ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ”Γ.Ο.Ν.Κ.”

19 Aug, 2021

…Και οι γιατροί πλέον, οι σώφρονες εννοείται, γυρνάνε την πλάτη τους με αποστροφή και αγανάκτηση, στα θανατηφόρα εμβόλια Αυτά που με τόση μανία συστήνει ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του στον Ελληνικό λαό. Εν γνώση των συνεπειών που κρύβουν αυτά. Και των αιτιών ύπαρξης τους. Όλοι οι σοβαροί επιστήμονες της ιατρικής κοινότητας που σέβονται τον εαυτό τους και τον όρκο που έχουν δώσει, συνιστούν, όχι απλά την αποφυγή, μα και τη σκέψη ακόμα, στο ενδεχόμενο προσέγγισης ενός τέτοιου ύποπτου σκευάσματος. Τη σύνθεση του οποίου, γνωρίζουν όλοι. Όπως και τα φριχτά του αποτελέσματα. Τα γνωρίζουν και αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και προσποιούνται τους αστέρες. Μα κάνουν το.. παγόνι. Γιατί το ήθος, η συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης, απουσιάζουν. Για τα λεφτά και ο Χριστός Σταυρώθηκε.

…Ανεμβολίαστοι, παραμένουν στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό τους, όλοι οι γιατροί της χώρας. Αν αυτό σας λέει κάτι. Ανάμεσα τους κι οι υπέροχοι γιατροί του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ”Άγιοι Ανάργυροι” Οι 200 υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν. Κάνοντας χρήση, του συνταγματικού δικαιώματος για την αυτοδιάθεση του σώματος μας. Με ένα εμβόλιο αμφίβολο, που δεν έχει επίσημη έγκριση και αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει πληθώρα θανάτων.. Τη 1η Σεπτεμβρίου αυτοί οι άξιοι λειτουργοί της υγείας, πρόκειται να βγουν σε αναστολή εργασίας. Για το συνταγματικό τους δικαίωμα που τους το στερεί, ο κυβερνητικός φασισμός. Σήμερα το πρωί με επιτυχία, οι γιατροί αυτοί στην είσοδο του νοσοκομείου, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας. Με πλήθος κόσμου, που τους συμπαραστάθηκε στην απελπισμένη τους αυτή κραυγή. Απευθυνόμενοι προς το κοινό, το ενημέρωσαν, πως 25.000 και πλέον υγειονομικοί σε όλη την Ελλάδα, δημόσιοι και ιδιωτικοί θα τιμωρηθούν από την κυβέρνηση, παραδειγματικά, προκειμένου να ακολουθήσουν κι όλοι οι άλλοι εργασιακοί κλάδοι, στη συνέχεια. Κάνοντας δραματική έκκληση, στο να βοηθήσουν όλοι, εμβολιασμένοι και μη ώστε να μην κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία Γιατί αυτός είναι ο στόχος. Σήμερα λοιπόν το πρωί όλοι οι υγειονομικοί του Γ.Ο.Ν.Κ. ”Άγιοι Ανάργυροι”είχαν μια θερμή στήριξη από τον κόσμο. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι η μόνη μας ελπίδα. Δεν είναι η Παγώνη ο Βασιλακόπουλος, η και ο Τσιόδρας η ελπίδα μας. Το τι είναι αυτοί. Σύντομα θα το αναλύσω. Με την ανάλογη αποστροφή που όλοι μας νοιώθουμε . Τέλος να πω στους υγειονομικούς, του Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς όπως και σε όλους τους γιατρούς που σέβονται τον όρκο τους και τον άνθρωπο πως είμαστε στο πλευρό τους. Όλες οι αντί-εμβολιαστικές κινήσεις με δέος και σεβασμό, είμαστε στο πλευρό τους. Και τους ευχαριστούμε που υπάρχουν…

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.