EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τελικά είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

6 Jul, 2023
KKE,Μητσοτάκης

KKE, Μητσοτάκης

KKE, Μητσοτάκης

Συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού.

 

 

Από εκεί και πέρα τα γνωστά κόλπα. Όπως πίσω από τον τενεκέ Ζαχαριάδη έβαλαν «επιστάτη» του τον Κόκκαλη, έτσι έκαναν και με τον Φλωράκη. «Πίσω» από τον Φλωράκη «επιστάτης» τους ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης …Ο Μίκης, ο οποίος στην πραγματικότητα χειριζόταν το ΚΚΕ ως αρχηγός του, και ο οποίος ήταν γιος φανατικού βενιζελικού στελέχους τής Κρήτης. Όταν έγινε η διάσπαση του ΚΚΕ, για να μην υπάρχει αριστερό «κενό» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ επαναλήφθηκαν τα ίδια …Πίσω από αγράμματους κομμουνιστικούς «τενεκέδες» βενιζελικοί πρωταγωνιστές κινούσαν τα «νήματα». Ο ιστορικός ηγέτης τού ΚΚΕ Εσωτερικού Λεωνίδας Κύρκος ήταν γιος τού βενιζελικού πολιτικού Μιχάλη Κύρκου. Ο Αλαβάνος ήταν εγγονός τού βενιζελικού Αντιπροέδρου τής Βουλής Κωνσταντίνου Αλαβάνου. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν ο προστατευόμενος συνεργάτης τού αρχηγού των Βενιζελικών Γεωργίου Παπανδρέου …Μιλάμε για «φανατικούς» «κομμουνιστές» όχι πλάκα! …«Κομμουνιστές», που τους «κυνήγησαν» σκληρά οι Βενιζελικοί …«Κομμουνιστές», οι οποίοι ξερνούσαν όταν άκουγαν για τον Ζαχαριάδη ή τον Σιάντο.
Εύκολο ήταν αυτό το «διπλάρωμα» των κομμουνιστών για τους Βενιζελικούς γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βενιζελικοί «Ξυπόλητοι» ήταν οι πρώτοι «εισαγωγείς» και «έμποροι» του διεθνιστικού μαρξισμού στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι οι ιδρυτές τού Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών και ως γνωστόν τα Κολέγια λειτουργούν με τη μαρξιστική λογική τού Μαρκούζε …Ειδικά τα Κολέγια εκείνα, τα οποία «φυτεύονται» στις «Μπανανίες», για να «γεννούν» τους μελλοντικούς ηγέτες τους …Τους μαρξιστές ηγέτες τους …Τους διεθνιστές στην αναζήτηση των αφεντικών και τοπικιστές στην αναζήτηση των κερδών.
Αυτό ήταν που έκαναν από την αρχή τής πορείας τους οι Βενιζελικοί. Αυτό ήταν που «πουλούσε» κι ο «τροτσκιστής» Κολεγιόπαιδας Ανδρέας σε όλη του τη «διεθνή» καριέρα. Το ίδιο που «πουλάει» και ο Κολεγιόπαιδας Κούλης με το Χάρβαρντ. Ο μαρξισμός, δηλαδή, έκανε «συγγενείς» μεταξύ τους όλους τους Βενιζελικούς και τους κομμουνιστές και κάπου εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό αυτού του ανθελληνικού και προδοτικού «κράματος» …Με όλους τους φασίστες έχουν «συγγένεια» …Με τους ΝΑΖΙ ως εθνικοσοσιαλιστές και με τους κομμουνιστές ως διεθνοσοσιαλιστές …Όταν ήταν για κέρδη και συνωμοσίες, με τα μάτια συνεννοούνταν! …Ούτε καν τα στόματα άνοιγαν! …Είχαν τούς «κώδικές» τους οι μαρξιστές —σοσιαλιστές, διεθνοσοσιαλιστές και κερδοσοσιαλιστές …ή, όπως τους θυμάται ο κόσμος, «σοσιαληστές»— !!!
