ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Καλωσόρισμα

17 Aug, 2021

Είπα να σας καλωσορίσω σε αυτή την καινούργια κατηγορία, το τι θα φάμε σήμερα.

Είμαστε εδώ, στο Greek News and Radio Miami, στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Φλόριντας. Έτσι λοιπόν, θέλω να πω ένα καλημέρα όμορφε κόσμε και να σας ενημερώσω πως θα εκπέμπουμε διαδικτυακά με αποτέλεσμα η φωνή μας και το γραφτό μας να ταξιδεύει παντού, σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες απανταχού.

Είμαι το Τζοανάκι της καρδιάς. Αυτό ήταν το τελικό βάπτισμα  από τις νονές  μου και διάφορους φίλους μου, έπειτα από πολλές αναζητήσεις για το πως να ονομάσουμε  την παρουσιάστρια και πως να την αποκαλούμε. Εδώ λοιπόν μαζί σας,  θα δημιουργήσουμε, θα μιλήσουμε και θα μοιραστούμε προβλήματα και συνταγές. Αυτή η ιδέα γεννήθηκε στην αρχή της πανδημίας που μας εγκλώβισαν. Ο κόσμος έτρεχε να βρει  τρόφιμα και είδη σπιτιού έτσι ώστε σε χρόνο ρεκόρ να εξαφανιστούν όλα. Μετά αρχίσαμε να κάνουμε παραγγελίες online και πάλι η κατάσταση ήταν τραγική. Οι πλατφόρμες ήταν υπερκαλυμμένες από ζήτηση και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το κοινό. Όταν μπορέσουμε μας έλεγαν, μετά από μια εβδομάδα ή και δυο. Όλα υπολειτουργούσαν.

Ήρθαν λοιπόν μέρες που στο ψυγείο μας και στα ντουλάπια μας είχαμε μόνο τα απαραίτητα και με χιουμοριστικό ύφος, ανοίγοντάς το ψυγείο μου έλεγα «αχ τι θα φάμε πάλι σήμερα» και ανάλογα  τι είχα προσπαθούσα να δημιουργήσω μια συνταγή. Όταν καλούσα τις φίλες μου τηλεφωνικά τα ίδια μου έλεγαν, γελώντας και αυτές «τι θα φάμε πάλι σήμερα μεγάλο βάσανο». Και έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα να γίνουμε πολλοί μέσα στην κρίση αυτή. Γιατί να μην μοιραστώ τις συνταγές μου με τους φίλους μου; Όλοι είμαστε μέσα στην κρίση, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Και πριν τον κορονοιο και μετά.

Πόσες φορές δεν έχουμε μείνει μόνο με τα απολύτως απαραίτητα; Λοιπόν, αυτό που θα κάνουμε εδώ θα είναι να ανοίγουμε το ψυγείο, να μου λέτε τι έχετε μέσα και εγώ θα σας δίνω να κάνετε μια όμορφη συνταγή της κρίσης. Έτσι,  θα ανταλλάζουμε και ιδέες και όταν θα στέλνετε κάποια δικά σας αριστουργήματα, θα τα αναρτώ εδώ στην εφημερίδα μας,  με το όνομα σας.

Και να σας πω και κάτι πολύ αναμεταξύ μας κορίτσια,  θα έχουμε και αγοράκια στην παρέα που ξέρουν να κάνουν πολλές και όμορφες σπεσιαλιτέ. Γιατί να μην ξεχνάμε κορίτσια, οι μεγαλύτεροι σεφ ήταν άντρες και είναι ακόμα. Έτσι, θα αναμένουμε και τις δικές τους δημιουργίες με πολύ λίγα υλικά, μετρημένα στα δάχτυλα. Θα έχουμε υγιεινές συνταγές και όχι μόνο, εφόσον θα έχουμε και τους κρεατοφάγους. Εεε θα τους δίνουμε και σε αυτούς κάποια μικρή προσοχή.

Σας αγαπώ πολύ, το Τζοανάκι της καρδίας σας….

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.