EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ιωάννα Λαζάρου

Κα.  Ιωάννα Λαζάρου: Συγχαρητήρια!!!

21 Jul, 2022

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι στην Ελλάδα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος από τους ελληνολάτρες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ασχολούνται με το αρχαίο μεγαλείο της πατρίδας μας. Αυτό το γεγονός είναι φυσικό πως μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι, καθώς οι σπουδαίοι πρόγονοι μας ήταν οι γεννήτορες του δυτικού πολιτισμού. Όμως η ζωή κυλάει πάντα στο παρόν. Για αυτόν τον λόγο το σύγχρονο Ελληνικό έθνος πρέπει να βρει το βηματισμό του, μέσα και μαζί με τα άλλα σπουδαία έθνη της ανθρωπότητας – κάτι το οποίο οφείλουμε και στους σπουδαίους μας προγόνους – οι οποίοι δυστυχώς, και άδικα, για το σύγχρονο Ελληνικό έθνος, μας επισκιάζουν με την απαστράπτουσα αναγνωσιμότητα τους.

Εδώ τώρα έρχονται πατριώτες όπως η κυρία Ιωάννα Λαζάρου, που με πολύ δουλειά, προσωπικό μόχθο, κόπο και μεράκι, αγωνίζονται για να προβάλλουν την σύγχρονη Ελλάδα εκτός της Ελλάδας, σε όλον τον κόσμο, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ευτυχώς για εμάς τους Ελλαδίτες άνθρωποι σαν την κυρία Ιωάννα Λαζάρου, με την θέληση τους πετυχαίνουν και δείχνουν τον πολιτισμό της Ελλάδας του σήμερα σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως και για πολλούς άλλους, τους οποίους δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω σε αυτές τις λίγες αράδες, πρέπει να πούμε μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα και από αυτόν τον πομπό, με στεντόρεια φωνή, για να ακουστεί σε όλο τον κόσμο, ώστε να βρει μιμητές από τους Ελλαδίτες, όπως επίσης και από τους απανταχού ομογενείς, μία λέξη, η οποία θα της δώσει, έστω και στο ελάχιστο, τη δύναμη να συνεχίσει το έργο της.

 

Λοιπόν όλοι μαζί, δυνατά, στην κυρία Ιωάννα Λαζάρου: Συγχαρητήρια!!!

 

 

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

Απόφοιτος ΕΑΠ τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού – Συγγραφέας

Μεταπτυχιακός φοιτητής ΕΑΠ τμήματος Δημιουργικής Γραφής

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This