Μέχρι και τον Κόκκαλη «αποκατέστησαν» με την πρώτη ευκαιρία. Επανάφεραν από το «παραπέτασμα» τον γιο του! …Τον γιο, ο οποίος, βαδίζοντας στα χνάρια τού πατέρα του, βιοποριζόταν μέχρι τότε ως χαφιές τής ΣΤΑΖΙ και διαχειριστής τού «Παιδομαζώματος». Αυτός με συνοπτικές διαδικασίες αποκαταστάθηκε. Προφανώς πήρε «έναντι» για την Προδοσία των Πρεσπών, η οποία ήταν ο τελικός «καρπός» τού «Παιδομαζώματος» και έγινε μεγιστάνας μέσα σε λίγες ημέρες. Βαρδινογιάννηδες, Μαρινάκηδες και Κόκκαληδες πρέπει να είναι οι πιο «γρήγοροι» μεγιστάνες στην παγκόσμια ιστορία τού προσωπικού πλουτισμού …Καί μεγιστάνες καί «ήρωες»! …Καί του σαλονιού καί του λιμανιού! …Καί «Δημοκράτες» καί προστάτες τού ΚΚΕ ! …Καί αντιδεξιοί καί αποκλειστικοί ηγέτες τής Δεξιάς, όπως μας διαβεβαίωσε προσφάτως από την Κομοτηνή η Μητσοτάκαινα-Μπακογιάννη-Κούβελου !!!
Μετά απ’ όλα αυτά δεν πρέπει ο αναγνώστης να έχει και πολλές απορίες για το πώς λειτούργησε η Μεταπολίτευση στην Ελλάδα. ΟΛΑ τα «μυστήρια» της Μεταπολίτευσης έχουν πλέον την εξήγησή τους …Από το «Πολυτεχνείο» και τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ μέχρι το «βρώμικο ‘89» όλα εξηγούνται, εάν γνωρίζει κάποιος τον ρόλο τού ΚΚΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρέπει καν ν’ αναρωτιέται τον λόγο που κάποιοι ήθελαν και κατάφεραν να νομιμοποιήσουν το ΚΚΕ. Δεν πρέπει καν ν’ αναρωτιέται τον λόγο που η κόρη τής Παπαρήγα σπούδασε στη βενιζελική «σφηκοφωλιά» τού Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών. Οι δωσίλογοι του Εμφυλίου με αυτήν τη «νομιμοποίηση» απλά έβαλαν το «όπλο» τους στο «pay-roll» τού ελληνικού λαού …Να πληρώνει ο λαός το παρακράτος τους, γιατί τα «κουπόνια» δεν έφταναν. Από εκεί και πέρα «business us usual»!
Όταν βλέπει κάποιος το «παλάτι» τού Περισσού, πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται …Τα «βαριά» σταλινικά σύμβολα που το χαρακτηρίζουν είναι απλά μια «βιτρίνα» …Ίχνος κομμουνισμού δεν έχει μέσα το κτίριο. Όταν κλείνουν οι πόρτες, τα πάντα μπαίνουν σε μια «τάξη», η οποία δεν είναι αυτή που φαίνεται …Άλλος είναι ο αρχηγός που φαίνεται για τους «έξω» και άλλος ο αρχηγός από «μέσα» …Άλλος είναι αυτός που μαζεύει τα κουπόνια και άλλος αυτός που κρατάει το ταμείο …Άλλος είναι ο αρχηγός των «προλεταρίων» και άλλο το «αφεντικό» …Δεν πρέπει να έχει γίνει ΠΟΤΕ ούτε μία ιδεολογικού τύπου κουβέντα εκεί μέσα! …Τα πάντα είναι απειλές, εκβιασμοί κι εντολές για προβοκάτσιες …Τα πάντα καταλήγουν σε μοιρασιές και μερίδια.
…Αναγκαστικά! …Οι πάντες εκεί μέσα είναι για φυλακή! Εάν ανοίξουν τα «μαύρα» ταμεία τού ΚΚΕ, θα πρέπει να πάνε φυλακή οι «πατερούληδες» …και αυτά τα γνωρίζουν τα «αφεντικά» τους. Με αυτό το «θάρρος» ο Κούλης «έκραζε» τον «ρολεξάτο» Κουτσούμπα στη Μητρόπολη στην κηδεία τού Μίκη Θεοδωράκη …«Θράσος» που είχαν οι ποταποί προλετάριοι ν’ αποδοκιμάσουν τον «κάπο»!; …Οι «Παπαρήγες» και οι «Κουτσούμπες» είναι για τις «αγγαρείες» και τους «δρόμους» …Να λένε τις ατάκες τους και να πηγαίνουν στο αφεντικό να τους χτυπάει στον ώμο …Να κάνουν αντιαμερικανικές πορείες σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς τής Πρεσβείας …Να σηκώνουν πρώτοι τα μανίκια για να εμβολιαστούν, προκειμένου να μη θυμώσουν τ’ αφεντικά.
