναι τιμή για τη χώρα μας αλλά και για τους απανταχού Έλληνες, που μια γυναίκα σαν εκείνη, στέκει στο πλευρό μας, παλεύει κι αγωνίζεται από το μετερίζι της με όπλα της την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Είναι τιμή όλων μας, που μέσα από τον δημοσιογραφικό της όμιλο ανάβει τα φώτα του ελληνικού πολιτισμού!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, Ιωάννα μου, για την προσφορά, την αγάπη, το μεγάλο σου έργο, να προάγεις τις αξίες, τα έθιμα και την ελληνική κληρονομιά ανά τον κόσμο!

Σ’ ευχαριστώ και είναι τιμή μου που είμαι πλάι σου!

Ειρήνη Φραγκάκη
Συγγραφέας / αρθρογράφος / επιμελήτρια βιβλίων

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This