Το «αφεντικό» τού ΚΚΕ είναι πάντα ο κυρίαρχος βενιζελικός παράγοντας. Επί χρόνια ήταν ο γέρος Παπανδρέου των «ξερονησιών», στη συνέχεια έγινε ο Ανδρέας Παπανδρέου τής συνδικαλιστικής αργομισθίας, των αντιστασιακών συντάξεων και της νομιμοποίησης και τέλος έγινε ο Μητσοτάκης τής διάσωσης από την πτώση τής «μαμάς» Σοβιετίας. Όποιος δίνει «μπαγιόκο», είτε σε προστασία είτε σε συντάξεις και μισθούς, αυτός είναι που δίνει κι εντολές. Έτσι καταλαβαίνεις ποιος είναι το αφεντικό. Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν μπορούσε να γίνει Πρωθυπουργός με τις ψήφους των δεξιών, επιστρατεύτηκε όλο το «φάσμα» τού ΚΚΕ για να γίνει τέτοιος! …Όταν ο βενιζελικός Γιώργος Παπανδρέου μάς έβαλε στο Μνημόνιο, το οποίο νομιμοποιούσε όλη τη «λεία» των βενιζελικών τραπεζιτών, το ΚΚΕ των «ροπαλοφόρων» ανέλαβε την περιφρούρηση της Βουλής, η οποία θα υπέγραφε τη νέα παράδοση της χώρας στους νέους κατακτητές! Όταν οι Βενιζελικοί δεν τολμούσαν να προδώσουν τη Μακεδονία, τους κομμουνιστές έστειλαν στις Πρέσπες
Κάπου εκεί έκλεισε και η Μεταπολίτευση τον «κύκλο» της. Οι φτωχοί βενιζελικοί κατσικοκλέφτες, οι οποίοι είχαν φτάσει «Ξυπόλητοι» και μόνον με τις ψείρες τους στην Αθήνα, είχαν γίνει μεγιστάνες …Πραγματικοί μεγιστάνες με επαύλεις στην Αθήνα, βίλες στα νησιά και σπίτια στο Λονδίνο. Μάλιστα, κυκλοφορούν φήμες ότι έμαθαν να τρώνε και με μαχαιροπήρουνα! Μετά τα τεράστια οικονομικά εγκλήματα της Μεταπολίτευσης —όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι ιδιωτικοποιήσεις-ξεπουλήματα του δημοσίου κεφαλαίου και το Χρηματιστήριο— είχαν καταφέρει τη μεγαλύτερη λεηλασία τού συλλογικού ελληνικού πλούτου όλων των τύπων …Δημόσιο και ιδιωτικό κεφάλαιο είχε περιέλθει στα χέρια τους. Με το Μνημόνιο «διασφαλίστηκε» αυτή η κλοπή, εφόσον «έσβησαν» τα ίχνη τής μεγαλύτερης λεηλασίας του ελληνικού κράτους και τα κλοπιμαία τους εμφανίστηκαν επισήμως σαν «δημόσιο χρέος» …Σαν δήθεν «χρέος» τού λαού …Αυτού, που, όπως λέει ο Κουτσούμπας, «θα σώσει μόνος του τον εαυτό του».
Όμως, για να διασφαλίσουν όλη αυτή την επιτυχία, θα έπρεπε το τέλος τής Μεταπολίτευσης να είναι αρχή μιας άλλης κατάστασης …επίσης ελεγχόμενης …Τα αφεντικά τής Μεταπολίτευσης θα γίνονταν αφεντικά καί της επόμενης εποχής! Ήταν αναγκαίο αυτό το «άλμα», γιατί άλλαζαν τα «αφεντικά» αυτού του Κόσμου κι έπρεπε και τα δουλικά να συμμορφωθούν στις νέες καταστάσεις. Από τη στιγμή που η Νέα Τάξη άρχισε να επιβάλλεται στον Κόσμο, έπρεπε και οι Βενιζελικοί να προσαρμοστούν. Μετά τους Γερμανούς ΝΑΖΙ και τους Αμερικανούς «δημοκρατέμπορους» ήρθε η σειρά τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, του Σβαμπ και όσων «κρύβονται» πίσω απ’ αυτούς. Και πάλι οι Βενιζελικοί πρώτοι στην εθνική μειοδοσία …Μας έβαλαν στο ευρώ, ξεπούλησαν το εθνικό κεφάλαιο, επέτρεψαν τη λεηλασία των Funds, πρόδωσαν τη Μακεδονία και τώρα με την Προδοσία τού Αιγαίου φιλοδοξούν να διατηρήσουν το μονοπώλιο της εξουσίας.
Τα πετυχημένα κόλπα δεν αλλάζουν και έτσι έγινε και τώρα. Και πάλι θα έστηναν ένα «δίπολο» δικών τους ανθρώπων, οι οποίοι θα παρίσταναν τους «εχθρούς» μεταξύ τους και θα έβαζαν και πάλι το ΚΚΕ σε «επιφυλακή» —μη τυχών και χρειαστεί—. Πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είχαν, γιατί, παρ’ όλη την καταδίκη που έχει γενικά επιβληθεί στον κομμουνισμό, τα «αφεντικά» αυτού του κόσμου δεν θέλουν να τον εξαφανίσουν από εκείνα τα κράτη που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα. Για ευνόητους λόγους τα συμπαθούν τα «ημινόμιμα» κομμουνιστικά κόμματα οι Σβαμπ αυτού του Κόσμου. Το δήλωσε άλλωστε κι ο ίδιος ο Σβαμπ ότι του αρέσει η λειτουργία τού κομμουνιστικού μοντέλου τής Κίνας. Αυτό σημαίνει ότι οι Βενιζελικοί όχι μόνον δεν θα είχαν πρόβλημα να κρατήσουν το «κέλυφος» του παρακράτους τους μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης, αλλά αντίθετα θα ενθαρρύνονταν να το κάνουν. Ούτε τα «χρωστούμενα» του ΚΚΕ στη «μαμά» Ρωσία δεν ήταν ικανά ν’ ανοίξουν τα απόρρητα ταμεία τού Περισσού. Προφανώς αυτά διεκδίκησε και πήρε ο Μητσοτάκης από τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην οποία συμμετείχε και η οποία θα έπρεπε να αποφασίσει για την επόμενη «ημέρα» στην Ελλάδα
Έχοντας σώσει το «εργαλείο» τους, οι Βενιζελικοί απλά θα επαναλάμβαναν τον παλιό σχεδιασμό …Τον παλιό σχεδιασμό τού διπόλου τής Μεταπολίτευσης μεταξύ τού Αποστάτη και του Ανδρέα. Έβαλαν τον γιο τού Μητσοτάκη από τη μια πλευρά κι από την άλλη έβαλαν τον γιο εκείνων των επαρχιωτών εργολάβων τής Χούντας ονόματι Τσίπρα …Σίγουρα πράγματα …Ο δικός τους Αλαβάνος έκανε το κάστινγκ και διαπίστωσε ότι ο «καδρόνιας» των Αμπελοκήπων τούς «έκανε» …Έτσι κι αλλιώς ελεγχόμενος ήταν, γιατί τούς «χρωστούσε» …«Καρότσι» τον πάνε στην «επιτυχία» από τότε που υπάρχει. Από την «επιτυχία» με «σπόντα» στο Πολυτεχνείο όλο και κάποιος Αλαβάνος έβαζε «πλάτη», για να κάνει τον αγράμματο βενιζελικό «κομμουνιστή» Τσίπρα «μορφωμένο» και «πετυχημένο». Του έδωσαν και τις ατάκες τύπου «go back madame Merkel» και τον έκαναν πρωθυπουργό …Τζάμπα ήταν. Όπως βάζουν το δικό τους ΚΚΕ να κάνει «αντιαμερικανικές» πορείες, έτσι έβαλαν και τον Τσίπρα να κάνει τον δήθεν αντιγερμανό αντιμνημονιακό. Όπως ο φιλοαμερικανός Ανδρέας φώναζε «έξω από το ΝΑΤΟ», έτσι κι ο Τσίπρας «βαρούσε τα νταούλια» για τις αγορές.
Αυτή η «γενναία» πριμοδότηση στον Τσίπρα ήταν η ικανή κι αναγκαία συνθήκη για να γίνει ο Κούλης πρωθυπουργός. Χάρη στον αγράμματο Τσίπρα μπόρεσαν κι έκαναν Πρωθυπουργό και τον αυτιστικό Κούλη …Όπως με «άλλοθι» τα θύματα στο ΜΑΤΙ έκαψαν όλη την Εύβοια και την Αττική ή με την καταστροφή στη Μάνδρα δικαιολόγησαν την τραγωδία στα Τέμπη! …Παντού τα χειρότερα του Τσίπρα ήταν η «αριστεία» των κακών που θ’ ακολουθούσαν με τον Μητσοτάκη! …Μπροστά ο Τσίπρας κι ακολουθούσε ο Μητσοτάκης! Η κατάσταση όμως δεν πήγε όπως θα ήθελαν …ή όσο καλά θα ήθελαν να πάει …Πήγε όπως πάει η γενικότερη κατάσταση με τα «αφεντικά» τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τώρα βρίσκονται πάλι σε συναγερμό …Ο Κούλης ξεπέρασε και τον εαυτό του …Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τομέας όπου να έκανε κάτι σωστό.
Μετά την άθλια κυβερνητική του θητεία, η οποία είχε μέσα της προδοσίες τύπου Πρεσπών, φασιστικές πρακτικές τύπου εμβολιασμών, πολλαπλασιασμό τού δημοσίου χρέους, ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το έγκλημα των Τεμπών είχε πρόβλημα …Τεράστιο πρόβλημα. Ήταν θέμα χρόνου να τον στείλουν στο διάολο οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τής ΝΔ. Δεν ήθελαν ούτε να το σκέφτονται ότι θα έδιναν κάλυψη σε έναν ανίκανο, ο οποίος —εκτός όλων των άλλων— αδιαφόρησε για τις ζωές των παιδιών τους και τα σκότωσε για να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά», που παριστάνουν τους «επενδυτές» …Τον άχρηστο, που ακόμα και στα απλά, όπως είναι τα χρέη τού κόμματός του, δεν έκανε τίποτε για να τα ρυθμίσει εις βάρος τού «κηφηναριού» των κομματόσκυλων, τη στιγμή που ο κόσμος χάνει τα σπίτια του για πενταροδεκάρες. Θέλει να μας κυβερνήσει κάποιος, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός κόμματος που χρωστά 400 εκατομμύρια, την ώρα που οι πολίτες πετιούνται στο δρόμο.
Εάν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό, μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα. Σήμερα γίνεται μια επανάληψη του «βρώμικου ‘89». Ο Μητσοτάκης κινδυνεύει να «γκρεμιστεί» από τη θέση του κι αναγκαστικά πρέπει ν’ αναζητήσει τη βοήθεια των κρυφών συνεργατών. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε με διαφορετικό «μάτι» την «αυτοκτονική» παρουσία τού ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές …Δεν έγινε δηλαδή διαφορετικό απ’ ό,τι είχε γίνει με τη συνεργασία του Κων/νου Μητσοτάκη και των κομμουνιστικών κομμάτων. Μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που στις τελευταίες εκλογές «θυσιάστηκε» τόσο εύκολα ο ΣΥΡΙΖΑ, για να παραμείνει ο Μητσοτάκης αρχηγός τής ΝΔ. Ο «διορισμένος» από τον βενιζελικό Αλαβάνο αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκείνη την «αντιπολίτευση», η οποία θα «έσωζε» τον αρχηγό των Βενιζελικών Μητσοτάκη.
Όλα τα «αυτογκόλ» τής τελευταίας στιγμής σημειώθηκαν από Βενιζελικούς, οι οποίοι παριστάνουν τους κομμουνιστές. Όλοι οι κομμουνιστές «πολυτελείας» τύπου Κατρούγκαλου ή Ψαριανού είναι Βενιζελικοί κι απλά —όταν χρειάζεται— πάντα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη μυστική τους «σέχτα». Άρα, πρέπει να γνωρίζεις το διακύβευμα των τελευταίων εκλογών, για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη σ’ αυτές …Η αρχηγία στη Δεξιά ήταν ο «μείζον» πρόβλημα για τους Βενιζελικούς και αυτή ήταν που πήρε τη μέγιστη προτεραιότητα! Εάν χάσουν τον έλεγχο της Δεξιάς, «καταρρέει» το σύνολο του σχεδιασμού που τους δίνει το μονοπώλιο στην εξουσία. Όλο το μυστικό τής εξουσίας τους είναι ότι με τις ψήφους τής Δεξιάς εκτελούν όλες τις επιθυμητές για τ’ αφεντικά τους πολιτικές …Φορτώνουν τον «μουντζούρη» των προδοσιών στη Δεξιά κι ο λαός δεν έχει επιλογές για να ξεφύγει απ’ αυτούς …«Καίνε» μόνιμα τη Δεξιά και τη χρησιμοποιούν σαν «πυρίμαχη» ζώνη για τους ίδιους. Αυτοί μονίμως παραμένουν «άφθαρτοι» ως επιλογές και ο λαός απλά «δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» —χωρίς καν να υποπτεύεται τι συμβαίνει!—. Αυτοί μονίμως —και αυθαίρετα— «δημοκράτες», «προοδευτικοί», «ανθρωπιστές», «κοσμοπολίτες» και πάντα πλουσιότεροι από τα θύματά τους!
Εάν διώξουν οι δεξιοί τον Κούλη από τη ΝΔ, πάει χαμένη όλη η συνωμοσία των Βενιζελικών για τον απόλυτο έλεγχο της Δεξιάς πάει χαμένη …Η συνωμοσία τού πατέρα του με τον Ανδρέα εις βάρος τής Δεξιάς και των ψηφοφόρων της …Πάει χαμένο το «αίμα» τού Μπακογιάννη …Πάει χαμένο το «βρώμικο ‘89», το οποίο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν η «σωτηρία» του μπροστά στη βέβαιη αποβολή του από την ηγεσία τής ΝΔ —λόγω των συνεχόμενων ηττών του—. Σώθηκε τότε με «βρωμιές» το βενιζελικό παρακράτος και το ίδιο επιχειρεί να κάνει και σήμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο —και στηριζόμενο στα ίδια ακριβώς δεδομένα—. Γι’ αυτόν τον λόγο διαψεύστηκαν όλες οι δημοσκοπήσεις. Έπαιξαν το τελευταίο τους «χαρτί» για να σώσουν τον Μητσοτάκη, γιατί αυτό ήταν το πρωτεύον γι’ αυτούς. Στις τελευταίες εκλογές «η ηγεσία τής ΝΔ» ήταν το διακύβευμα για το οποίο τα «έδωσαν όλα» οι Βενιζελικοί και όχι η «Κυβέρνηση» …Η «Κυβέρνηση» μπορούσε να «περιμένει» και τις επόμενες εκλογές! Εάν όμως έχανε η ΝΔ μεγάλο ποσοστό τής δύναμής της, θα γκρεμιζόταν από την ηγεσία της ο Μητσοτάκης και δεν θα ήταν εύκολο να επανέλθει το σόι του σ’ αυτήν …«Επόμενο τρένο» θα υπήρχε μόνον για την «Κυβέρνηση», αλλά όχι γι’ αυτούς!
Γνωρίζοντας κάποιος όλα αυτά, καταλαβαίνει και ποια είναι η ιδανική στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει κάποιος, για να σώσει την πατρίδα και βέβαια τον εαυτό του. Στόχος είναι η «αποσυναρμολόγηση» αυτής της τρομερής «μέγγενης», η οποία έχει «κλειδώσει» γύρω από τον «σβέρκο» τού λαού και τον «σέρνει» εκεί όπου δεν πρέπει, με τη μόνιμη απειλή τού «πνιγμού» και τους θανάτου …Μια «μέγγενη», η οποία έχει ένα «κινητό» μέρος, το οποίο είναι οι δήθεν βενιζελικοί δημοκράτες με τα πολλά κόμματα τους και ένα «σταθερό», το οποίο είναι το δογματικό ΚΚΕ, το οποίο τούς δίνει την ευκαιρία να πιέζουν τον λαό, κάθε φορά που αυτός απειλεί τ’ «αφεντικά». Αυτό είναι το «κόλπο» …και αυτό είναι πρέπει ν’ ακυρωθεί.
Οι επόμενες εκλογές είναι καθοριστικές για έναν πολύ απλό λόγο. Σε πρώτη φάση τα αφεντικά τής Μπίλντερμπεργκ έσωσαν τον Μητσοτάκη στη θέση του, αλλά το αρνητικό γι’ αυτούς είναι ότι έπαιξαν το «χαρτί» τους. Εάν ο λαός επιμείνει στη θέση του να τον τιμωρήσει, τότε αυτός «φεύγει» χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν μπορεί η οικογένεια των πολιτικών «Κορλεόνε» να διαχειριστεί τον «θυμό» των δεξιών ψηφοφόρων με μόνο όπλο της τον έλεγχο του υπερχρεωμένου —και μετά τα Τέμπη ηθικά «χρεοκοπημένου»— κόμματος της ΝΔ. Μια τέτοια αρνητική εξέλιξη για τους Βενιζελικούς θα βάλει σε κίνδυνο τον λαό, γιατί θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον εκβιάσουν και τον απειλήσουν. Έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι αδίστακτοι και ότι μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε. Το απέδειξαν στη Μικρασιατική Καταστροφή, στον Εμφύλιο, στη Χούντα, στην Κύπρο κλπ..
Τόσο οι Βενιζελικοί όσο και οι ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτές τις αρνητικές γι’ αυτούς εξελίξεις με κάθε μέσο. Όταν λέμε «με κάθε μέσο» εννοούμε «με κάθε μέσο». Είτε οι βενιζελικοί θα προκαλέσουν κρίση με την Τουρκία τού «συνεταίρου» τους Ερντογάν είτε οι ΚΚΕδες θα προκαλέσουν αναταραχή στις τάξεις των λαθρομεταναστών, προκειμένου να πουλήσουν το γνωστό «νταβατζηλίκι» των Βενιζελικών. …Αναγκαστικά, εφόσον το μεταπολεμικό σύστημα είναι έτσι σχεδιασμένο «επάνω» τους, που δεν μπορεί ν’ ανεχθεί τέτοια «απώλεια» ισχύος …αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εάν θέλουμε ν’ απαλλαγούμε απ’ αυτούς και να σωθούμε …Πρέπει ο λαός να «τιμωρήσει» τον προδότη των Πρεσπών, της Κύπρου και σύντομα του Αιγαίου …Τον δολοφόνο των Τεμπών!
Ταυτόχρονα ο ίδιος δημοκρατικός λαός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ευθυγραμμιστεί με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και ν’ απαιτήσει την αποβολή τού ΚΚΕ από την ελληνική Βουλή. Δημοκρατικό Δικαίωμα του καθενός είναι ν’ αγωνίζεται για την ιδεολογία στην οποία πιστεύει …Όμως, ΔΕΝ είναι δικαίωμά του να «τρυπώνει» —και μάλιστα επί πληρωμή— σε «όργανα» της Δημοκρατίας, η οποία και τα οποία δεν τον αφορούν. Δικαίωμα του καθενός, για παράδειγμα, είναι να πιστεύει στο Ισλάμ …ΔΕΝ είναι δικαίωμά του όμως να μπαίνει ως «συλλειτουργός» ιερέας μέσα στους χριστιανικούς ναούς και να κρίνει την ορθότητα του «Πάτερ Ημών» …ΔΕΝ είναι δικαίωμά του να ψάλει το «Πάτερ ημών» όπως αυτός νομίζει σωστό. Όποιος διαφωνεί με το «Πάτερ ημών», μένει έξω από την Εκκλησία …Δεν είναι κακό …Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι μέσα σ’ αυτήν …Κάθεσαι έξω απ’ αυτήν και μια πολιτισμένη κοινωνία σε αφήνει να πιστεύεις ό,τι θέλεις.

 

 

Συνεχίζεται

 

photo TheDigitalArtist / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This